- 27 Haziran 2015
- 3.341
- 13.231
- Konu Sahibi ananotherlife
Demek ilkokul mezunu olsa sizi evden atardı.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kaç yaşındasın merak ettim. Keşke mezun olana kadar soylemeseydin.babam da yaptığımın yanlış olduğunu anlatıp duruyor . ayrılmamı istiyor. yalan söyleyeceğim . çok mu güzel oldu şimdi
ben takıldım arkadaş
bu erkekler niye okul öncesi okuyo zaten mezun çok
şaka bi yana bi okul önceci ile evlenirsen mutlu olursun
bir okul önceci kolay yetişmiyor
yalan çare deilki nereye kadar yalan soyleyeceksinbabam da yaptığımın yanlış olduğunu anlatıp duruyor . ayrılmamı istiyor. yalan söyleyeceğim . çok mu güzel oldu şimdi
2. sınıfa geçtimKaç yaşındasın merak ettim. Keşke mezun olana kadar soylemeseydin.
yalan çare değil ama ne yapayım annem babam önyargılı diye ayrılayım mı?yalan çare deilki nereye kadar yalan soyleyeceksin
anan babanida kafalamis demekki
Kaç yaşındasın merak ettim. Keşke mezun olana kadar soylemeseydin.
off seninki daha fenaymis nasil ikna ettinyav he he de geç
anlatmaya çalışma anlamıycak
benimkilere çok anlattım olmadı
şimdi artık hiç bişey diyemiyolar
anneannem bile "bi müdür olabilirdi evleneceğin kişi" diyordu :)
bu arada eşim işsiz ve lise mezunuydu evlenirken ben atanmış bir öğretmendim
Okulunuzun adi var ondan etkilenmis :) Ama siz ek islerde yapabilirsiniz evet ondan daha cok kazanirsiniz o kres falan acmazsa ama klasik anne dusuncesi hep kizlarini daha iyilerine layik gorurler bosverin alisir :))
simide konusursan ölümü gor diyeecek napacaksinölümü gör dedi !!!!!
ayrıldım diycen
keşke söylemeseydin
yaz okulunda mısın sen?
yok ayrilma dayalan çare değil ama ne yapayım annem babam önyargılı diye ayrılayım mı?
yalan söyleceğim .kefareti var yeminlerin . ama ne yapayım çok çaresizimsimide konusursan ölümü gor diyeecek napacaksin
inşallah beni evlatlıktan reddecek yoksa !!!!
yok ayrilma da
baska bi yolu olmali illaki
tek çocukmusun ?
Yok artik Bence bir sure soylemeyin kapatin konuyu cok uzuldugunuzu belli edin