- 19 Mayıs 2020
- 46.578
- 208.719
- 548
Maneviyat arıyorsanız Konya'ya gidin , Antalya 'da işiniz ne ki?Yine de stresli geliyor bana bu tarz yerler.sanki soyunma yarışı var gibi. Ben anlamıyorum.hiç mi kendi sevgilileri, eşleri yok. Fazla maneviyatsız bir hayat değil mi? Düşünsenize bir çift arkadaşınızla buluşuyorsunuz herkes birbirini neredeyse çıplak görüyor.
Bu sabah döndüm evet. Geçen 3 günü konuşuyorum.herşeye inandığımızı da nereden çıkardın kuzum?ben evinden yazdığını bile iddia ettim ayol
Oraya şimdilik gidemem. Balayında gidelim demiştim kocama, kaçırdık treniİnstagrama göre Maldivler
he valla.mevlana kim olursan ol gene gelll diyorduManeviyat arıyorsanız Konya'ya gidin , Antalya 'da işiniz ne ki?
Konyada da şortlular varmış kız, geçen twitterda gördümManeviyat arıyorsanız Konya'ya gidin , Antalya 'da işiniz ne ki?
Öyle değil.hani para yatırıyorsun da sonra kur yükseliyor paran artıyor falan.30 yaşındaki dr un öyle parası olamaz.cerrah bile olsa otuzundan sonra kazanmaya başlarlar asıl parayı.adam karakter yoksunu ayrıca.size de zerre değer vermiyor.dr sevgilim var sanıyorsunuz gururlanıyorsunuz ama sevgiliniz de yok.sizle takılan bir adam var sadece.erkek sevdiği kadına dünyaları serer çünkü.acı gerçekler bunlar.o adam zamanı gelince kendi gibi dr mühendis ya da çok güzel bir öğretmenle evlenecek.ama sizle değil
Tüh oraya da gelmişler, kurt bakışlılarımiz tehlikede.Konyada da şortlular varmış kız, geçen twitterda gördüm
herşeye inandığımızı da nereden çıkardın kuzum?ben evinden yazdığını bile iddia ettim ayol
yatırım biz de yapıyoruz ama öyle otel falan satın alınmıyor .Öyle değil.hani para yatırıyorsun da sonra kur yükseliyor paran artıyor falan.
Ayrıca eklemek isterim ki benim kocam “çok güzel olmuşsun karıcım” diyor. Bu da sana dert oluyorYine de stresli geliyor bana bu tarz yerler.sanki soyunma yarışı var gibi. Ben anlamıyorum.hiç mi kendi sevgilileri, eşleri yok. Fazla maneviyatsız bir hayat değil mi? Düşünsenize bir çift arkadaşınızla buluşuyorsunuz herkes birbirini neredeyse çıplak görüyor.
en çok da o hastanede çalışan mini etekli kadına kafayı takması tuhafEn inanılmaz bulduğun kısım orası mı diye , demiştim.
Mesela doktor , hastane , hastane bahçesi birleşimi bana farklı şeyler düşündürüyor. Platonik bir hayranlık vs olabilir.
Hadi dediğiniz gibi olsun, ama eninde sonunda sarı saçlı mavi gözlü uzun bacaklı bir yaratığa gömecek onları, bekliyorsunuz sabır etcem meyveyi toplucam diye, avucunuzu yalayacağınız bariz.Öyle değil.hani para yatırıyorsun da sonra kur yükseliyor paran artıyor falan.
Çünkü kendisi giyemiyoren çok da o hastanede çalışan mini etekli kadına kafayı takması tuhaf
valla anlatımları ve hayatı çelişkilerle dolu.bir erkekle rahatça tatile gidebilen bir kadın kürtaj olabilen bir kadın neden tatildeki kadınların kıyafetlerini açık bulur ya da işyerindekinin?kafalar bayağı karışıkkk galibaaÇünkü kendisi giyemiyor
Yine de stresli geliyor bana bu tarz yerler.sanki soyunma yarışı var gibi. Ben anlamıyorum.hiç mi kendi sevgilileri, eşleri yok. Fazla maneviyatsız bir hayat değil mi? Düşünsenize bir çift arkadaşınızla buluşuyorsunuz herkes birbirini neredeyse çıplak görüyor.
Çok basit aslında. Kendine güvenip de giyemediği için kendini o kadınların yanında ezik hissediyor.valla anlatımları ve hayatı çelişkilerle dolu.bir erkekle rahatça tatile gidebilen bir kadın kürtaj olabilen bir kadın neden tatildeki kadınların kıyafetlerini açık bulur ya da işyerindekinin?kafalar bayağı karışıkkk galibaa
Hahahahaha Mirta seni görünce aklıma hala beni kandırmaya çalışan çocuk geliyorEşim daha yeni askerden döndü. Diyor ki ülkede aylık 100 bin liradan aşağı kazanan erkek yokmuş askerde anladımErkekler bayılır kolpalamaya.
adam hem beğenmiyor hem yemek bile ısmarlamaya layık görmüyor.aşık olacağı bir kadın bulana dek sex yapıyor keyfine bakıyor konu sahibiyle.öyle olmasa diğer kadınlardan bahsedip aşağılar mı tatilde kadını?Hiç güleceğim yoktu, adam yeri geldiğinde Adriana Limaya bile yol veriyormuş vay bebence sevgiliniz sizi beğenmiyor yanınızda böyle konusması hoş değil, ayıp etmiş size karşı, ilişkinizi mantıklı bir şekilde düşünürseniz ileride daha çok üzülmemis olursunuz, adamın gözü dışarıda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?