• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilim konsere gidersem benden ayrılacak...

Gerçekten en doğru kararı verdin bundan emin ol. Şu an üzgün olabilirin ama ciddi manada hayatını bir manyakla geçirmekten kurtuldun. Konserin iyi geçmesine de çok sevindim :KK200:

Enrique Iglesias dedin beni kazandın.:KK23:

Şöyle yazın kardeşim BDV'ye az gözümüz, aklımız şenlensin yahu valla konunu en güzel BDV konusu seçtim müsadenle!!! :KK19:

En iyisini yapmışsın canım, yalvar yakar dönecek zaten. Isteme affetme bir daha aman manyak manyak herifler uzak olsunlar! :KK53:

Merhabalar. Bu siteye sizlere belki komik gelecek sorunuma çare bulabilmek için üye oldum. 22 yaşında üniversite okuyan bir kızım ve 1 yıllık bir ilişkim var. Çok yakın bir arkadaşımla Enrique Iglesias konserine gideceğiz. Kendisi uzun zamandır beklediğim bir şarkıcıydı hem kendisini hem şarkılarını çok severim. Konser gitmeme engel olan neden ise, ben sevgilimi biletleri almadan ikna ettiğim halde ve konserin olduğu yere ailelerimiz de gelip bizi kapıda bekleyecekleri halde kız başınıza gidemezsiniz, ne yapacaksın o adamı görüp, eğer gidersen beni bir daha göremezsin vs demesi... İşin kötü tarafı konserede az bir zaman kaldı biletleri de satmam zor bu saatten sonra. Zaten satmak da istemiyorum... Aynı zamanda sevgilim 24 yaşında. Kendisi benimle konsere gelmek istemedi, ben onun gibi bir erkeği izlerken bunu gururuna yediremezmiş. Bu kadar kıskanacak birşey yok alt tarafı şarkıcı, benim gözüm senden başkasını görmez desem de beni dinlemedi. Ayrıca ailelerimiz kapıda bekleyecek, merak edilecek bir şey yok desem bile dinlemiyor beni. Çok zor durumdayım. İlla gitme diye tutturdu. Bir yandan ciddi ilişkimi düşünüyorum, bir yandan yıllardır gerçekleştirmek istediğim hayalimi düşünüyorum... Sizce ne yapmalıyım ben bu durumda?
sakın taviz verme ben o kadar pişanımki bana karışmasına çok izin vermiştim evlendik şimdi boşanmak üzereyiz hayatından asla taviz verme sen busun ailen izin verdikten sonra dilediğini yapmakta özgürsün

Bailandoo...
Bailandoooo!
Gitmişsin ve çocuğu da sepetlemişsin. Bravo! En doğrusunu yaptın. Ne işin var öyle sorunlu tiplerle? Başka adam mı yok?
Üzülmeye bile değmez. :)
çok teşekkür ederim evet ben de en doğrusunu yaptığımı düşünüyorum :)

Enrique Iglesias dedin beni kazandın.:KK23:

Şöyle yazın kardeşim BDV'ye az gözümüz, aklımız şenlensin yahu valla konunu en güzel BDV konusu seçtim müsadenle!!! :KK19:

En iyisini yapmışsın canım, yalvar yakar dönecek zaten. Isteme affetme bir daha aman manyak manyak herifler uzak olsunlar! :KK53:
çok teşekkür ederim konumu en iyi bdv konusu seçtiğin için :) evet herkes böyle insanlardan uzak durmalı, aşk sevgi güzel Şeyler ama karşındakinin senin mutluluğunu düşünmesi seni kısıtlamaması da çok önemli Allah hepimizi hayırlı insanlarla karşılaştırsın...

sakın taviz verme ben o kadar pişanımki bana karışmasına çok izin vermiştim evlendik şimdi boşanmak üzereyiz hayatından asla taviz verme sen busun ailen izin verdikten sonra dilediğini yapmakta özgürsün
evet taviz vermeme gerek kalmadan ayrıldım, daha fazla dayanamadım... sizin için de çok üzüldüm umarım hakkinızda daha Hayırlısı olur...

Şükür sonunda bi konudan sonuç elde edildi
Herkes yazıyodu ama hiç bi öneriyi uygulamıyordu
Sen ayranım ekşi diyen nadir konu sahibelerindensin çocuğu sepetlemişsin ki konsere gitmek en doğal hakkın zaten
İyi gezmeler artık bol bol

ayrılmışsın sanırım hayatını zehir edecek değildin zaten böyle biriyle en güzelini yapmışsın :KK66:

Şükür sonunda bi konudan sonuç elde edildi
Herkes yazıyodu ama hiç bi öneriyi uygulamıyordu
Sen ayranım ekşi diyen nadir konu sahibelerindensin çocuğu sepetlemişsin ki konsere gitmek en doğal hakkın zaten
İyi gezmeler artık bol bol
çok teşekkür ederim:KK15:bazen önerileri uygulamak lazım.

Ayrılırsa ayrılsın,bı konserden ayrılıyorsa zaten evlenınce dısarı da cıkamazdın bosverıın boyle tavız verıp durmayın salako erkeklereee...

Back
X