sevgilim okul öncesi öğretmeni olduğu için annem ayrılmamı istiyor!!!!

ikiniz de aynı mesleği icra edeceksiniz bunda büyütülecek bir şey yok bence
anneniz okulları kıyas yapmış bence.boğaziçiden olsaydı böyle bir şey olmazdı büyük ihtimalle
bu arada erkek arkadaşınıza bu konudan bahsetmeyin
belli mi olur ilerde durumlar iyi olur ama o bunu unutmaz sürekli size söyle durur

anneniz okulları kıyas yapmış bence.boğaziçiden olsaydı böyle bir şey olmazdı büyük ihtimalle
belli mi olur ilerde durumlar iyi olur ama o bunu unutmaz sürekli size söyle durur

hem okul hem meslek . en azından kendi okulundan olsaydı diyor. onun hayali doktor mühendis. ben de en sonunda inşallah doktorla evlenirim de boşanırım dedim !!!!!!!

ama şu an çok üzgünüm. onunla paylaşmazsam kiminle paylaşayım ? o kadar iyi birisi ki :/

evet yanlış duymadınız. hemen konuya gireyim. 9 aydır liseden tanıdığım birisiyle beraberim . aynı memleketteniz. o kocaeli okul öncesi öğretmenliği okuyor . bende boğaziçi ingilizce öğretmenliği okuyorum.( konuyu daha iyi anlatmak içim bunu belirttim.) annelik hissi sanırım . bugün annem ben de bir şeyler olduğunu hissetmiş. ilk önce mırın kırın ettim . ölümü gör diyince söylemek zorunda kaldım. ama bir aydır tanıyorum dedim.

erkek arkadaşımın nereli olduğunu sordu. beni kendi memleketimizden birisiyle evlendirmek hayali!! aynı memleket olduğunu duyunca bir şey demedi. fakat iş ne okuyora gelince annem küplere bindi. ben ona göre üst mertebedeymişim!!! okul öncesi de neymiş!!! aleme rezil rüsva oldukmuş !!!!

şu an çok sinirliyim . ellerim titriyo. yazım yanlışım olduysa affola. sizce meslek önemli bir ayrıntı mıdır????
ah anneler ah
meslek sen doktor o lise mezunu olsa farkeder neden? ünv ortamı insanı değiştiriyor bakış açısı farklı olur genelde
ama ikiniz de öğretmensiniz neden farklı görüyor anlamadım :KK43:

X