Yok benim kimsenin parasını yeme gibi bir derdim gerçelten yok. Ama bu kadar zengin olduğunu söyleyen birisinin de en ufak harcamalarda bile gözünün olması insanı gıcık ediyor.diyorum 30 yaşındasın, hadi 19 falan olsa bayalleri var, daha çok uzun bir ömrü var planlarını bozmak istemiyor diyeceğim ama 30 yaşında da o kadar uzun bir gelecek olmuyor yani önünde. Yüzün e de söyledim.papağan gibi yeminim var yeminim var. 10 sene sonra bu rezil hayattan bambaşka bir hayata geçme ihtimali var diyor.ayyu haklısınız valla şimdi baştan düşününce anladım.
Bu kadınların kıyafetlerini eleştiren kadınlar var ya, bir sihirli değnek olsa, bir dokunuşla mükemmel vücut ölçülerine sahip olsalar hiç giyinik gezmezler. Bende yoksa onda niye var, madem var açıp göstermesin zihniyeti bu. Benim 15 ve 13 yaşına girecek iki kızım vücutlarının değiştiğini farkettiler. Geçen hafta alışverişe gitmek istediler. Seçtikleri kıyafetleri görünce ağzım açık kaldı ama hiç belli etmedim. Beli veya sırtı açık tişörtler, kısacık şortlar aldılar. Anne sence bu çok mu... sorularına siz giyeceksiniz kızım beğeniyorsanız tabi alalım dedim. Hiç karışmadım renk sordular onu bile söylemedim. Fiyatı uygunsa diğer rengini de al istiyorsan dedim.
Bakın herkesin hayat tazı kendine. Açık açık "sevip sevmemek önemli değil ben paralı bir adamla evlenmek istiyorum, çocuk yapıp hayatımı garantilemek istiyorum" deyin ben de size helal olsun dürüst kadınmış diyeyim. Hiç kınamam yargılamam böyle hedefi olan birini. Mantık yürütüyor ticari düşünüyor derim.
Hani bir yerlerden para kokusu geliyor ama tam bulamıyorum nerden geldiğini olmuşsunuz. Kaz gelen yerden tavuğu esirgemeyim hesapları ortak ödeyeyim diyorsunuz ama adam aleni dalga geçiyor sizle. Kayahan mı bu, bir yemin ettim dönemem diyor. Coin de trilyonlar kazanan hatta 3,5 trilyon kaybeden adam maaşlı işte çalışıyor öyle mi? Hatta devlette memur. Siz hedef değiştirin bence. Bu herife boş yere zamanınızı harcıyorsunuz. Sevince falan demeyin, sevgi yok ortada.
Bitcoini varmış trilyon kaybetmiş, Türkiye'nin en pahalı otelini alacakmış traş bunlar. Adam 450 TL'nin peşine düşmüş tatlıyı ben ısmarlamıştım diye. Bırak trilyonu yüzbini bile yoktur bu adamın. Biri de çıkıp kendimi geliştirmek, eğitimim veya mesleğimde daha yükselmek istediğim için kullanacağım parayı desin ya. Otel alacakmış, içine de doldurur yarı çıplak kızları vizyonsuz barzo.
Bu adam şans eseri lotodan milyonlar kazansın gram değişmez görgüsüzlüğü kıroluğu.