sevgilim okul öncesi öğretmeni olduğu için annem ayrılmamı istiyor!!!!

ev hanımlığında master yaptı kendisi:KK49:

Oyle deme canim. Annen afedersin dunyanin en kor cahil nsani da olsa senin iyiligini iatiyor. Belki kendisinin almadigi egitimi sana aldirmak hayaliydi. Belki baska guzel planlari var.

Evet bence de yanlis boyle kiyas yapmak. Hem cocugun olunca,esin bu isin egitimini aldigi icin daha guzel yetisir. Bu guzelligi de var.

Annene kizmakta hakli olabilirsin ama inan seni cok sevdigi ve dusundugu icin meslegi cok daha yukarda birilerini iatiyor. Dedigim gibi,dr avukat muhendis vs...

Bir sekilde sevginizle ve istikrarinizla ikna edersiniz elbet.

Oyle deme canim. Annen afedersin dunyanin en kor cahil nsani da olsa senin iyiligini iatiyor. Belki kendisinin almadigi egitimi sana aldirmak hayaliydi. Belki baska guzel planlari var.

Evet bence de yanlis boyle kiyas yapmak. Hem cocugun olunca,esin bu isin egitimini aldigi icin daha guzel yetisir. Bu guzelligi de var.

Annene kizmakta hakli olabilirsin ama inan seni cok sevdigi ve dusundugu icin meslegi cok daha yukarda birilerini iatiyor. Dedigim gibi,dr avukat muhendis vs...

Bir sekilde sevginizle ve istikrarinizla ikna edersiniz elbet.

annemi küçümsemek amacıyla söylemedim ama gerçekten çok üzüyor beni. okulum bitince de yine karşı çıkmasından rızasının olmamasından korkuyorum

ama annemin emekleri !! ya hakkını helal etmezse !! iki gündür hayret ediyorum. babam iyi biriyse okul bitsin gelsin iistesin benim için meslek önemli değil dedi. annem de babam öyle diyince düne göre daha sakinleşti. alışır sanırım

Senin mesleğinden daha aşağı derecede olduğunu düşündüğü meslek sahibi biriyle evlendin diye hakkını helal etmeyecekse annenin merhametsiz biri olduğunu düşünebilirsin.
Böyle saçma şeylerden dolayı hemen hak helal etmemezlik gerçekten annelik duygularını bir kenara bırakan insanlar için geçerli oluyor.
Alışmayacak bir şey yok ki.

Senin mesleğinden daha aşağı derecede olduğunu düşündüğü meslek sahibi biriyle evlendin diye hakkını helal etmeyecekse annenin merhametsiz biri olduğunu düşünebilirsin.
Böyle saçma şeylerden dolayı hemen hak helal etmemezlik gerçekten annelik duygularını bir kenara bırakan insanlar için geçerli oluyor.
Alışmayacak bir şey yok ki.

evet zamanla alışacak inşallah

Yakında aynı üni aynı bölümde okuyanlara bile yok sen şu profun dersini aldın o almadı şeklinde çıkışırlaraa şaşırmıycam :) anneler hep abartır valla bizimki yüzünden evde kalıcam herkese burun kıvırıyor. :))

İki gündür konuyu takip ediyorum ve konu sahibinin üslubu bana çok sert geldi. Birçok insan sevdiği kisinin meslegi yüzünden ailesiyle karşı karşıya gelmiştir, bir ıngilizce öğretmeni olarak ben de. Ama şimdiye kadar hiç böyle annesi hakkında sert konuşan bir konu sahibine, arkadaşa rastlamadım. anne neticede, sayfalar dolusu ünlem veya sert cümle haketmiyor.

okul öncesinin ataması ingilizceden daha az bu arada. Yukarılarda bir yerde okudum da, yanlış bilgi.

Okul öncesi şimdiye kadar çoğunlukla bayanların tercih ettiği bir bransti, yeni yeni erkekler arasında yaygınlaşmaya başladı. Daha soft yardımcı olunabilir anneye. Empati kurularak.

evet yanlış duymadınız. hemen konuya gireyim. 9 aydır liseden tanıdığım birisiyle beraberim . aynı memleketteniz. o kocaeli okul öncesi öğretmenliği okuyor . bende boğaziçi ingilizce öğretmenliği okuyorum.( konuyu daha iyi anlatmak içim bunu belirttim.) annelik hissi sanırım . bugün annem ben de bir şeyler olduğunu hissetmiş. ilk önce mırın kırın ettim . ölümü gör diyince söylemek zorunda kaldım. ama bir aydır tanıyorum dedim.

erkek arkadaşımın nereli olduğunu sordu. beni kendi memleketimizden birisiyle evlendirmek hayali!! aynı memleket olduğunu duyunca bir şey demedi. fakat iş ne okuyora gelince annem küplere bindi. ben ona göre üst mertebedeymişim!!! okul öncesi de neymiş!!! aleme rezil rüsva oldukmuş !!!!

şu an çok sinirliyim . ellerim titriyo. yazım yanlışım olduysa affola. sizce meslek önemli bir ayrıntı mıdır????
rezil rusva olmus evet suan harbiden oyle oldu bizlere karsı kusura bakmada annen insanlara yuksekten bakmaya devam ettikce hep hayal kırıklıgı yaşar...

İki gündür konuyu takip ediyorum ve konu sahibinin üslubu bana çok sert geldi. Birçok insan sevdiği kisinin meslegi yüzünden ailesiyle karşı karşıya gelmiştir, bir ıngilizce öğretmeni olarak ben de. Ama şimdiye kadar hiç böyle annesi hakkında sert konuşan bir konu sahibine, arkadaşa rastlamadım. anne neticede, sayfalar dolusu ünlem veya sert cümle haketmiyor.

okul öncesinin ataması ingilizceden daha az bu arada. Yukarılarda bir yerde okudum da, yanlış bilgi.

Okul öncesi şimdiye kadar çoğunlukla bayanların tercih ettiği bir bransti, yeni yeni erkekler arasında yaygınlaşmaya başladı. Daha soft yardımcı olunabilir anneye. Empati kurularak.

Ben normalde de sert mizaçlı bir insanım . Burada koyduğum ünlemler ironi amaçlı . AAnnemle olan ilişkimi yansıtmıyor. anneme kızıyorum sözleriyle beni çok kızdı. Ahlakı karakteri hiçe sayıyor . Sert bir tutumum olmuş olabilir . İki gündür huysuz aksi bir insanım

Annene babanın mesleğiyle annenin mesleğini örnek vererek dünyaya dönmesini sağlayabilirsin sanırım:) annedir herkes kızı için iyisini ister ama ikinizde öğretmensiniz sonuçta.

X