- 14 Mayıs 2009
- 22.264
- 12.552
- 298
- Konu Sahibi ananotherlife
- #61
hoppalaaaaaaaaaa olur mu öyle ?!?! erkek kadından üstün olabilir fakat kadın erkekten üstün !!!!!!! olamaz . asla!!!!!
çifte standarta gelll
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hoppalaaaaaaaaaa olur mu öyle ?!?! erkek kadından üstün olabilir fakat kadın erkekten üstün !!!!!!! olamaz . asla!!!!!
Kizz ztnn okuloncesi ogretmenliginin onuu acikk en cok atama okuloncesinden cikiyoBilmiyorum başka bir alana yönelmeyi düşünüyor musun da, sen atanamayip o atanirsa samanyolunun ibretlik filmleri gibi olur![]()
Sakın söyleme çok üzülür ve asla unutmaz.
sevgiline bisey deme, nisanlinada deme kocanaad demeama şu an çok üzgünüm. onunla paylaşmazsam kiminle paylaşayım ? o kadar iyi birisi ki :/
Kizz ztnn okuloncesi ogretmenliginin onuu acikk en cok atama okuloncesinden cikiyo![]()
Allah gönlüne göre versin inşallahHeh ben de öyle istiyorum. Daha karizmatik geliyor yaArtıları olduğunu düşünüyorum bu durumun
![]()
sevgiline bisey deme, nisanlinada deme kocanaad deme
iliskinin temel kurali erkege bu tur seyler denmez unutmaz , gun gelir basa kakar o bir el ooglu unutma :)
hoppalaaaaaaa
çifte standarta gelll
Ya insanlardaki bu kibri hiçbir zaman anlayamayacagim.Kizz ztnn okuloncesi ogretmenliginin onuu acikk en cok atama okuloncesinden cikiyo![]()
Uydur bir şeyler. Hallerim geldi de.ee moralimin bozuk olduğunu anlar kesin . o zaman ne diyeyim?
hehheh haller ne yaws :))Ya insanlardaki bu kibri hiçbir zaman anlayamayacagim.
Uydur bir şeyler. Hallerim geldi de.![]()
telefonu açma bi bahane bul, sesini duymazsa bilemez moralin iyimi kotumuhaklısınız ddemem zaten ailemle ilgili bir şey normalde .
saçmalığa bakevet yanlış duymadınız. hemen konuya gireyim. 9 aydır liseden tanıdığım birisiyle beraberim . aynı memleketteniz. o kocaeli okul öncesi öğretmenliği okuyor . bende boğaziçi ingilizce öğretmenliği okuyorum.( konuyu daha iyi anlatmak içim bunu belirttim.) annelik hissi sanırım . bugün annem ben de bir şeyler olduğunu hissetmiş. ilk önce mırın kırın ettim . ölümü gör diyince söylemek zorunda kaldım. ama bir aydır tanıyorum dedim.
erkek arkadaşımın nereli olduğunu sordu. beni kendi memleketimizden birisiyle evlendirmek hayali!! aynı memleket olduğunu duyunca bir şey demedi. fakat iş ne okuyora gelince annem küplere bindi. ben ona göre üst mertebedeymişim!!! okul öncesi de neymiş!!! aleme rezil rüsva oldukmuş !!!!
şu an çok sinirliyim . ellerim titriyo. yazım yanlışım olduysa affola. sizce meslek önemli bir ayrıntı mıdır????
baban ne diyorannem ikna OLMAZ. çok büyük konuşuyor. kızım boğaziçi okuyor diye çok havalara girdi!!!!
Cem Yılmaz diyor ya.hehheh haller ne yaws :))
saçmalığa bak
devlette çalışacak iseniz aynısınız
hatta onun maaşı ek ders olayın yüzünden daha fazla bile olabilir
yav he he de geçöyle de ... anneme anlatamıyorum . bunlar sadece yarım saat içinde oldu . resmen ocağımıza incir ağacı diktim!!!!!
Evlenirken branş farkindan dolayi ayni sıkıntıyı dibine kadar yasamistim ailemle.
Ozellikle kızın ingilizce branşında olması ama erkeğin (avamca) gözde daha düşük gibi görünen bir branstan olması cok zorlaştırıyor evlilik işini. Ahlak ,karakter vs. daha onemliyken once mesleğe odaklanılıyor. Ve nedense ingilizce ogretmeni olmak cok yüksek birsey olarak görünüyor. Kaldi ki siz boğaziçi okuyorsunuz bir de.
Ama dik durulursa hepsi geciip gidiyor.
Soylemeden edemeyeceğim; annenize üstünlük takvadadir diyen efendimizin veda hutbesini hatırlatın.
baban ne diyor