- 24 Kasım 2013
- 70.442
- 53.853
- Konu Sahibi ananotherlife
Yok canim..
Gayet denksiniz..
Gayet denksiniz..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tabiki değildir.
Kaldı ki ben bir üstünlük göremedim ikiniz de öğretmensiniz sonuçta..
Annenin gerekçesi çok saçma tehlikeli, sartlari itibari ile zor bir meslek olur duygusal yaklaşıyor derim.
Senden üstün olsun demesi sacmalik bana göre. .
yok artıkkk annen baya uçmuş bu konuda allah sabır versinannem tekrar aradı. edepsiz namuzsuz vs vs . sen altınsın da kendini bakıra çevirdin sözleri
Ne alaka.. Hala boyle seylere takilan mi var? önceleri uni mezunu olsun okumus olsun diyorlardi ebeveynler simdi bolum seciyorlar resmen.
Bosver takma zamanla alisirlar insallah
başını mı eğmişinhakkımı helal etmiyorum onaylamıyorum dedi. ailemiin başını eğdin falan filan. kız çocuğu okutulmazmış !!!! annemi tanıyamadım
annem ev hanımı . işte kendime denk birisini bulamadım ya!!! bari boğaziçinden bulsaymışım!!!!ay Allahım yarabbim annen kendini ne kadar yukarıda görüyor öyle
rezil rüsva olacak ne varmış acaba
annenin mesleği ne peki?
Babanın mesleği iyiyse demek ki oda kendine dengini bulamamışannem ev hanımı . işte kendime denk birisini bulamadım ya!!! bari boğaziçinden bulsaymışım!!!!
e meslek olarak denkmisiniz iste :)inanın şu an çıldırmış durumda. telefondan engelledim o derece. bağırıyor sürekli.
evet öyleymiş%90 ev hanımıdır :)
benim annem de öyle ordan tahmin ediyorum
Evet, meslek önemli bir ayrıntıdır, fakat sizin erkek arkadaşınızın mesleği sizinkinden üst "mertebede" değil.
Mezuniyetten sonra her ikiniz de farklı branşlarda öğretmen olacaksınız, özelde veya devlette, ulaşabileceğiniz basamaklar aşağı yukarı aynı olacak; biriniz sektör değiştirmediği sürece.
Annenize eğitim sistemi vasatlığıyla ünlü olan ülkemizin bir dayatması sonucu oluşmuş öss puan farkları nedeniyle iki bölüm arasında uçurum varmış gibi göründüğünü hatırlatın.
yanlış anlamada kargaya yavrusu şahan gözükürmüş diye bir laf varannem tekrar aradı. edepsiz namuzsuz vs vs . sen altınsın da kendini bakıra çevirdin sözleri
Onların anneleri de öğretmen gelini oğullarına denk gormezlerse ne yapacakmış merak ettim. mesleğe göre mertebe mi olur yahu?inşallah ama beni böyle yaparak yalan söylemeye sürüklüyor. annemin doktor mühendis avukat damat hayali vardı!!!
Annenize cidden cok sinirlendim.
Bende okul oncesi ogretmenligi okuyorum ama dikkatinizi cekerim "öğretmenliği" ayni sekilde sizde ogretmenlik okuyosunuz sadece branslariniz farkli.
Yani birbirinden ustun degil nitekim ikiside "ogretmen"
evet annem bu konuda o kadar büyük konuştu ki şimdiye kadar hayatıma giren insanlar hep benden mertebe olarak aşağı!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Onların anneleri de öğretmen gelini oğullarına denk gormezlerse ne yapacakmış merak ettim. mesleğe göre mertebe mi olur yahu?
ama sende kendini içten içe üstün görmeye başlamışsın.ama ben boğaziçinde okuyorum !!!!!!!!!!!!!!!!