Sevgilim konusunda karar veremiyorum

Maneviyat arıyorsanız Konya'ya gidin , Antalya 'da işiniz ne ki?

Öyle değil.hani para yatırıyorsun da sonra kur yükseliyor paran artıyor falan.

Ayrıca eklemek isterim ki benim kocam “çok güzel olmuşsun karıcım” diyor. Bu da sana dert oluyor

En inanılmaz bulduğun kısım orası mı diye , demiştim.

Mesela doktor , hastane , hastane bahçesi birleşimi bana farklı şeyler düşündürüyor. Platonik bir hayranlık vs olabilir.
en çok da o hastanede çalışan mini etekli kadına kafayı takması tuhaf

Öyle değil.hani para yatırıyorsun da sonra kur yükseliyor paran artıyor falan.
Hadi dediğiniz gibi olsun, ama eninde sonunda sarı saçlı mavi gözlü uzun bacaklı bir yaratığa gömecek onları, bekliyorsunuz sabır etcem meyveyi toplucam diye, avucunuzu yalayacağınız bariz.

Çünkü kendisi giyemiyor
valla anlatımları ve hayatı çelişkilerle dolu.bir erkekle rahatça tatile gidebilen bir kadın kürtaj olabilen bir kadın neden tatildeki kadınların kıyafetlerini açık bulur ya da işyerindekinin?kafalar bayağı karışıkkk galibaa

Daha geçen gün hastanedeki mini etekli arkadaşınıza imreniyordunuz. Van da , bir devlet hastanesinde frikik vermeyi dahi göze alacağınızı anlatan konu açmıştınız.

Van da devlet hastanesinde çalışan personelin mini ve dekolte giymesi , frikik vermesi normal de ; Antalya da turistik bir otelde , sahilde giyilmesi mi anormal ?

Ferhans , ya göründüğünüz gibi olun ya da olduğunuz gibi görünün. "Mış gibi" yapacağım derken kendiniz olmayı unutacaksınız.

Çok basit aslında. Kendine güvenip de giyemediği için kendini o kadınların yanında ezik hissediyor.

Hiç güleceğim yoktu, adam yeri geldiğinde Adriana Limaya bile yol veriyormuş vay be bence sevgiliniz sizi beğenmiyor yanınızda böyle konusması hoş değil, ayıp etmiş size karşı, ilişkinizi mantıklı bir şekilde düşünürseniz ileride daha çok üzülmemis olursunuz, adamın gözü dışarıda.

Eşim daha yeni askerden döndü. Diyor ki ülkede aylık 100 bin liradan aşağı kazanan erkek yokmuş askerde anladım Erkekler bayılır kolpalamaya.
Hahahahaha Mirta seni görünce aklıma hala beni kandırmaya çalışan çocuk geliyor

Konu sahibi harbiden erkeklerin çoğunda palavracılık var bak beni Mirta uyandırmıstı. Hem de cocuk beni seninkine göre daha makul bi sekilde kandırmaya calısmıstı 3.5 milyon liram var ama ülkenin en lüks otelini almayı bekliyorum dememisti

adam hem beğenmiyor hem yemek bile ısmarlamaya layık görmüyor.aşık olacağı bir kadın bulana dek sex yapıyor keyfine bakıyor konu sahibiyle.öyle olmasa diğer kadınlardan bahsedip aşağılar mı tatilde kadını?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…