- 26 Şubat 2022
- 930
- 2.492
- 43
Yavrum sen deli misin? Şu an böyle sinirlendiğimizi görüp kahkaha atıp eğleniyorsun değil mi? Senin gibi birinin gerçek olmasını istemiyorum. Diğer konunda o bahsettiğin kadınlar gibi olmak istiyordun, şimdi ne oldu?Off çok sert cevaplar geliyor. Bana ağır geldi valla. Ben garip bulduğumu söyledim sadece bu kadar çıplaklığı.sanki özellikle.daha açık olsun diye mücadele ediyorlarmış gibi.
NeyForuma hoş geldiniz
Konu sahibesi cidden hak etti, önceki konusunda işyerinde güzel giyinen bir kadın için iffetsiz stili bir şeyler yazmış, sadece hasetten. Sonra başka bir üye yazdı ki sen de kürtaj oldunSonra bu üye yazdı ki bir bakayım hamile kalabiliyor muymuşum. Rezillikler silsilesi yani eski konuları getirip koydular konu sahibesi de, adam da leş gibi.
Hem garipsiyorsun hemde yapmak istiyorsun yaniBana kalsa kimse o kadar abartılı açık giyinmemeli ama yapan varsa ben de yapmak istiyorum dedim.
teee allahımm.gel camdan atlayalım desem atlayacak mısın ?kendi duruşun yok mu şu hayat da?Bana kalsa kimse o kadar abartılı açık giyinmemeli ama yapan varsa ben de yapmak istiyorum dedim.
Bana kalsa kimse o kadar abartılı açık giyinmemeli ama yapan varsa ben de yapmak istiyorum dedim.
önce bacaklar nasıl onu öğrenseydikAl bir mini etek giy ablacım sen de kurtul biz de ne çektin ne çektirdi yahuuuuuuuuu
Toptan poposunu açsın rahatlasınAl bir mini etek giy ablacım sen de kurtul biz de ne çektin ne çektirdi yahuuuuuuuuu
ama adamın tutumlu olması lazım.ülkenin en lüks otelini satın alacakmış 10 seneye kalmazHerşeyi boşverde gerçekten yemek paralarını ortakmi ödetiyor vee sen hala onunlasin yazık yaa
Sen her şeyi başkalarına bakarak mı yaparsın? Kendimizi onuncu kattan atsak sen de atacak mısın? Aklın fikrin yok mu?Bana kalsa kimse o kadar abartılı açık giyinmemeli ama yapan varsa ben de yapmak istiyorum dedim.
ama adamın tutumlu olması lazım.ülkenin en lüks otelini satın alacakmış 10 seneye kalmaz
Ben genel olarak ortak ödemeyi sevmeyen bir insanım yani onun yerine sırayla ödemeyi tercih ederim ama ilişkilerde sadece erkeğe yüklenmek doğru değil.Herşeyi boşverde gerçekten yemek paralarını ortakmi ödetiyor vee sen hala onunlasin yazık yaa
Değil yivrum.Ben genel olarak ortak ödemeyi sevmeyen bir insanım yani onun yerine sırayla ödemeyi tercih ederim ama ilişkilerde sadece erkeğe yüklenmek doğru değil.
Bir de bu konudan bağımsız ama kk'da kadınlar 'erkekler sevdiği kadın icin masraf yapar, bir sey harcamadıgı kadına deger vermez' muhabbetini en beklemedigim üyelerden bile okuduğumu hatırlıyorum. Öyle mi gercekten ya birileri beni bu konuda aydınlatsın
Bunun adı gerçeklik ayakları yere basmak değil sevgisizlik dünyadaki herkes uzunsa güzeldir şöyleyse güzeldir gibi bir şey yok sevdiği insan güzel gelir zaten insana aksini düşünemezsin acaba olmaz bu adam sizi sevmiyor bunu kabullenmek mi zor neden böyle soradan bahanelere sığındınız bilmiyorum ama bence hak ettiğiniz adam bu değil he bu arada kesin Adrina gibisine yol vermiştir kesin resmen adam seni manipüle ediyor farkında mısınMerhaba.28 yaşında yalnız yaşayan memur biriyim.5,6 aydır görüştüğüm bir sevgilim var.kişiden kişiye göre değişir ama bence orta boyluyum (167). Konuya gelecek olursak 3,4 günlüğüne bayram tatilinde Antalyaya gitmeye karar verdik.bir süre herşey çok güzeldi. Gezdik, otele yerleştik falan. Sonra yeğeniyle ve eşiyle buluştuk. Yemek yiyorduk.Bildiğiniz üzere oradaki kadınlar hem çok boylu, poslu, çok güzel, hem de neredeyse çıplak geziyorlar. Eee ister istemez dikkatini çekmemesi mümkün değil ne kadınların ne erkeklerin.şimdi bunlar biz yanlarındayken Antalyadaki kızların güzelliğinden konuşmaya başladı.yeğeninin eşi uyarıyor benimkini, üzüldüğümü anladığı için, bana atarlanıyor bu sefer de biz kendi aramızda konuşuyoruz diye. Sonra bunlar gibi biri yanımda olsun malı mülkü önüne sererim tarzı birşey söyledi.bana da bugüne kadar bir yemeği bile ortaklaşa ödetmiştir.çok bozuldum ama iltifatlarla tekrar düzelmemi sağladı. Ama hâlâ o anları özgüvensizliğiyle dolaşıyorum sokaklarda. Hâlâ çok güzel ve açıksaçık kadınlar karşımıza çıkıyor tabi.
Neyse dedim düzeldim.bu sefer de turistlerin ne kadar uzun boylu olduğundan bizim neden kısa olduğumuzdan falan dert yanmaya başladım.oysaki bir erkeğe göre kedisi daha kısa boylu.ikinci darbeyi de buradan yedim.tamam göz var izan var.ben de biliyorum ikimizin de çok uzun ve çok güzel insanlar olmadığımızı ama açık açık söylenmesi de insanın modunu ve özgüvenini düşürüyor gerçekten. Zaten bu konularda takıntılıyım.neyse yani karar veremiyorum.beni pohpohlayan, iltifatlar eden eski sevgililerim gibi biriyle mi devam etmeliyim.yoksa gerçekleri yüzüme çat çat vuran biriyle ayakları yere basan bir ilişki mi yaşamalıyım. Bu arada seviyorum da ama bazen gerek yok mu acaba. Ben yalan dünyamda mutlu muydum diyorum.sizce ?
Bu arada artı özelliği karı, kız muhabbetleri yapsa da gerçekte hiç eyleme geçmeyen, o işlerle alakası olmayan biri. Neden böyle yaptı hâlâ şaşırıyorum.sorunca ben Adriana limaya bile yeri geldi yol verdim diyor.dediği gibi de yapıyor gerçekten ama bana bu kadar gerçekçilik fazla geliyor sanırım.
Aslında hak ettiği adam tam olarak bu.Bunun adı gerçeklik ayakları yere basmak değil sevgisizlik dünyadaki herkes uzunsa güzeldir şöyleyse güzeldir gibi bir şey yok sevdiği insan güzel gelir zaten insana aksini düşünemezsin acaba olmaz bu adam sizi sevmiyor bunu kabullenmek mi zor neden böyle soradan bahanelere sığındınız bilmiyorum ama bence hak ettiğiniz adam bu değil he bu arada kesin Adrina gibisine yol vermiştir kesin resmen adam seni manipüle ediyor farkında mısın
Böyle şeyleri okudukça sadece şundan emin oluyorum maalesef.Hepsi aynı b.kun laciverti.Merhaba.28 yaşında yalnız yaşayan memur biriyim.5,6 aydır görüştüğüm bir sevgilim var.kişiden kişiye göre değişir ama bence orta boyluyum (167). Konuya gelecek olursak 3,4 günlüğüne bayram tatilinde Antalyaya gitmeye karar verdik.bir süre herşey çok güzeldi. Gezdik, otele yerleştik falan. Sonra yeğeniyle ve eşiyle buluştuk. Yemek yiyorduk.Bildiğiniz üzere oradaki kadınlar hem çok boylu, poslu, çok güzel, hem de neredeyse çıplak geziyorlar. Eee ister istemez dikkatini çekmemesi mümkün değil ne kadınların ne erkeklerin.şimdi bunlar biz yanlarındayken Antalyadaki kızların güzelliğinden konuşmaya başladı.yeğeninin eşi uyarıyor benimkini, üzüldüğümü anladığı için, bana atarlanıyor bu sefer de biz kendi aramızda konuşuyoruz diye. Sonra bunlar gibi biri yanımda olsun malı mülkü önüne sererim tarzı birşey söyledi.bana da bugüne kadar bir yemeği bile ortaklaşa ödetmiştir.çok bozuldum ama iltifatlarla tekrar düzelmemi sağladı. Ama hâlâ o anları özgüvensizliğiyle dolaşıyorum sokaklarda. Hâlâ çok güzel ve açıksaçık kadınlar karşımıza çıkıyor tabi.
Neyse dedim düzeldim.bu sefer de turistlerin ne kadar uzun boylu olduğundan bizim neden kısa olduğumuzdan falan dert yanmaya başladım.oysaki bir erkeğe göre kedisi daha kısa boylu.ikinci darbeyi de buradan yedim.tamam göz var izan var.ben de biliyorum ikimizin de çok uzun ve çok güzel insanlar olmadığımızı ama açık açık söylenmesi de insanın modunu ve özgüvenini düşürüyor gerçekten. Zaten bu konularda takıntılıyım.neyse yani karar veremiyorum.beni pohpohlayan, iltifatlar eden eski sevgililerim gibi biriyle mi devam etmeliyim.yoksa gerçekleri yüzüme çat çat vuran biriyle ayakları yere basan bir ilişki mi yaşamalıyım. Bu arada seviyorum da ama bazen gerek yok mu acaba. Ben yalan dünyamda mutlu muydum diyorum.sizce ?
Bu arada artı özelliği karı, kız muhabbetleri yapsa da gerçekte hiç eyleme geçmeyen, o işlerle alakası olmayan biri. Neden böyle yaptı hâlâ şaşırıyorum.sorunca ben Adriana limaya bile yeri geldi yol verdim diyor.dediği gibi de yapıyor gerçekten ama bana bu kadar gerçekçilik fazla geliyor sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?