• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilim konusunda karar veremiyorum

Parası olmayan adam bile seviyorsa napar eder gönlünü hoş eder
Bence bu hem seni sevmiyor hem parası yok erkeklik gururuna bile değecek kadar önemsemiyor sizi
Harcadığı parayı çıkartmaya çalışıyor sizden
Lütfen farkında olun şaka bir yana
Asla sevmiyor vakit geçiriyor
Her an laf sokacak soğuk yapacak terkedecek korkusu yasıyor musunuz ? Bence evet.
Benim de erkek arkadaşımın birsürü hayali var anlatıyor ama onlar olana kadar sabret demiyor eldekiyle yapıyoruz yasıyoruz
İnanın parası olmasa da var gibi gösterir erkekler yemeyin bunları

Nerden gösteriyor parayı , telefon galerisindeki fotoğraflardan mı ?

Adamın bu kadar parası varsa , tanınan bir şahsiyet olması gerekmez mi ? Trilyonluk adamı tavladıysanız , hastanedeki adı F ile başlayan iş arkadaşınıza neden sinir oluyordunuz ; koridorda geziyorum da kimse bana bakmıyor diye ?
Eee bozdurmuyormuş işte.öyle diyor.şuan zengin yaşamıyor ki

Açık saçık giyinip kurt bakışlısının aklını karıştırıyor pislikler napsin kadın?😒
Antalya nin bir ilçesinde yaşıyorum.Havalar güzel artık vallahi her hafta sonu denizdeyiz e tabi fıstık gibi maşallah taş gibi hatunlar eşim aç köpek gibi baksa ona derim s.git kadınlara acik saçık giyinmiş e tabi dikkat çekiyor ne demek ya vallahi sınır tepeme cıktı e bizde giyiyoruz orta boylu dikkat çeken bir kadin da değilim gayet normal bir tipim var eşim dikkat çeker mesala ama umrumda olmaz o bakıyorsa ben bunun için nasıl karşı tarafı suçlarım ağzının suyunu akıtarak bakan biriyle bilmiyorum aklım almadı açıkçası bu konuyu ha bu arada kocami falan övmüyorum benim ki yapmaz kafasında asla değilim haftada bir erkek arkadaşlarıyla giderler sahilde içerler muhabbet uzar gece yarısı gelir aklıma bile gelmez açıkçası kime bakıyor bakıyor diye burası Antalya ve kadınlar kendine bakıyor çiçek gibi giyinip geziyorlar kimse de kimseye yiyecek gibi bakmıyor.
Ama bir şey söyliyeyim bu dışardan tatile.gelenler var ya apaçi tipli olanlar anında anlıyorsunuz çünkü denize girenlere oturan kadınlara kısacası nefes alması yeterli herkese yiyecek gibi baktıkları için tepki veren de oluyor tabi ki. Allah konu sahibine akıl fikir versin insan kendisini bu kadar mı sevmez

Ayrıl bacım. Sana değer vermeyen, seni aşağı çeken ve yanında böyle muhabbetler yapan bir adamla bir dakika bile boşa vakit geçirme.

30 yaşındaki dr un öyle parası olamaz.cerrah bile olsa otuzundan sonra kazanmaya başlarlar asıl parayı.adam karakter yoksunu ayrıca.size de zerre değer vermiyor.dr sevgilim var sanıyorsunuz gururlanıyorsunuz ama sevgiliniz de yok.sizle takılan bir adam var sadece.erkek sevdiği kadına dünyaları serer çünkü.acı gerçekler bunlar.o adam zamanı gelince kendi gibi dr mühendis ya da çok güzel bir öğretmenle evlenecek.ama sizle değil

Ne mutlu size. Burada montla geziyoruz hala. Hatta merkezi sistem doğalgaz kullanılıyor , kaloriferler dün de yandı , bugün de yanıyor.
Burda da kapalı yağmur var ama biz kombiyi 2-3 hafta önce falan kapattık. Dışarı çıkarken yanımıza ceket alıp yok yere yük etme sezonundayız 😂

Dimyata pirince giderken eldeki bulgurdan olma😁sen adam zengin diye peşindesin.belki bana faydası olur diyorsun da bende avucunu yalarsın diyorum🤣

var da konu sahibinin görebileceği yerlerde değil
Valla her sene izmirin güneyinden sideye kadar farklı lokasyonlarda tatil yapıyorum cidden üstsüz görmedim. Görsem ben de salacam memintoları azcık güneş görsünler 😂 10 sene önce kuşadası bile üstsüz kaynardı, artık yoklar. Nerdelerse söyleyin ben de gideyim 😂

30 yaşındaki dr un öyle parası olamaz.cerrah bile olsa otuzundan sonra kazanmaya başlarlar asıl parayı.adam karakter yoksunu ayrıca.size de zerre değer vermiyor.dr sevgilim var sanıyorsunuz gururlanıyorsunuz ama sevgiliniz de yok.sizle takılan bir adam var sadece.erkek sevdiği kadına dünyaları serer çünkü.acı gerçekler bunlar.o adam zamanı gelince kendi gibi dr mühendis ya da çok güzel bir öğretmenle evlenecek.ama sizle değil

Konudaki diğer her şeye inandıkta , sadece 30 yaşındaki doktorun mal varlığı mı inanılmaz geldi :KK70:

Antalya nin bir ilçesinde yaşıyorum.Havalar güzel artık vallahi her hafta sonu denizdeyiz e tabi fıstık gibi maşallah taş gibi hatunlar eşim aç köpek gibi baksa ona derim s.git kadınlara acik saçık giyinmiş e tabi dikkat çekiyor ne demek ya vallahi sınır tepeme cıktı e bizde giyiyoruz orta boylu dikkat çeken bir kadin da değilim gayet normal bir tipim var eşim dikkat çeker mesala ama umrumda olmaz o bakıyorsa ben bunun için nasıl karşı tarafı suçlarım ağzının suyunu akıtarak bakan biriyle bilmiyorum aklım almadı açıkçası bu konuyu ha bu arada kocami falan övmüyorum benim ki yapmaz kafasında asla değilim haftada bir erkek arkadaşlarıyla giderler sahilde içerler muhabbet uzar gece yarısı gelir aklıma bile gelmez açıkçası kime bakıyor bakıyor diye burası Antalya ve kadınlar kendine bakıyor çiçek gibi giyinip geziyorlar kimse de kimseye yiyecek gibi bakmıyor.
Ama bir şey söyliyeyim bu dışardan tatile.gelenler var ya apaçi tipli olanlar anında anlıyorsunuz çünkü denize girenlere oturan kadınlara kısacası nefes alması yeterli herkese yiyecek gibi baktıkları için tepki veren de oluyor tabi ki. Allah konu sahibine akıl fikir versin insan kendisini bu kadar mı sevmez
Yine de stresli geliyor bana bu tarz yerler.sanki soyunma yarışı var gibi. Ben anlamıyorum.hiç mi kendi sevgilileri, eşleri yok. Fazla maneviyatsız bir hayat değil mi? Düşünsenize bir çift arkadaşınızla buluşuyorsunuz herkes birbirini neredeyse çıplak görüyor.

Valla her sene izmirin güneyinden sideye kadar farklı lokasyonlarda tatil yapıyorum cidden üstsüz görmedim. Görsem ben de salacam memintoları azcık güneş görsünler 😂 10 sene önce kuşadası bile üstsüz kaynardı, artık yoklar. Nerdelerse söyleyin ben de gideyim 😂

İnstagrama göre Maldivler 😎

Yine de stresli geliyor bana bu tarz yerler.sanki soyunma yarışı var gibi. Ben anlamıyorum.hiç mi kendi sevgilileri, eşleri yok. Fazla maneviyatsız bir hayat değil mi? Düşünsenize bir çift arkadaşınızla buluşuyorsunuz herkes birbirini neredeyse çıplak görüyor.
E sen de çıplak olmak istiyorsun onu napcaz?

Ayrıca sana ne ayol 😂

puha ha ha.bu yazdığına iyi güldüm.hadi o çıplaklar maneviyatsız diyelim sen eşinle mi gittin peki tatile?o adam da sana namahrem olmuyor mu?:KK45:

Back