• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilim konusunda karar veremiyorum

Cunku sevgilisi onlara bakiyor o yuzden maneviyatsizlar.. bakmasaydi uzerinde bile durmazdi
Bu kız desteksiz sallıyor ya.
Hele o hastanedeki afeti devran hatunu anlatırken alışveriş yapanların bile durduğu konusunu okuyunca yok artık a.... Dediğimi bilirim ahsbsvsvsv

Yine de stresli geliyor bana bu tarz yerler.sanki soyunma yarışı var gibi. Ben anlamıyorum.hiç mi kendi sevgilileri, eşleri yok. Fazla maneviyatsız bir hayat değil mi? Düşünsenize bir çift arkadaşınızla buluşuyorsunuz herkes birbirini neredeyse çıplak görüyor.
Neden başka kadınların giyimleriyle bu kadar ilgileniyorsunuz? Konuya boyunuzu bile yazmışsınız, özgüven probleminiz mi var acaba🙄
Kimin ne giydiği nasıl yaşadığı sizi alakadar etmez, sizi sevgiliniz olarak yanında durduğunuz adam ilgilendirir sadece.

Neden başka kadınların giyimleriyle bu kadar ilgileniyorsunuz? Konuya boyunuzu bile yazmışsınız, özgüven probleminiz mi var acaba🙄
Kimin ne giydiği nasıl yaşadığı sizi alakadar etmez, sizi sevgiliniz olarak yanında durduğunuz adam ilgilendirir sadece.
Mune bana buradan o kadar gudubet geliyor ki.
Erkek olsam su kafaya sumugumu atmam.
Erkek arkadaşı da atmamış zaten.
Yediğini ictigini hesaplamış odetmis agdvsvsvs

Erkek doğsaydım konti garanti doktor olurdum. Ne yapsam eyvallah edecek tonla kadın olurdu ahah

Erkek doğsaydım konti garanti doktor olurdum. Ne yapsam eyvallah edecek tonla kadın olurdu ahah
Böyle kadınlar da hakediyor anacim.
Valla ben de doktor olsam sırf meslegim için benimle birlikte olan kadının ağzına salıncak kurar sallana sallana .......
Net yani.
Alan razı veren razı hesabi

Ne alakası var ya, ne saçma. Öyle sevgilim olsun borcum olsun falan...öyle kiz Seni ne yapsın, Allah'ın vasatı...
Ayrıca Antalya'da kızlar güzel,ister istemez dikkat çekti diye bir şey yok. Ben Rus sevgilimle raftinge gitmiştim, şişme yeleğin altına tanga bikini giymiş kız vardi bizim botta. hatta onca tangaliyla beşyüz metre falan yokuş çıktık... sevgilim beni rahatsız edecek en ufak davranışta bulunmadi. Hiç de bu yüzden adamı takdir etmedim. İnsan olan boyle olmalı . Sadece sevgiliymissiniz. Def edin gitsin başınızdan. siz daha iyilerine layiksiniz

Bilemiyorum da yani ne bileyim, başkalarının ne giydiği nasıl yaşadığı zerre umurunda olmayan biri olduğumdan, x mini giymiş, y tepeden tırnağa örtülüymüş, kim kiminleymiş ne yapmış nasıl yaşıyormuş merakları bende şaşkınlık yaratıyor, bir de giyime göre değer yargıları, maneviyatına önyargılı yaklaşımlar🤐

Merhaba.28 yaşında yalnız yaşayan memur biriyim.5,6 aydır görüştüğüm bir sevgilim var.kişiden kişiye göre değişir ama bence orta boyluyum (167). Konuya gelecek olursak 3,4 günlüğüne bayram tatilinde Antalyaya gitmeye karar verdik.bir süre herşey çok güzeldi. Gezdik, otele yerleştik falan. Sonra yeğeniyle ve eşiyle buluştuk. Yemek yiyorduk.Bildiğiniz üzere oradaki kadınlar hem çok boylu, poslu, çok güzel, hem de neredeyse çıplak geziyorlar. Eee ister istemez dikkatini çekmemesi mümkün değil ne kadınların ne erkeklerin.şimdi bunlar biz yanlarındayken Antalyadaki kızların güzelliğinden konuşmaya başladı.yeğeninin eşi uyarıyor benimkini, üzüldüğümü anladığı için, bana atarlanıyor bu sefer de biz kendi aramızda konuşuyoruz diye. Sonra bunlar gibi biri yanımda olsun malı mülkü önüne sererim tarzı birşey söyledi.bana da bugüne kadar bir yemeği bile ortaklaşa ödetmiştir.çok bozuldum ama iltifatlarla tekrar düzelmemi sağladı. Ama hâlâ o anları özgüvensizliğiyle dolaşıyorum sokaklarda. Hâlâ çok güzel ve açıksaçık kadınlar karşımıza çıkıyor tabi.
Neyse dedim düzeldim.bu sefer de turistlerin ne kadar uzun boylu olduğundan bizim neden kısa olduğumuzdan falan dert yanmaya başladım.oysaki bir erkeğe göre kedisi daha kısa boylu.ikinci darbeyi de buradan yedim.tamam göz var izan var.ben de biliyorum ikimizin de çok uzun ve çok güzel insanlar olmadığımızı ama açık açık söylenmesi de insanın modunu ve özgüvenini düşürüyor gerçekten. Zaten bu konularda takıntılıyım.neyse yani karar veremiyorum.beni pohpohlayan, iltifatlar eden eski sevgililerim gibi biriyle mi devam etmeliyim.yoksa gerçekleri yüzüme çat çat vuran biriyle ayakları yere basan bir ilişki mi yaşamalıyım. Bu arada seviyorum da ama bazen gerek yok mu acaba. Ben yalan dünyamda mutlu muydum diyorum.sizce ?
Bu arada artı özelliği karı, kız muhabbetleri yapsa da gerçekte hiç eyleme geçmeyen, o işlerle alakası olmayan biri. Neden böyle yaptı hâlâ şaşırıyorum.sorunca ben Adriana limaya bile yeri geldi yol verdim diyor.dediği gibi de yapıyor gerçekten ama bana bu kadar gerçekçilik fazla geliyor sanırım.
Boyle adamlara yapilacak tek birsey vardir DAN DIYE ORTADA BIRAKIP TERKETMEK. Hicbir aciklama yapmadan. Sizi seven adamin agzindan boyle laflar cikmaz kendinizi bu kadar kucumsetmeyin. Gitsin begendigi kadinlarla olsun olabiliyorsa. Bazen insanlara had bildirmek icin onlari hayatinizdan cikarmaniz gerekir.

Böyle kadınlar da hakediyor anacim.
Valla ben de doktor olsam sırf meslegim için benimle birlikte olan kadının ağzına salıncak kurar sallana sallana .......
Net yani.
Alan razı veren razı hesabi
Şu foruma az kadın gibi hissedeyim diye girmiştim, her defasında erkek olma isteği ile doluyorum.

Oha ohaaa.. kiz C Calcifer bugun mesaiyi sana mi devretti😐😂
Ben yazdım yaw. Resmen adam nikah kıysın diye hamile kalmış bir de aldırmış. Sonrasında da hiç korunmanın ağlayıp zırlıyor hamile kalamıyorum diye

Ben yazdım yaw. Resmen adam nikah kıysın diye hamile kalmış bir de aldırmış. Sonrasında da hiç korunmanın ağlayıp zırlıyor hamile kalamıyorum diye
Hala neye çabalıyor bi bilsem. Adam bi dahakine isteyecek çocuk sanki. Aldır aldır rahim kalmayacak ortada.

Bilemiyorum da yani ne bileyim, başkalarının ne giydiği nasıl yaşadığı zerre umurunda olmayan biri olduğumdan, x mini giymiş, y tepeden tırnağa örtülüymüş, kim kiminleymiş ne yapmış nasıl yaşıyormuş merakları bende şaşkınlık yaratıyor, bir de giyime göre değer yargıları, maneviyatına önyargılı yaklaşımlar🤐
Doktor sevgilisi ağzının sularını akıta akıta bakmasa hepsi ile oturup çay kahve içebilir aslında.

Back