Sevgilim konusunda karar veremiyorum

Param var ama harcamıyorum, hımm zenginim benimle sex yap yalanı bu

Son düzenleme:
Yapmazdi tabi , konu sahibine hiç saygı duymuyormuş adam , sevgisinden mi alttan alıyor, yoksa üste yorumda bahsedildiği gibi sırf doktor olduğu için mi böyle sessiz kalıyor bilmiyorum, ama inşallah gerçeği görür ve ayrılır hemen.

Eh sende işyerinde mini giyip herkesi kendine baktırdığını iddia ettiğin iş arkadaşın yerinde olmak istemiyor muydun?
Koridorda geziyorum kimsenin dikkatini çekmiyorum diyordun. Gerçekten sevgilisi olan başkalarının dikkatini çekmeye çalışır da bakmadılarında üzülür mü?
Sevgilin de senin gibi işte bir nevi.

Ben sevgilin falan olduğunu da sanmıyorum. Cinsellik için birlikte takılanlar vardı, onlardan olabilirsiniz en fazla. O yüzden cokta şey yapmamak lazım.

Bu adam sizin terapistiniz mi ?

Konu sahibi düştüğün bataklığın farkında değilsin. Umarım tez vakitte gözün açılır.

Haha hakkını yeme senin çocuk adam da fena değildi Sadece biraz minnaktı. 30una gelince tinder avcısına taş çıkarır. ama sen avcı olmadığından gözün çabuk açıldı. Darısı konu sahibinin başına

Oha bu mesaji beğenmiş konu sahibi. Zorunlualan 2 .

ben de buna takıldım

ya tatile git, seviş o da neyse de
kürtaj! yuh. hem de ilk gebelikte. şaka mı bu?

daha ilişki 5-6 aylık, bunlar doğuda çalışıyor, hekes memur, tanıdık ortam vs. bir de, ne ara seviştin de hamile kaldın da, psikolojini topladın da, tatile gidecek duruma geldin...

hadi böyle rahat bir insansın (psikolojin takmıyor böyle şeyleri) o zaman insanların maneviyatından sana ne?
maneviyat çıplakla giyiniklikle korele sadece sanki başka hiç faktör yok....

Sen iyice iğrençleşmeye başladın. Eşim var, dışarıda südyensiz ve bir karış şortla geziyorum. Eşimi çağırayım hesap versin mi sana ne dersin? Bizim gibi bir kadın olmak için deliriyorsun, olamıyorsun çıldırıyorsun içten içe. Sinirlerimi bozdu akşam akşam.

Sevismek 4 duvar arasında, kürtaj 4 duvar arasında, ama açık saçık giyinince herkes görür. Kapalı kapılar ardında pek cesur kendisi.

kılık kıyafetler sorun ama evli değilken kürtaj olmak çok normal.bu ne yaman çelişki

Yok artık adamı savunacağım diye ayiligin saygısızlığin adını gerçekler ve dürüstlük koymuşsunuz aşkın gözü kör ama sende kendini bu kadar aşağı çektirme yahu hiç mi değerin yok ..seven insana sevdigi güzel gelir...bu adam sizi net sevmiyor ama siz kulp bulmuşsunuz dürüstlükten yapıyor diye .. hayır sizin ona aşık olduğunuzun farkında sizin terketmeyeceginizi biliyor bundan böyle saygısızca davranıyor ..eee sevgiliyken böyle saygısızca davranan evlenince faliyete geçer ..kendinize saygınız olsun bitirin yoksa çoluk çocuk huzursuz çileli bir hayat ..gel bana diyor ..gel seni sevecem diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…