- 24 Ekim 2014
- 59.307
- 330.726
- 698
Yoo cuk oturdu. Çünkü gerçekler bunlarÇok mu ağır oldu ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yoo cuk oturdu. Çünkü gerçekler bunlarÇok mu ağır oldu ya
Üzüldüm Ya demeyin öyle yine deYoo cuk oturdu. Çünkü gerçekler bunlar
Ya konu sahibi hiç üzülmüyor sevişmenin tadına varıyor siz niye üzülüyorsunuz kiÜzüldüm Ya demeyin öyle yine de
adam doktor muymus. ay bazi doktor erkekler boyle oluyor, ben doktorum en guzel kadinla olmaliyim gibi. ya da hem guzel hem parali istiyor ama ikisi birden olmayinca para da karar kiliyor.Sizden 10 cm kısayım. Evet Rus kadınlar aşırı güzel, bilgisayar yapımı gibi, muhteşemler. Ama biz de iyiyiz ya. Ben benimkisiyle böyle bir kız gördüğümüzde “evet güzel kız ama sen benimsin bebeğim, sen daha güzelsin minnoşum” der geçer. Sizi güzel ve özel hissettirmeyen insanlarla birlikte olmayın.
Doktor kocalar iyi olmuyor genelde ne kadar tanıdığım varsa hepsi psikopat çıktı. Gerçi sen de çok sağlam kafa değilsin de neyse.
Ve coguda ya hastasiyla ya asistaniyla bunu bana dr arkadasim anlatiyor yani.. istisnalar tabiiki vardir ama boyleymis yaniSizden 10 cm kısayım. Evet Rus kadınlar aşırı güzel, bilgisayar yapımı gibi, muhteşemler. Ama biz de iyiyiz ya. Ben benimkisiyle böyle bir kız gördüğümüzde “evet güzel kız ama sen benimsin bebeğim, sen daha güzelsin minnoşum” der geçer. Sizi güzel ve özel hissettirmeyen insanlarla birlikte olmayın.
Doktor kocalar iyi olmuyor genelde ne kadar tanıdığım varsa hepsi psikopat çıktı. Gerçi sen de çok sağlam kafa değilsin de neyse.
Valla yorumlarda doktor demişler hep. Öyle anladım ben de.adam doktor muymus. ay bazi doktor erkekler boyle oluyor, ben doktorum en guzel kadinla olmaliyim gibi. ya da hem guzel hem parali istiyor ama ikisi birden olmayinca para da karar kiliyor.
Biraz fazla duygusalım galibaÜzüldüm Ya demeyin öyle yine de
Bu sizi hiç ilgilendirmez.Off çok sert cevaplar geliyor. Bana ağır geldi valla. Ben garip bulduğumu söyledim sadece bu kadar çıplaklığı.sanki özellikle.daha açık olsun diye mücadele ediyorlarmış gibi.
Çok mu ağır oldu ya
Yaa, öyle mi dersiniz hanımlar?Off çok sert cevaplar geliyor. Bana ağır geldi valla. Ben garip bulduğumu söyledim sadece bu kadar çıplaklığı.sanki özellikle.daha açık olsun diye mücadele ediyorlarmış gibi.
Çok mu ağır oldu ya
Çoklu üyelik diyorsunYaa, öyle mi dersiniz hanımlar?
Off çok sert cevaplar geliyor. Bana ağır geldi valla. Ben garip bulduğumu söyledim sadece bu kadar çıplaklığı.sanki özellikle.daha açık olsun diye mücadele ediyorlarmış gibi.
Bana kalsa kimse o kadar abartılı açık giyinmemeli ama yapan varsa ben de yapmak istiyorum dedim.Garip buluyorsanız neden "çıplanamıyom yardim edin ne yapmalıyım" diye ağladığınız bir konunuz var?
Off çok sert cevaplar geliyor. Bana ağır geldi valla. Ben garip bulduğumu söyledim sadece bu kadar çıplaklığı.sanki özellikle.daha açık olsun diye mücadele ediyorlarmış gibi.
Yooo,baya baya iş arkadaşım dekolte giyinip frikik veriyor,ben de böyle giyinmek istiyorum tarzında birşeyler dediniz.Bana kalsa kimse o kadar abartılı açık giyinmemeli ama yapan varsa ben de yapmak istiyorum dedim.