Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Sevgilim konsere gidersem benden ayrılacak...
- Konu Sahibi elperdon
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 22 Aralık 2011
- 1.574
- 1.647
- 358
- 41
Bayıldım bu sozeBirak ayrilsin ya.
At gibi giden it gibi doner.
- 25 Aralık 2013
- 5.030
- 3.463
- 448
Merhabalar. Bu siteye sizlere belki komik gelecek sorunuma çare bulabilmek için üye oldum. 22 yaşında üniversite okuyan bir kızım ve 1 yıllık bir ilişkim var. Çok yakın bir arkadaşımla Enrique Iglesias konserine gideceğiz. Kendisi uzun zamandır beklediğim bir şarkıcıydı hem kendisini hem şarkılarını çok severim. Konser gitmeme engel olan neden ise, ben sevgilimi biletleri almadan ikna ettiğim halde ve konserin olduğu yere ailelerimiz de gelip bizi kapıda bekleyecekleri halde kız başınıza gidemezsiniz, ne yapacaksın o adamı görüp, eğer gidersen beni bir daha göremezsin vs demesi... İşin kötü tarafı konserede az bir zaman kaldı biletleri de satmam zor bu saatten sonra. Zaten satmak da istemiyorum... Aynı zamanda sevgilim 24 yaşında. Kendisi benimle konsere gelmek istemedi, ben onun gibi bir erkeği izlerken bunu gururuna yediremezmiş. Bu kadar kıskanacak birşey yok alt tarafı şarkıcı, benim gözüm senden başkasını görmez desem de beni dinlemedi. Ayrıca ailelerimiz kapıda bekleyecek, merak edilecek bir şey yok desem bile dinlemiyor beni. Çok zor durumdayım. İlla gitme diye tutturdu. Bir yandan ciddi ilişkimi düşünüyorum, bir yandan yıllardır gerçekleştirmek istediğim hayalimi düşünüyorum... Sizce ne yapmalıyım ben bu durumda?
Ipleri eline Verme daha şimdiden. Baban annen izin vermiş o kadar erkek Arkadaşınıza ne oluyor? Hem gitmenizi neden istemiyor güvenmiyor mu size?
- 23 Ekim 2014
- 9.395
- 36.121
- 548
Erkek arkadaşın bir izin merci olduğunu nereden çıkarıyor, ne haddine? Anne, babanın karışmadığı yerde o kim?
Kızlar aklınızı başınıza alın artık yav... Böyle elin egosu zedeli, kendini kadına eziyet ederek tatmin etmeye çalışan süt çocukları için hayatınızdan taviz vermeyin. Neymiş "kız başına" gidilmezmiş. O erkek başına gitmiyordur her yere eminim.
Kızlar aklınızı başınıza alın artık yav... Böyle elin egosu zedeli, kendini kadına eziyet ederek tatmin etmeye çalışan süt çocukları için hayatınızdan taviz vermeyin. Neymiş "kız başına" gidilmezmiş. O erkek başına gitmiyordur her yere eminim.
- 6 Haziran 2014
- 6.484
- 3.431
- 198
Merhabalar. Bu siteye sizlere belki komik gelecek sorunuma çare bulabilmek için üye oldum. 22 yaşında üniversite okuyan bir kızım ve 1 yıllık bir ilişkim var. Çok yakın bir arkadaşımla Enrique Iglesias konserine gideceğiz. Kendisi uzun zamandır beklediğim bir şarkıcıydı hem kendisini hem şarkılarını çok severim. Konser gitmeme engel olan neden ise, ben sevgilimi biletleri almadan ikna ettiğim halde ve konserin olduğu yere ailelerimiz de gelip bizi kapıda bekleyecekleri halde kız başınıza gidemezsiniz, ne yapacaksın o adamı görüp, eğer gidersen beni bir daha göremezsin vs demesi... İşin kötü tarafı konserede az bir zaman kaldı biletleri de satmam zor bu saatten sonra. Zaten satmak da istemiyorum... Aynı zamanda sevgilim 24 yaşında. Kendisi benimle konsere gelmek istemedi, ben onun gibi bir erkeği izlerken bunu gururuna yediremezmiş. Bu kadar kıskanacak birşey yok alt tarafı şarkıcı, benim gözüm senden başkasını görmez desem de beni dinlemedi. Ayrıca ailelerimiz kapıda bekleyecek, merak edilecek bir şey yok desem bile dinlemiyor beni. Çok zor durumdayım. İlla gitme diye tutturdu. Bir yandan ciddi ilişkimi düşünüyorum, bir yandan yıllardır gerçekleştirmek istediğim hayalimi düşünüyorum... Sizce ne yapmalıyım ben bu durumda?
Peki o dünyaca ünlü bi kadının konserine defilesine tek gitse ?
- 23 Ağustos 2012
- 49.918
- 1
- 231.738
- 798
- 23 Ağustos 2012
- 49.918
- 1
- 231.738
- 798
- 23 Ağustos 2012
- 49.918
- 1
- 231.738
- 798
- 6 Ağustos 2015
- 385
- 511
- 18
Cnm gözünü aç sana adam alttan sinyaller gönderiyor..Benimle gel diye çoook konuştum ben onunla... İlk başta yaz okulunu bahane etti ki kendisi 1 aydır okula uğramıyor. Sonrada işte sen onun gibi birini izlerken ben sinir krizi geçiririm tarzında laflar söyledi. Hani sanki gidersem onu aldatacakmışım gibi davrandı.
kısakançlık,sinir krizi diyor,sınır koyma ve özgürlüğünü kısıtlamadan bahsediyor üstelik arada sevgililik dışında resmi bir durumda yok..
Sen sevdiğinden görmüyor olabilirsin ama anlattıklarına bakılınca adam resmen problemli gibi duruyor.
- 14 Şubat 2011
- 1.260
- 1.015
- 333
Bak şimdi.
Bugün konsere gitmekten vazgeçersen yarın adam annene gitmene dahi karışacak.
Oraya gitme, bunu giyme, şunu yapma, onu söyleme.
Yerinde olsam giderdim. Bir de güzel eğlenirdim.
Kendi konsere gidecek olsa, güzel bir hatunun konserine, sen gitme desen gitmeyecek mi acaba?
Gidecek ve en önde izleyecek
Kişiliğinden, huyundan, suyundan, hayallerinden, isteklerinden ödün vermeyeceğin ilişkiler yaşaman dileğiyle
Bugün konsere gitmekten vazgeçersen yarın adam annene gitmene dahi karışacak.
Oraya gitme, bunu giyme, şunu yapma, onu söyleme.
Yerinde olsam giderdim. Bir de güzel eğlenirdim.
Kendi konsere gidecek olsa, güzel bir hatunun konserine, sen gitme desen gitmeyecek mi acaba?
Gidecek ve en önde izleyecek
Kişiliğinden, huyundan, suyundan, hayallerinden, isteklerinden ödün vermeyeceğin ilişkiler yaşaman dileğiyle
Daha yasin çok genç. Bu kadar erken -ki bence hiçbir zaman bir erkeğe bu kadar hayatinla ilgili, yapmak istediklerinle ilgili karar verme şansı tanıma. Emin ol çok daha mutlu ve iyi hissedersin. Seni bu şekilde basit bir konudan ayrilmakla tehdit ediyorsa yol ver bakalım ne olacak :)
- 14 Nisan 2015
- 531
- 477
- 103
Seni bu kadar yönetmesine izin verme... Git konsere..eğlen.. Sen alttan aldıkça daha da tepene çıkacak benden söylemesi...
"Kız başına bir yere gidemezsiniz" ne demek!! Resmen bildiğin Blöf yapıyor.. bir iki gün trip atar.. hiç umursamazsan, birşey olmamış gibi davranır.. Umursama.. ve bu kadar sana karışmasına izin verme.. Resmen cinsiyet ayrımcılığıı.. Yarın bir gün sen çalışınca, işe gidersen ayrılırım.. benden yüksek maaş alırsan ayrılırım... tek başına işe gidemezsin derse hiç şaşırmam..
"Kız başına bir yere gidemezsiniz" ne demek!! Resmen bildiğin Blöf yapıyor.. bir iki gün trip atar.. hiç umursamazsan, birşey olmamış gibi davranır.. Umursama.. ve bu kadar sana karışmasına izin verme.. Resmen cinsiyet ayrımcılığıı.. Yarın bir gün sen çalışınca, işe gidersen ayrılırım.. benden yüksek maaş alırsan ayrılırım... tek başına işe gidemezsin derse hiç şaşırmam..
- 4 Nisan 2008
- 3.713
- 4.259
- 698
Bu neyin kafasıymış ya
- 26 Mart 2015
- 368
- 347
- 53
blöfünü görüyor ve artırıyorum de bence git,ilişkinin ciddi devam edeceği ne malum, ayrıca benimde başıma gelmişti "denize gidersen ayrılırım" ayrılırsan ayrıl dedim gittim. noldu? akşam nasıl geçti diye sordu hani ayrılcaktı? o yüzden takma onu hem anan baban ok demiş kime ne düşer?
Ayrıca sewgilinin o sanatçıdan kıskandğnı düşünmüyorum. Hepimz biliyoruz konsere gelen ipsiz sapsız erkekleriiSadece başlığını okudm ve tek bi cwp vericem aferin sewgiline helal olsn. Erkek adam kendisi olmadan konsere monsere yollamaz . Kıskanır sahiplenir.
Düzenleme yapıcam die kendi kendime cwp vermişm hahaa
- 8 Ocak 2014
- 735
- 288
- 303
Belki konuyu merak edip okuyanlar olur diye yazıyorum, gelişmeleri merak eden bayanlar vardı. Gece yola çıkıp İstanbul'a gideceğiz ve yarın konser var... Sevgilim halen gitme diye kavga ediyor benimle, ben dinlemiyorum.Geçiştiriyorum.Ayrılmasının blöfmü gerçek mi olduğunu yarın göreceğiz bakalım :) eğer blöf değilse de konser dönüşü konuşup ben ayrılmayı düşünüyorum, burada okuduklarım yetti bana. Herkesi öpüyorumm. :*
- 2 Ağustos 2015
- 64
- 16
- 3
- 34