- 24 Ekim 2014
- 59.307
- 330.726
- 698
FB mi diyorsunsevgilisi değil ki bence.takılıyorlar sadece.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
FB mi diyorsunsevgilisi değil ki bence.takılıyorlar sadece.
Param var ama harcamıyorum, hımm zenginim benimle sex yap yalanı buOnda aslında para var. Hani şu sanal para muhabbetleri bitcoinler, paribular falan var ya. Orada trilyonlarca parası varmış.hatta daha yeni 3.5 trilyon zarar etmiş. 100 defa söyledim made bu kadar zenginsin neden günlük hayatını bile zora sokacak kadar para harcamıyorsun diye.yemini varmış beyefendinin.türkiyenin en lüks otelini alana kadar bozdurmayacakmış. Şimdi onun kahrını çekiyormuşum ya zamanı gelince o da beni görecekmiş. Ayyy şimdi bunu yazınca kendi kendime gıcık oldum valla.oturup adam gibi düşünmemişim hiç.işin garp tarafı bana da gösteriyor parayı.gerçekten var böyle bir para.ben de az çok biliyorum meseleyi.
Konu sahibine göre sevgilisi. Adama göre eldeki bulgur.sevgilisi değil ki bence.takılıyorlar sadece.
Yapmazdi tabi , konu sahibine hiç saygı duymuyormuş adam , sevgisinden mi alttan alıyor, yoksa üste yorumda bahsedildiği gibi sırf doktor olduğu için mi böyle sessiz kalıyor bilmiyorum, ama inşallah gerçeği görür ve ayrılır hemen.adam hem beğenmiyor hem yemek bile ısmarlamaya layık görmüyor.aşık olacağı bir kadın bulana dek sex yapıyor keyfine bakıyor konu sahibiyle.öyle olmasa diğer kadınlardan bahsedip aşağılar mı tatilde kadını?
Ikilemde kaldığım nokta daha önce hep beni mutive ederdi.kendine güven, erkeklerle iişki yaşayarak kendini iyi hissetmeye çalışma özgüvenli ol.istersen onlardan kaç tane bulursun, ben de bulurum ama istemiyorum tarzı. Hatta ben onun sayesinde oturaklaşmıştım o konularda.ama tatil tam bir hayal kırıklığı oldu. Yıllar önce yine bir sevgilimle tatil maceramız olmuştu.sağolsun o hiç bu şekilde tepkiler vermemişti.ama ben yine de sevemedim bu tatil yöresi muhabbetlerini.insan rahatsız oluyor.
Kadir inanır gibi motive mesajları atıyormuş adam. Seks öncesi hazırlık mesajlarıBu adam sizin terapistiniz mi ?
Kadir inanır gibi motive mesajları atıyormuş adam. Seks öncesi hazırlık mesajları
heeeeeFB mi diyorsun
Onun için bataklık değil zengin koca avlama sanatı. Bu yolda her şey mübah, hamile kalıp çocuk aldırmak bileKonu sahibi düştüğün bataklığın farkında değilsin. Umarım tez vakitte gözün açılır.
Haha hakkını yeme senin çocuk adam da fena değildi Sadece biraz minnaktı. 30una gelince tinder avcısına taş çıkarır. ama sen avcı olmadığından gözün çabuk açıldı. Darısı konu sahibinin başınaHahahahaha Mirta seni görünce aklıma hala beni kandırmaya çalışan çocuk geliyor
Konu sahibi harbiden erkeklerin çoğunda palavracılık var bak beni Mirta uyandırmıstı. Hem de cocuk beni seninkine göre daha makul bi sekilde kandırmaya calısmıstı 3.5 milyon liram var ama ülkenin en lüks otelini almayı bekliyorum dememisti
Oha bu mesaji beğenmiş konu sahibi. Zorunlualan 2 .Haha hakkını yeme senin çocuk adam da fena değildi Sadece biraz minnaktı. 30una gelince tinder avcısına taş çıkarır. ama sen avcı olmadığından gözün çabuk açıldı. Darısı konu sahibinin başına
ben de buna takıldımvalla anlatımları ve hayatı çelişkilerle dolu.bir erkekle rahatça tatile gidebilen bir kadın kürtaj olabilen bir kadın neden tatildeki kadınların kıyafetlerini açık bulur ya da işyerindekinin?kafalar bayağı karışıkkk galibaa
Sen iyice iğrençleşmeye başladın. Eşim var, dışarıda südyensiz ve bir karış şortla geziyorum. Eşimi çağırayım hesap versin mi sana ne dersin? Bizim gibi bir kadın olmak için deliriyorsun, olamıyorsun çıldırıyorsun içten içe. Sinirlerimi bozdu akşam akşam.Yine de stresli geliyor bana bu tarz yerler.sanki soyunma yarışı var gibi. Ben anlamıyorum.hiç mi kendi sevgilileri, eşleri yok. Fazla maneviyatsız bir hayat değil mi? Düşünsenize bir çift arkadaşınızla buluşuyorsunuz herkes birbirini neredeyse çıplak görüyor.
Sevismek 4 duvar arasında, kürtaj 4 duvar arasında, ama açık saçık giyinince herkes görür. Kapalı kapılar ardında pek cesur kendisi.ben de buna takıldım
ya tatile git, seviş o da neyse de
kürtaj! yuh. hem de ilk gebelikte. şaka mı bu?
daha ilişki 5-6 aylık, bunlar doğuda çalışıyor, hekes memur, tanıdık ortam vs. bir de, ne ara seviştin de hamile kaldın da, psikolojini topladın da, tatile gidecek duruma geldin...
hadi böyle rahat bir insansın (psikolojin takmıyor böyle şeyleri) o zaman insanların maneviyatından sana ne?
maneviyat çıplakla giyiniklikle korele sadece sanki başka hiç faktör yok....
kılık kıyafetler sorun ama evli değilken kürtaj olmak çok normal.bu ne yaman çelişkiSen iyice iğrençleşmeye başladın. Eşim var, dışarıda südyensiz ve bir karış şortla geziyorum. Eşimi çağırayım hesap versin mi sana ne dersin? Bizim gibi bir kadın olmak için deliriyorsun, olamıyorsun çıldırıyorsun içten içe. Sinirlerimi bozdu akşam akşam.
adam da zerre suç yok.adam kendisini apaçık ortaya koymuş.asıl anlamak istemeyen konu sahibine bakmalıben bu adama sadece kusarım ,hem de üzerine üzerine , öyle midem bulandı .. siz daha devam ediyor musunuz ?