• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilim konsere gidersem benden ayrılacak...

En cok yaptıgımız hata erkeklerı bu kadar hayatımızın uc noktasına koyup, her dedıklerıne eyvallah dememız bence ......Hayat senın hayatın bu kadarda herseye karıstırırsan sonunu dusunemıyorum ...Sonucta sen kotu bır sey yapmıyorsun ,ha kıskanıyorsa onu bılemem ama madem oyle yanında olsun beraber gıtsın

Merhabalar. Bu siteye sizlere belki komik gelecek sorunuma çare bulabilmek için üye oldum. 22 yaşında üniversite okuyan bir kızım ve 1 yıllık bir ilişkim var. Çok yakın bir arkadaşımla Enrique Iglesias konserine gideceğiz. Kendisi uzun zamandır beklediğim bir şarkıcıydı hem kendisini hem şarkılarını çok severim. Konser gitmeme engel olan neden ise, ben sevgilimi biletleri almadan ikna ettiğim halde ve konserin olduğu yere ailelerimiz de gelip bizi kapıda bekleyecekleri halde kız başınıza gidemezsiniz, ne yapacaksın o adamı görüp, eğer gidersen beni bir daha göremezsin vs demesi... İşin kötü tarafı konserede az bir zaman kaldı biletleri de satmam zor bu saatten sonra. Zaten satmak da istemiyorum... Aynı zamanda sevgilim 24 yaşında. Kendisi benimle konsere gelmek istemedi, ben onun gibi bir erkeği izlerken bunu gururuna yediremezmiş. Bu kadar kıskanacak birşey yok alt tarafı şarkıcı, benim gözüm senden başkasını görmez desem de beni dinlemedi. Ayrıca ailelerimiz kapıda bekleyecek, merak edilecek bir şey yok desem bile dinlemiyor beni. Çok zor durumdayım. İlla gitme diye tutturdu. Bir yandan ciddi ilişkimi düşünüyorum, bir yandan yıllardır gerçekleştirmek istediğim hayalimi düşünüyorum... Sizce ne yapmalıyım ben bu durumda?
sevgilin Sibel Can konserine gitse Sibel Can'ın kendisine göz dikeceğini filan zannediyor galiba .
Sanatçıdan kıskanmak hiç mantıklı ve inandırıcı değil .
O sizin sosyalleşmenizi istemiyor sadece

Bayanlar hepinize destekleriniz için tek tek teşekkür ederim, herkese ayrı ayrı cevap veremiyorum çünkü çok fazla yorum doldu burası. Dediğiniz gibi konsere gideceğim ve bir çoğunuz böyle bir insanla hayat geçmez yönünde. Bakalım dediğim gibi bu konser ilişkimi de yönlendiren bir olay olacak. Hani ilk başta kendimi suçlamıştım, o bu kadar üzülüyor ben niye gidiyorum diye ama beni bu ruh haline sokan kendisiymiş. Şimdi gerçekleri bütün ayrıntısıyla görebildim...

Gördüğün gibi konsere gitmekten cayarsan diye seni konsere götürüp kk kadınları olarak konser kapısında bekleyeceğiz neredeyse :KK70::KK70:

Şimdiden iyi eğlenceler. Konser sonrası , konserin nasıl geçtiğini yazarsın bize :KK39:

sevgilin Sibel Can konserine gitse Sibel Can'ın kendisine göz dikeceğini filan zannediyor galiba .
Sanatçıdan kıskanmak hiç mantıklı ve inandırıcı değil .
O sizin sosyalleşmenizi istemiyor sadece
Evet arkadaşlarıma da çok karışır. Kendisinin hiç arkadaşı yok neredeyse herkese bir kulp takıp hayatından sildi. Benden de aynısını bekliyormuş gibi bir hava seziyorum bazen. Şahsen arkadaşlarımla tanıştırdığımda hepsine ayrı ayrı kulp takmıştı ortada bir sebep yokken... "O kız şöyle, bu kız bunu bunu dedi kesin bizi kıskanıyor" diye. Hep alttan alıyordum ama bu son olacak galiba.

Gördüğün gibi konsere gitmekten cayarsan diye seni konsere götürüp kk kadınları olarak konser kapısında bekleyeceğiz neredeyse :KK70::KK70:

Şimdiden iyi eğlenceler. Konser sonrası , konserin nasıl geçtiğini yazarsın bize :KK39:
çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için, bütün güzel günler kk kadınlarıyla olsun... :KK200::KK36:

bırak adamı yaa.
komsere giderse ayrılcakmiş..
senin hayalin degilmiydi onun konserine gitmek. bence git.. hayallerini erteleme... bi daha çikmaz bak.

Benimle gel diye çoook konuştum ben onunla... İlk başta yaz okulunu bahane etti ki kendisi 1 aydır okula uğramıyor. Sonrada işte sen onun gibi birini izlerken ben sinir krizi geçiririm tarzında laflar söyledi. Hani sanki gidersem onu aldatacakmışım gibi davrandı.
Ayyy deli ayol o çocuk kaç kurtar kendini güzelim ne aldatması yahu bi yaşıma daha girdim :O

Evet arkadaşlarıma da çok karışır. Kendisinin hiç arkadaşı yok neredeyse herkese bir kulp takıp hayatından sildi. Benden de aynısını bekliyormuş gibi bir hava seziyorum bazen. Şahsen arkadaşlarımla tanıştırdığımda hepsine ayrı ayrı kulp takmıştı ortada bir sebep yokken... "O kız şöyle, bu kız bunu bunu dedi kesin bizi kıskanıyor" diye. Hep alttan alıyordum ama bu son olacak galiba.
sana bir anımı anlatayım .
2009 senesinde Sibel Can harbiye konserine gitmek istiyorum
kocadan izin alamıyorum bir türlü.
kızım küçük olduğu için beraber gidemiyoruz tek gideceğim ama benim koca her sorduğumda geçiştiriyor
bir gün hiç unutmuyorum konsere de az kaldı .
Dedim ki hadi bir cevap ver konsere gideceğim yine tık yok
tepem attı hiç kullanmadığım lafı kullandım
''ben o konsere ne olursa olsun gideceğim istersen boşarsın beni''dedim .
Dedi ki ''eee ne yaparsan yap ya '' (git madem o kadar istiyorsan demek istedi)
hemen biletimi aldım iyi ki de gittim .Şimdi fuara gelecek Sibel Can(izmir )
yine gideceğim .
Bunu Sibel Can ve Gülşen için yapardım. :)

Evli barklı kadınsın ne işin var böle cıbıl erkekleri izlicen, cık cık :KK45:
Ben bu filmi izledim, ahh çeninnggg süpersin yaaa ! Benim erkek arkadaşımın yanında arada takılıyorum off ne güzel adam filan diye bozuluyor içten içe ama ses etmez :KK53:

Benim eşim de hiiç bozuntuya vermez ben birini beğensem tv de
Arada hmm amaan ilaçlı bunların vücudu falan der geçer adam kıskanıp bozuluyorsa da hiç renk vermiyor bana:D

Konser yüzünden ayrılacak adamdan zaten hayır gelmez. Ne yani her işine gelmeyen seyde ayrılmaklamı tehdit etcek.ayrıl gitsin:KK53::KK53::KK53:

Ya ben anlamıyorum bu tarz kızları..
annenizin babanızın izin verdiği/karışmadığı şeyler için sevgilinizden izin alıyorsunuz

ergen kıskançlığı gibi ya. boş ver git sen konsere bunun için ayrılacaksa hiç durmasın

Eger gitmezsen bütün ilişkiniz boyunca bu tavrını sürdürür, hep kendi istediğini yaptırır, ayrılırsa ayrılsın boşver, azcık kendi değerinizi bilin

Back
X