Hahah o şarkıyı söylemedi maalesefOhhh ohhhh yumurtaya can veren rabbim .... ehehe hehehehe
I don't wanna live in a world without youuuuuuuu hehehehehe
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Sevgilim konsere gidersem benden ayrılacak...
- Konu Sahibi elperdon
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Gittim bileArkadaşlarını satıp sevgilinle git, bir taşla iki kuş
çok teşekkür ederimhelal olsun kiz en dogrusunu yaptin..catir catir da eglenmissin ohhh ...iste bu...
teşekkür ederimmGerçekten en doğru kararı verdin bundan emin ol. Şu an üzgün olabilirin ama ciddi manada hayatını bir manyakla geçirmekten kurtuldun. Konserin iyi geçmesine de çok sevindim
Enrique Iglesias dedin beni kazandın.
Şöyle yazın kardeşim BDV'ye az gözümüz, aklımız şenlensin yahu valla konunu en güzel BDV konusu seçtim müsadenle!!!
En iyisini yapmışsın canım, yalvar yakar dönecek zaten. Isteme affetme bir daha aman manyak manyak herifler uzak olsunlar!
Şöyle yazın kardeşim BDV'ye az gözümüz, aklımız şenlensin yahu valla konunu en güzel BDV konusu seçtim müsadenle!!!
En iyisini yapmışsın canım, yalvar yakar dönecek zaten. Isteme affetme bir daha aman manyak manyak herifler uzak olsunlar!
sakın taviz verme ben o kadar pişanımki bana karışmasına çok izin vermiştim evlendik şimdi boşanmak üzereyiz hayatından asla taviz verme sen busun ailen izin verdikten sonra dilediğini yapmakta özgürsünMerhabalar. Bu siteye sizlere belki komik gelecek sorunuma çare bulabilmek için üye oldum. 22 yaşında üniversite okuyan bir kızım ve 1 yıllık bir ilişkim var. Çok yakın bir arkadaşımla Enrique Iglesias konserine gideceğiz. Kendisi uzun zamandır beklediğim bir şarkıcıydı hem kendisini hem şarkılarını çok severim. Konser gitmeme engel olan neden ise, ben sevgilimi biletleri almadan ikna ettiğim halde ve konserin olduğu yere ailelerimiz de gelip bizi kapıda bekleyecekleri halde kız başınıza gidemezsiniz, ne yapacaksın o adamı görüp, eğer gidersen beni bir daha göremezsin vs demesi... İşin kötü tarafı konserede az bir zaman kaldı biletleri de satmam zor bu saatten sonra. Zaten satmak da istemiyorum... Aynı zamanda sevgilim 24 yaşında. Kendisi benimle konsere gelmek istemedi, ben onun gibi bir erkeği izlerken bunu gururuna yediremezmiş. Bu kadar kıskanacak birşey yok alt tarafı şarkıcı, benim gözüm senden başkasını görmez desem de beni dinlemedi. Ayrıca ailelerimiz kapıda bekleyecek, merak edilecek bir şey yok desem bile dinlemiyor beni. Çok zor durumdayım. İlla gitme diye tutturdu. Bir yandan ciddi ilişkimi düşünüyorum, bir yandan yıllardır gerçekleştirmek istediğim hayalimi düşünüyorum... Sizce ne yapmalıyım ben bu durumda?
çok teşekkür ederim evet ben de en doğrusunu yaptığımı düşünüyorum :)Bailandoo...
Bailandoooo!
Gitmişsin ve çocuğu da sepetlemişsin. Bravo! En doğrusunu yaptın. Ne işin var öyle sorunlu tiplerle? Başka adam mı yok?
Üzülmeye bile değmez. :)
çok teşekkür ederim konumu en iyi bdv konusu seçtiğin için :) evet herkes böyle insanlardan uzak durmalı, aşk sevgi güzel Şeyler ama karşındakinin senin mutluluğunu düşünmesi seni kısıtlamaması da çok önemli Allah hepimizi hayırlı insanlarla karşılaştırsın...Enrique Iglesias dedin beni kazandın.
evet taviz vermeme gerek kalmadan ayrıldım, daha fazla dayanamadım... sizin için de çok üzüldüm umarım hakkinızda daha Hayırlısı olur...sakın taviz verme ben o kadar pişanımki bana karışmasına çok izin vermiştim evlendik şimdi boşanmak üzereyiz hayatından asla taviz verme sen busun ailen izin verdikten sonra dilediğini yapmakta özgürsün
ayrılmışsın sanırım hayatını zehir edecek değildin zaten böyle biriyle en güzelini yapmışsın
çok teşekkür ederimbazen önerileri uygulamak lazım.Şükür sonunda bi konudan sonuç elde edildi
Herkes yazıyodu ama hiç bi öneriyi uygulamıyordu
Sen ayranım ekşi diyen nadir konu sahibelerindensin çocuğu sepetlemişsin ki konsere gitmek en doğal hakkın zaten
İyi gezmeler artık bol bol