Sevgilim konusunda karar veremiyorum

Sizden 10 cm kısayım. Evet Rus kadınlar aşırı güzel, bilgisayar yapımı gibi, muhteşemler. Ama biz de iyiyiz ya. Ben benimkisiyle böyle bir kız gördüğümüzde “evet güzel kız ama sen benimsin bebeğim, sen daha güzelsin minnoşum” der geçer. Sizi güzel ve özel hissettirmeyen insanlarla birlikte olmayın.

Doktor kocalar iyi olmuyor genelde ne kadar tanıdığım varsa hepsi psikopat çıktı. Gerçi sen de çok sağlam kafa değilsin de neyse.

adam doktor muymus. ay bazi doktor erkekler boyle oluyor, ben doktorum en guzel kadinla olmaliyim gibi. ya da hem guzel hem parali istiyor ama ikisi birden olmayinca para da karar kiliyor.

Ve coguda ya hastasiyla ya asistaniyla bunu bana dr arkadasim anlatiyor yani.. istisnalar tabiiki vardir ama boyleymis yani

merak etmeyin yakında eyleme de geçer. bu tiplerle sevgili olup sonra bir de ayrılsam mı ayrılmasam mı diye gelip soruyorsunuz şaka gibi.

Çok mu ağır oldu ya

Foruma hoş geldiniz

Konu sahibesi cidden hak etti, önceki konusunda işyerinde güzel giyinen bir kadın için iffetsiz stili bir şeyler yazmış, sadece hasetten. Sonra başka bir üye yazdı ki sen de kürtaj oldun Sonra bu üye yazdı ki bir bakayım hamile kalabiliyor muymuşum. Rezillikler silsilesi yani eski konuları getirip koydular konu sahibesi de, adam da leş gibi.

Off çok sert cevaplar geliyor. Bana ağır geldi valla. Ben garip bulduğumu söyledim sadece bu kadar çıplaklığı.sanki özellikle.daha açık olsun diye mücadele ediyorlarmış gibi.

Garip buluyorsanız neden "çıplanamıyom yardim edin ne yapmalıyım" diye ağladığınız bir konunuz var?

Off çok sert cevaplar geliyor. Bana ağır geldi valla. Ben garip bulduğumu söyledim sadece bu kadar çıplaklığı.sanki özellikle.daha açık olsun diye mücadele ediyorlarmış gibi.

Sayfalarca yazı yazıldı hiç mi bir şey öğrenemedin yazılanlardan da hâlâ daha çıplaklıktan bahsediyosun. Hey Allah’ım ya. Konu senin ilişki adı altında lavuğun birine kendini ezdirmen, aşağılatman.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…