Sevgilim konusunda karar veremiyorum

kılık kıyafetler sorun ama evli değilken kürtaj olmak çok normal.bu ne yaman çelişki
Gizli kapaklı yerlerde yedikleri her türlü b.k mübah bunlar için. Yeterki kimse bilmesin. Şort giydiğimiz için embesil, maymundan hallice sevgililerini baştan çıkarıyoruz. En namuslu bunlar.

Şimdi eyleme geçmese de bu kadar onun bacağı, bunun boyu diyen . İlerde olurda doğum yapar vs kilo alırsanız eyleme döker bence. Çünkü direk yüzeysel zihniyet. Hepimiz az cok dis görünüşe önem veririz , bakımlı olmasına vs ama partnerinizin söylemleri çok basit . Kendisi sanırsın bebek yüzlü, uzun boylu dönüp bi daha baktığın tipten. Çat çat söylemesi terbiyesizlik ,hadsizlik. Dobralik değil bence . Bence böyle bir tipe gerek yok malını mülkünü istediğinin önüne sersin siz kendinizi kurtarın

Yorumlarinizi okuduktan sonra düzeltiyorum. Birde utanmadan başkasının kıyafetine laf söylüyorsunuz. Dönüp kendi rezilliğinize bakmadan. Devam edin başka birinin hayatını karartmasin sevgiliniz .

Son düzenleme:
gerçekler ve dürüstlük mü? o ne demek ya?
kendini neden bu kadar ezikliyorsun ki ben bunu anlamadım. eziklen diye mi doğurdu seni anan?
ayrıcaaa benim yanımda bu öküzce lafları eden adamın suratına güzel bir kahkaha patlatıp "hayatım o bebek gibi kızların aslan gibi de boylu poslu, yakışıklı erkekleri var yalnız hatırlatırım. o mis gibi adamlar varken o kızlar size bakmaz, kendini o adamlarla bir tutma" der, bir bardak buz gibi su uzatırdım kendisine. böyle manyaklara çat çat cevap vermek lazım.

Hayat uzun bir marathon ve yaninizdaki erkegin sizi dunyadaki en guzel en seksi kadinmissiniz gibi hissettirmesi cok onemli. Diger onemli sey de insanlarin yaninda sizi yuceltmesi.
Bunlar olmadiktan sonra bir yerde sevgi biter siz de ozguvensiz taniyamadiginiz bir kadina donuserek gecen zamaniniza uzulur, kendinize kizarsiniz

Öyle derse tohtur sevgilisi yolu verir ama.

Sevismek 4 duvar arasında, kürtaj 4 duvar arasında, ama açık saçık giyinince herkes görür. Kapalı kapılar ardında pek cesur kendisi.

eyvallah ama kürtaj olunca olan kendi bebeğine ve bedenine oluyor bu 1. -ve bence olaydaki tek önemli şey.

2. si de bu adam konu sahibine zamanında daldan dala ilişkiler yaşama, daha oturaklı ol gibi şeyler söylüyormuş
e bunlar birbirlerini hep biliyorlar yani
şimdi gerçekten 4 duvar arasında mıdır sizce bu olan biten?

kadının çalıştığı yerde birinin giydiği eteği tüm KK biliyor yavv

Buna dürüstlük, ayakları yere basmak falan degil, patavatsizlık, dangozluk, odunluk derim ben. Defolsun gitsin malı mülkü (kraliyet ailesinin veliahti zaar) önüne serecegi birini bulsun.

E tövbekar olmuş anlasanıza :) Adam pzvnklerin elinden kurtarmış konu sahibini xjxjxjjc. Artık ne yapılıyorsa gizli gizli .

Kafaniz sakinken su altını çizdiğim yerleri tekrar okuyun lütfen. Bunlar erkek arkadasinizin sözleri.
Kendinizi boyunuz onlardan kısa diye kotu hissetmenize hissettirilmenize gerek yok. Buna izin vermeyin, eminim çok güzel özellikleriniz var farkedilecek, bakilacak ve tapilacak.
Lutfen kadının SADECE boyuna posuna bakan fiziğine bakan erkeklerden uzak durun.
Oyle bir kadınla bile birlikte olsa erkek arkadasınız gözü doymaz kadına.

Yaw bu tipsiz erkekler kendine bakmaz cok daha guzeline bakarlar ki senin yaninda bu laflar terbiyesizlik baya baya.. hala sevgiliysen sendede sorun var

Pohpohlamak ayri bir sey, nerede ne soyleyecegini bilmek ayri bir sey. kimse dunya guzeli degil ve evlenince de bunu bilerek evleniyor insanlar, ama bu olcusuz agzina geleni konusmak demek degil. sadece buna gore karar verilmez tabi ama sevgilinin uslubunun duzgun olmadigina bir ipucu bu.

ben 10 senelik evliyim, esim boyle muhabbetler yapmaz yanimda. evlendigin kisinin seni begenmesi, sana kendini ozel ve guzel hissettirmesi onemli. illa ya yerecek ya yag cekecek degil, orta karar davranilabilir bence.

bana sorarsan ayril gitsin.

Sevgiliniz bu muhabbeti yaparken okeye falan mı dönüyordu. Yok böylesine malk mülk serilir, yok Adriana ya geçen yol verdim. Yanında olduğunuzun farkında mıydı yoksa kıraathane de mi zannediyordu kendini. Bu erçekçilik değil düpedüz öküzlük çünkü. Size zerre saygı duymayıp değer vermediği kesin. Gerçi o masayı devirip daha arada kaldım diyorsanız belki de çok uygun bir çiftsinizdir. O adamı başkası çekmez çünkü.

Hanımefendi sizin diğer konunuz ve başka konulara yaptığınız yorumlarınızın hepsini baz alarak söylüyorum ki, sizin ilişkiler ve bir kadının güzel gözükmesi konusunda çok ama çok yanlış düşünceleriniz var. Aklınız karmakarışık. Her şeyi birbirine karıştırıyorsunuz. Güzellik ve ilişki kavramlarınızı gözden geçirin bence. Bu şekilde devam ederseniz çok yanlış insanlarla muhatap olup çok yanlış kararlar alıp hayatınızı kendi ellerinizle mahvetmeniz işten bile olmayacak çünkü.

Adamla çatır çatır sevişip bir de çocuk aldirirken maneviyatı nereye sikistirmistin ?
Terbiyesizliğe bak ya :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…