• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilim konsere gidersem benden ayrılacak...

Evet karşıma alıp çok konuştum yaptığın çocukluk demeye getirdim 2 gün iyiyse 3. de gene aynı yere dönüyordu. Biletleri alalı 2 ay oldu o 2 aydır sürekli bir pürüz çıkarttı:KK42:
Ben sana bi'şey söyleyeyim mi, biraz sert olacak alınma ama, sen git bu konsere, o şarkıcı bir kere gelir, bir daha gelir mi bilinmez. Enrique'den bir tane var ama bu ülke de senin sevgilin gibi özgüvensiz, ergen tavırlı bir sürü erkek kaynıyor, başka bir özgüvensiz bulursun kendine istersen, sorun değil bırak ayrılsın yani. Kusura bakma ama daha hafif konuşamadım.

Benimle gel diye çoook konuştum ben onunla... İlk başta yaz okulunu bahane etti ki kendisi 1 aydır okula uğramıyor. Sonrada işte sen onun gibi birini izlerken ben sinir krizi geçiririm tarzında laflar söyledi. Hani sanki gidersem onu aldatacakmışım gibi davrandı.

Ben anlamiyorum zaten sen secimini ondan yana kullanmissin olayi aldatmaya getirmesi çok sacma sen git konsere yaa daha bu gunleri ne zaman yasayacaksin ?

Merhabalar. Bu siteye sizlere belki komik gelecek sorunuma çare bulabilmek için üye oldum. 22 yaşında üniversite okuyan bir kızım ve 1 yıllık bir ilişkim var. Çok yakın bir arkadaşımla Enrique Iglesias konserine gideceğiz. Kendisi uzun zamandır beklediğim bir şarkıcıydı hem kendisini hem şarkılarını çok severim. Konser gitmeme engel olan neden ise, ben sevgilimi biletleri almadan ikna ettiğim halde ve konserin olduğu yere ailelerimiz de gelip bizi kapıda bekleyecekleri halde kız başınıza gidemezsiniz, ne yapacaksın o adamı görüp, eğer gidersen beni bir daha göremezsin vs demesi... İşin kötü tarafı konserede az bir zaman kaldı biletleri de satmam zor bu saatten sonra. Zaten satmak da istemiyorum... Aynı zamanda sevgilim 24 yaşında. Kendisi benimle konsere gelmek istemedi, ben onun gibi bir erkeği izlerken bunu gururuna yediremezmiş. Bu kadar kıskanacak birşey yok alt tarafı şarkıcı, benim gözüm senden başkasını görmez desem de beni dinlemedi. Ayrıca ailelerimiz kapıda bekleyecek, merak edilecek bir şey yok desem bile dinlemiyor beni. Çok zor durumdayım. İlla gitme diye tutturdu. Bir yandan ciddi ilişkimi düşünüyorum, bir yandan yıllardır gerçekleştirmek istediğim hayalimi düşünüyorum... Sizce ne yapmalıyım ben bu durumda?

Ailen de kapıda bekleyecekse ona neymiş. Ayrılırsan ayrıl derim. Hatta ailem orada beklerken sen böyle yapıyorsan güle güle derim.

Ben sana bi'şey söyleyeyim mi, biraz sert olacak alınma ama, sen git bu konsere, o şarkıcı bir kere gelir, bir daha gelir mi bilinmez. Enrique'den bir tane var ama bu ülke de senin sevgilin gibi özgüvensiz, ergen tavırlı bir sürü erkek kaynıyor, başka bir özgüvensiz bulursun kendine istersen, sorun değil bırak ayrılsın yani. Kusura bakma ama daha hafif konuşamadım.
Evet haklısın kime anlatsam az çok bu tarz şeyler söyledi. Bu özgünvensizliği bir ara o kadar çok artmıştıki, okulun başlarında spor salonlarından çıkmıyordu. Daha sonra bütün derslerden kalınca aklı başına geldi. O zamanda ne desem dinlememişti sen iyisin bu kadar yüklenme kendine demiştim. Ailesinin kız kardeşine daha düşkün olduğunu düşünüyor, biraz da o yüzden böyle...

Evet haklısın kime anlatsam az çok bu tarz şeyler söyledi. Bu özgünvensizliği bir ara o kadar çok artmıştıki, okulun başlarında spor salonlarından çıkmıyordu. Daha sonra bütün derslerden kalınca aklı başına geldi. O zamanda ne desem dinlememişti sen iyisin bu kadar yüklenme kendine demiştim. Ailesinin kız kardeşine daha düşkün olduğunu düşünüyor, biraz da o yüzden böyle...

Sevgilin bariz ezik.
Kendi ezikliğini seni baskılayarak kapatmaya çalışan Fitaminsize bakın hele.
Puuuuu :63:

Merhabalar. Bu siteye sizlere belki komik gelecek sorunuma çare bulabilmek için üye oldum. 22 yaşında üniversite okuyan bir kızım ve 1 yıllık bir ilişkim var. Çok yakın bir arkadaşımla Enrique Iglesias konserine gideceğiz. Kendisi uzun zamandır beklediğim bir şarkıcıydı hem kendisini hem şarkılarını çok severim. Konser gitmeme engel olan neden ise, ben sevgilimi biletleri almadan ikna ettiğim halde ve konserin olduğu yere ailelerimiz de gelip bizi kapıda bekleyecekleri halde kız başınıza gidemezsiniz, ne yapacaksın o adamı görüp, eğer gidersen beni bir daha göremezsin vs demesi... İşin kötü tarafı konserede az bir zaman kaldı biletleri de satmam zor bu saatten sonra. Zaten satmak da istemiyorum... Aynı zamanda sevgilim 24 yaşında. Kendisi benimle konsere gelmek istemedi, ben onun gibi bir erkeği izlerken bunu gururuna yediremezmiş. Bu kadar kıskanacak birşey yok alt tarafı şarkıcı, benim gözüm senden başkasını görmez desem de beni dinlemedi. Ayrıca ailelerimiz kapıda bekleyecek, merak edilecek bir şey yok desem bile dinlemiyor beni. Çok zor durumdayım. İlla gitme diye tutturdu. Bir yandan ciddi ilişkimi düşünüyorum, bir yandan yıllardır gerçekleştirmek istediğim hayalimi düşünüyorum... Sizce ne yapmalıyım ben bu durumda?

erkek arkadaşın pek sağlıklı bir ruh halinde değil :(
bu kıskançlık değil
ne kadar özgüvensiz biri olduğunun işareti
çünki kıskanan erkek seven erkektir
seven sevdiğinin istediği ve elinden gelen herşeyi yaparak onu mutlu etmek ister
kıskanan da o konsere kendisi de gelir
ama bende gelmem sende gidemezsin
gidersen beni unut...vs lafları
despotluktan başka birşey değil

hele hele yazının altını çizdiğim kısmı
işte o tam felaket :(
sağlıklı biğr ruh hali taşoıyan biri bu cümleyi kurmamalı

Baştan tamam demiş sonradan niye huysuzlanmış dengesiz midir nedir?
Böyle bir sebepten ayrılıyorsa ayrılsın ya ergenliğini atlatamamış belli ki.

Ailen konsere göndermese ailemden nefret ediyorum yıllardır beklediğim enrike geldi göndermiyorlar diyecektin. 3 günlük ezik içinse gelip burada konu açıyorsun. Konsere git istemiyorsa aramasın sormasın. 2 gün sonra başka nedenden ayrılırsın konseri kaçırdığına yanarsın. Şimdiden konserde iyi eğlenceler :-)

Back
X