• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilim konsere gidersem benden ayrılacak...

Cok komik yaaa konsere gdersen ayrilicakmiss..ya eline boyle firsat gecmis sevgilin yuzunden kaciricakmisin..bana deseler hc durmz gderdm yani..ayrica anan mi babanmi o ne karisiyo..hayatina bu kadar mudahale etmesine izn verme..git ve keyfini cikar..dunyaya bi kere geliyosun.boyle bi swbepten ayriliyosa o zaten senn sangdn gbi ciddi bi iliski degilmis tatlim...

1- Ailen yanında olacak, onların müsadesi ile bu konsere iştirak ediyorsun, sevgilin dış kapının dış mandalı olur bu durumda, ne yani o zaman onun bakış açısına göre baban geniş mezhepli mi oluyor?
2-Ailen yanında olmasa dahi 21 yaşında genç bir kadın konsere de gider, arkadaşlarıyla eğlenmeye de. Kendi kararını verecek yaştasın, hiç kimseden icazet almaya zorunluluğun yok. Özgürlüğünden neden taviz veriyorsun? Konser bu ya, üstelik dünyaca ünlü bir sanatçının konseri belki bir kere daha yapılmayacak.
3-"Konseri bana tercih ettin, bir şarkıcı için bizi bitirdin vs" gibi vicdan azabı yaratmaya yönelik yemleri yutma. Kimsenin özgüven eksikliğinin ceremesini sen çekmek zorunda değilsin. O konsere git bir güzel eğlen, ayrılırsa da ayrılsın. Taviz verilcek insanlar elbet vardır ama şöyle şımarık tiplere taviz verme.

Ciddi ilişkiniz mi ? O ilişki ciddi olsa küçücük bir neden yüzünden bitireceğini söylemez seninki . Demekki senin kadar ciddi gözle bakmıyor. Tabiki de gideceksin . 1 gün söylenir 2 gün söylenir anan mi baban mi yani niye bu kadar takıyorsun ki !

bırak adamı yaa.
komsere giderse ayrılcakmiş..
senin hayalin degilmiydi onun konserine gitmek. bence git.. hayallerini erteleme... bi daha çikmaz bak.

Bunu sen mi diyorsun tövbe yarabbm dağlara taşlara. Demin açtığın konuya bak. Konserde başka erkeklere yan yana müzik dinleyecek ayıp değil mi :D :D :D

Merhabalar. Bu siteye sizlere belki komik gelecek sorunuma çare bulabilmek için üye oldum. 22 yaşında üniversite okuyan bir kızım ve 1 yıllık bir ilişkim var. Çok yakın bir arkadaşımla Enrique Iglesias konserine gideceğiz. Kendisi uzun zamandır beklediğim bir şarkıcıydı hem kendisini hem şarkılarını çok severim. Konser gitmeme engel olan neden ise, ben sevgilimi biletleri almadan ikna ettiğim halde ve konserin olduğu yere ailelerimiz de gelip bizi kapıda bekleyecekleri halde kız başınıza gidemezsiniz, ne yapacaksın o adamı görüp, eğer gidersen beni bir daha göremezsin vs demesi... İşin kötü tarafı konserede az bir zaman kaldı biletleri de satmam zor bu saatten sonra. Zaten satmak da istemiyorum... Aynı zamanda sevgilim 24 yaşında. Kendisi benimle konsere gelmek istemedi, ben onun gibi bir erkeği izlerken bunu gururuna yediremezmiş. Bu kadar kıskanacak birşey yok alt tarafı şarkıcı, benim gözüm senden başkasını görmez desem de beni dinlemedi. Ayrıca ailelerimiz kapıda bekleyecek, merak edilecek bir şey yok desem bile dinlemiyor beni. Çok zor durumdayım. İlla gitme diye tutturdu. Bir yandan ciddi ilişkimi düşünüyorum, bir yandan yıllardır gerçekleştirmek istediğim hayalimi düşünüyorum... Sizce ne yapmalıyım ben bu durumda?

Böyle bir sebepten ayrılacaksa hiiiç durmasın

Enrique miiiiiii???
Nerde ne zaman?
Gidilmez mi yaaa... Ben gitsem Ahhh uçarım havalara. Eşim mutlu oldum diye daha da çok mutlu olur.
Ayrılacak, kıskanacak sevgilim diyorsun. Azıcık aklın varsa ilişkini bitirir konsere de gider koparsın :21::KK71:
Senin mutluluğunu kıskanan bir adam. İşine de karışır, kıyafetine de karışır, yaz geldi mi bikinine de karışır......
Daha da yol almadan başka yola sap bence gülüm sen.
O konsere de git. Offf ne imrendim ne imrendim...... :KK75::KK75::KK75:

bence kesinlikle konsere git. bu çocuktan ne köy olur ne kasaba, ayrılırsa ayrılsın eğer bu onun için bir ayrılma sebebi olabiliyorsa. annen baban izin vermiş seni almaya bile geliyorlarmış ona ne bundan? eğer çok düşünüyorsa o da seninle gelseydi bir de biletleri almışsın. yok yok bence git.. şimdiden böyle davranan insan ilerde kim bilir neye dönüşür. hiç anlamıyorum bu erkekleri bazen nasıl çocukça davranabiliyorlar.

bir de gördüm iyi niyetli demişsin erkek arkadaşın için bana hiç öyle gelmedi çocuk sana ya enrique ya ben demiş... komik

Sacmalamıs bunun icin ayrılcaksa hc durmasın bence,cocukluk yapıyo

İki saat eğlenip sarkılar söyliceksn alt tarafı

O komsere git ayrılırsa ayrılsın. Ne münasebet ya ? Bu ne büçim bir ruh halidir elin adamını izlerken kıskanırmış falan. Git canım sen konserine eğlen iyice gençsin müsaitsin zamanın ve imkanın var bir tane kompleksli adamın kaprisi yüzünden bilet mi satacaksın keyfine bak ayrılırsa da ayrılsın bu ne canım alla alla

Sevgiliyken bukadar karışan acaba evlenince nolur. Kabus.

Bence git, keyfine bak.

Merhabalar. Bu siteye sizlere belki komik gelecek sorunuma çare bulabilmek için üye oldum. 22 yaşında üniversite okuyan bir kızım ve 1 yıllık bir ilişkim var. Çok yakın bir arkadaşımla Enrique Iglesias konserine gideceğiz. Kendisi uzun zamandır beklediğim bir şarkıcıydı hem kendisini hem şarkılarını çok severim. Konser gitmeme engel olan neden ise, ben sevgilimi biletleri almadan ikna ettiğim halde ve konserin olduğu yere ailelerimiz de gelip bizi kapıda bekleyecekleri halde kız başınıza gidemezsiniz, ne yapacaksın o adamı görüp, eğer gidersen beni bir daha göremezsin vs demesi... İşin kötü tarafı konserede az bir zaman kaldı biletleri de satmam zor bu saatten sonra. Zaten satmak da istemiyorum... Aynı zamanda sevgilim 24 yaşında. Kendisi benimle konsere gelmek istemedi, ben onun gibi bir erkeği izlerken bunu gururuna yediremezmiş. Bu kadar kıskanacak birşey yok alt tarafı şarkıcı, benim gözüm senden başkasını görmez desem de beni dinlemedi. Ayrıca ailelerimiz kapıda bekleyecek, merak edilecek bir şey yok desem bile dinlemiyor beni. Çok zor durumdayım. İlla gitme diye tutturdu. Bir yandan ciddi ilişkimi düşünüyorum, bir yandan yıllardır gerçekleştirmek istediğim hayalimi düşünüyorum... Sizce ne yapmalıyım ben bu durumda?
O konsere gidin.

Enrique'yi kıskanacak kadar kendine güvenmeyen takıntılı bi herifi hayatınızda istemediğinizi söyleyin (ha o konserlerde sahneye sütyen fırlatan kız sizseniz bilemicem:KK48:.)

Gideceğiniz hiçbi etkinlikte kendisine söz hakkı düşmediğini açıkça belirterek resti çekin ve gelecek yıllarınızı kurtarın.

Ayrılsanız da barışsanız da durum hayrınıza olur. Ayrılırsanız manyağın birinden kurtulmuş olursunuz, barışırsanız da beyimiz haddini hududunu öğrenmiş olur, saçma sapan paranoyalarla ömrünüzü yiyemeyeceğini, sizin ipleri onun elinde bi kukla değil de birey olduğunuzu baştan kabullenir.

Not: Herife bak ya, başka erkeği izlemeni gururuna yediremiyomuş. Kişi kendinden bilir işi, kendisi bi kadını izleyince nasıl kendinden geçiyosa artık.:KK53:

Back