- 10 Ekim 2020
- 1.997
- 8.772
- 88
Ben hesap ödeme mevzularında bir pehlivana dönüsüp 'ben ödeeerim' diye güreşiyorum. Burada da cok fazla aksi yönde yorum okuyunca bi emin olamadım acaba yanlıs mı yapıyorum diyeDeğil yivrum.
Bir insan bir insana değer veriyorsa para harcasa da değer verir para harcamasa da. Öyle olsa kilo kilo altın takılan, yatlar katlar alınan ablalar buraya aldatıldım diye konu açmazdı.
Ama ilk buluşmada hesabı erkeğin ödemesi jesttir, kadının da ödeme yapmak için hamle yapması. Bu insanların karakterleri hakkında güzel ipucu verir.
Yol falan vermiyordur uzaklaşıyordur çünkü zaten kızlar bunu tanısa yerin dibine sokar sokar çıkarır adam kendine ezebileceği egosunu tatmin edeceği birini arıyorAdriana lima mı bilmem ama gerçekten yol verdiği kız çok oluyor buna şahidim gerçekten.
Kesin güneydoğulusunBen hesap ödeme mevzularında bir pehlivana dönüsüp 'ben ödeeerim' diye güreşiyorum. Burada da cok fazla aksi yönde yorum okuyunca bi emin olamadım acaba yanlıs mı yapıyorum diye
Gerçi hic cimri erkeğe de denk gelmedim simdiye kadar o yüzden gözüme batan bir durum da olmadı.
Hahahahaahaha doğru bildinKesin güneydoğulusun
Böyle şeyleri okudukça sadece şundan emin oluyorum maalesef.Hepsi aynı b.kun laciverti.
Ayy saf mısınız yoksa taklit mi yapıyorsunuz bilmiyorum ama o işlerde bozdurma kırma yok canı istese çeker 100 dolarını harcar biter gider ya vadeli hesap gibi düşünmeyin adam sallıyor size harcamak istemiyor tabii varsa öyle bir paraEee bozdurmuyormuş işte.öyle diyor.şuan zengin yaşamıyor ki
Bazen oturup 42 milyondan çıkabilecek o iyi kişi için dileğimi tutup sonsuzdan sayarım.Umut hep var doğru.Son sayıma göre Türkiye nüfusu : Erkek nüfus 42 milyon 428 bin 101 kişi olurken, kadın nüfus 42 milyon 252 bin 172 kişi olmuş.
42 milyon arasından bir tane gerçekliği kuşkulu adam sebebiyle , erkeklerin hepsine aynı demek mantıksız değil mi ?
Ayy saf mısınız yoksa taklit mi yapıyorsunuz bilmiyorum ama o işlerde bozdurma kırma yok canı istese çeker 100 dolarını harcar biter gider ya vadeli hesap gibi düşünmeyin adam sallıyor size harcamak istemiyor tabii varsa öyle bir para
Yazılanları gördükçe hak verdim inan kiAslında hak ettiği adam tam olarak bu.
Orası ayrı zaten de konu sahibi bozdurulan bir şey olacağını düşünüyor ya ona hayret ediyorumÖyle bir para yok tabii ki. 3, 5 trilyonluk zarar coin piyasasında kaç usd likmiş o mühim.
Adam bulmuş fırsatı , bol keseden sallıyor.
Genlerde var hesap öderken güreşmeHahahahaahaha doğru bildin
Orası ayrı zaten de konu sahibi bozdurulan bir şey olacağını düşünüyor ya ona hayret ediyorum
Acaba ortada adamda mı yok ya arkadaş olduğu birini hayalinde mi anlatıyor ne yapıyorİlgilenmediyse bilmeyebilir. İlk etapta anlatırken borsaya benzetenler olduğu için imkb mantığıyla düşünmüşte olabilir. Gerçekten böyle bir adam varsa, meydanı boş bulunca bol keseden sallamış.
hemen bırakSonra bunlar gibi biri yanımda olsun malı mülkü önüne sererim tarzı birşey söyledi
Acaba ortada adamda mı yok ya arkadaş olduğu birini hayalinde mi anlatıyor ne yapıyor
ayy çok şanslısınız o haldeAdriana lima mı bilmem ama gerçekten yol verdiği kız çok oluyor buna şahidim gerçekten.
Antalya'da yaşayan Rus ve Norveçliler var. Belki onları görüyordur. Annemlerin yazlığın olduğu binanın yarısı yabancı.anadan üryan mı?hem de bu mevsim de?turizmci olmasam inanırdım da cıkssss inanmadımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?