Sevgilim konusunda karar veremiyorum

Ben hesap ödeme mevzularında bir pehlivana dönüsüp 'ben ödeeerim' diye güreşiyorum. Burada da cok fazla aksi yönde yorum okuyunca bi emin olamadım acaba yanlıs mı yapıyorum diye

Gerçi hic cimri erkeğe de denk gelmedim simdiye kadar o yüzden gözüme batan bir durum da olmadı.

Adriana lima mı bilmem ama gerçekten yol verdiği kız çok oluyor buna şahidim gerçekten.
Yol falan vermiyordur uzaklaşıyordur çünkü zaten kızlar bunu tanısa yerin dibine sokar sokar çıkarır adam kendine ezebileceği egosunu tatmin edeceği birini arıyor

Kesin güneydoğulusun

Şaka bir yana zaten ilişkinin ilerleyen zamanlarında kimin neyi ödediğinin çok önemi olmuyor.

Böyle şeyleri okudukça sadece şundan emin oluyorum maalesef.Hepsi aynı b.kun laciverti.

Son sayıma göre Türkiye nüfusu : Erkek nüfus 42 milyon 428 bin 101 kişi olurken, kadın nüfus 42 milyon 252 bin 172 kişi olmuş.

42 milyon arasından bir tane gerçekliği kuşkulu adam sebebiyle , erkeklerin hepsine aynı demek mantıksız değil mi ?

Eee bozdurmuyormuş işte.öyle diyor.şuan zengin yaşamıyor ki
Ayy saf mısınız yoksa taklit mi yapıyorsunuz bilmiyorum ama o işlerde bozdurma kırma yok canı istese çeker 100 dolarını harcar biter gider ya vadeli hesap gibi düşünmeyin adam sallıyor size harcamak istemiyor tabii varsa öyle bir para

Bazen oturup 42 milyondan çıkabilecek o iyi kişi için dileğimi tutup sonsuzdan sayarım.Umut hep var doğru.

Öyle bir para yok tabii ki. 3, 5 trilyonluk zarar coin piyasasında kaç usd likmiş o mühim.

Adam bulmuş fırsatı , bol keseden sallıyor.

Orası ayrı zaten de konu sahibi bozdurulan bir şey olacağını düşünüyor ya ona hayret ediyorum

İlgilenmediyse bilmeyebilir. İlk etapta anlatırken borsaya benzetenler olduğu için imkb mantığıyla düşünmüşte olabilir. Gerçekten böyle bir adam varsa, meydanı boş bulunca bol keseden sallamış.

İlgilenmediyse bilmeyebilir. İlk etapta anlatırken borsaya benzetenler olduğu için imkb mantığıyla düşünmüşte olabilir. Gerçekten böyle bir adam varsa, meydanı boş bulunca bol keseden sallamış.
Acaba ortada adamda mı yok ya arkadaş olduğu birini hayalinde mi anlatıyor ne yapıyor

Şahsen yanımdaki erkek: şöyle kadınlar yanımda olsa malı mülkü veririm" dese o anda ne pahasına olursa olsun hayatımdan çıkarırdım. Alanen hakaret etmiş aşağılamış

Her ne olursa olsun sana bu saygısızlığı reva gören birinden hala sevgilim diye bahsetmen ve bu saygısızlığa rağmen ona hak vermeye çalıştığın saçma sapan çıkarımların enteresan. Bence ikinizinde tek ortak noktası özgüvensizliğiniz.

Yabancı kızlarda boy pos güzellik yanında kültür de var onu napıcaz? Avrupalı'yı hadi geç onlar çok ileride, Rus kızı bile iki dil konuşuyor. Klasik müzik, dünya tarihi güzel sanatlar sor mutlaka vardır bilgileri. Bizim kekolar da parayla mal mülkle hava atar başka bir şey yok çünkü. Sovyetler yıkıldığında ülkemize gelen kadınların hepsi eğitimli meslek sahibiydi.

Beleşçisi bile gezer tozar parasını yer, işi bitince de basar tekmeyi bu barzolara döner ülkesine. Akıllı kültürlü meslek sahibi olan kızlar merhaba der tanışır, bakar sonra içi boş bir bidon var karşısında kusura bakma vaktim yok derler. Yaşadığı ülke eğitiminden iş hayatına hazırlamış garanti vermiş bu kızlara. Kibar, yakışıklı, kadına değer veren saygı gösteren boylu poslu erkek dolu kendi ülkesi. Elin cahil kültürsüz kekosu önüne servetini serse ne?

Bu konuşmalar çok çirkin, bu kişiyle ben olsam ciddi düşünmezdim. Önünüzde bunları arkanızdan neler yapmaz, karakteri kişiliği zayıf biri bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…