Ailem o tarz şeyler yapmaz hani kısıtlamazlar kendileri de geldikleri sürece... Geçen yazda onları aynı bu şekilde konsere sürüklemiştim hatta babamla gitmiştim. Teşekkür ederim güzel dileğiniz için ve konsere gitme kararı aldım bakalım bundan sonra ne olacak.Ailen konsere göndermese ailemden nefret ediyorum yıllardır beklediğim enrike geldi göndermiyorlar diyecektin. 3 günlük ezik içinse gelip burada konu açıyorsun. Konsere git istemiyorsa aramasın sormasın. 2 gün sonra başka nedenden ayrılırsın konseri kaçırdığına yanarsın. Şimdiden konserde iyi eğlenceler
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Sevgilim konsere gidersem benden ayrılacak...
- Konu Sahibi elperdon
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?onu bilmiyorum sanırım yeni albümlerden.Evet ben de en çok o şarkısını severim bir de el perdedor.
bailamos vardı bizim kuşağın dinlediği. Hero filan.
1 aylık sevgilim Enrique yi yasaklayınca ben..Eki Görüntüle 1606358
kız şero konu sahibi kahtalı mıçıyı bilmiyor galiba
Ne bilsin çoluk çocuk bizim kahtalıyı yahukız şero konu sahibi kahtalı mıçıyı bilmiyor galiba
O lafı benim kalbimi çok kırmıştı zaten, 2 gün konuşmamıştım. Sonra yalvar yakar barıştırdı gene kendiyle... Dediğim gibi ruhsal çalkantıları çok oluyor. Bu konser sadece bir konser değil aynı zamanda ilişkime yön verecek bir durum olacak galiba. Sonunda ayrılırsak üzülmem gibi geliyor.erkek arkadaşın pek sağlıklı bir ruh halinde değil
bu kıskançlık değil
ne kadar özgüvensiz biri olduğunun işareti
çünki kıskanan erkek seven erkektir
seven sevdiğinin istediği ve elinden gelen herşeyi yaparak onu mutlu etmek ister
kıskanan da o konsere kendisi de gelir
ama bende gelmem sende gidemezsin
gidersen beni unut...vs lafları
despotluktan başka birşey değil
hele hele yazının altını çizdiğim kısmı
işte o tam felaket
sağlıklı biğr ruh hali taşoıyan biri bu cümleyi kurmamalı
Konserden sonra gel bize haber ver ne yaptı diye :))Ailem o tarz şeyler yapmaz hani kısıtlamazlar kendileri de geldikleri sürece... Geçen yazda onları aynı bu şekilde konsere sürüklemiştim hatta babamla gitmiştim. Teşekkür ederim güzel dileğiniz için ve konsere gitme kararı aldım bakalım bundan sonra ne olacak.
Could I Have This Kiss Forever vardı bir de.onu bilmiyorum sanırım yeni albümlerden.
bailamos vardı bizim kuşağın dinlediği. Hero filan.
Hey gidinin romantik Enriquesi, çok bozdu Tonight I'm F*cking You diye Biz onu böyle bilmezdik
Şarkıcıdan sevgili mi kıskanılır ya ?
ben olsam yüzünü okşar o gün aileme yalan atamadığım için karambole geldi der giderdim...
erique her zaman her sene gelen bir sanatçı değil
ayrıca ailen bile izin vermişken erkek arkadaşına daha şimdiden bu kadar burnunu sokturma istediğin gibi gez toz
ileride evlenince nişanlı söylüyken gidemeceyeceksin bellii
ben olsam yüzünü okşar o gün aileme yalan atamadığım için karambole geldi der giderdim...
erique her zaman her sene gelen bir sanatçı değil
ayrıca ailen bile izin vermişken erkek arkadaşına daha şimdiden bu kadar burnunu sokturma istediğin gibi gez toz
ileride evlenince nişanlı söylüyken gidemeceyeceksin bellii
O lafı benim kalbimi çok kırmıştı zaten, 2 gün konuşmamıştım. Sonra yalvar yakar barıştırdı gene kendiyle... Dediğim gibi ruhsal çalkantıları çok oluyor. Bu konser sadece bir konser değil aynı zamanda ilişkime yön verecek bir durum olacak galiba. Sonunda ayrılırsak üzülmem gibi geliyor.
kendi çalkantılı ruh dünyası ile başbaşa bırak
böyle hayatlara dahil olup
böyle insanlarla beraber olmak
o çalkantının etkisiyle olsa gerek
İNSANIN MİDESİNİ BULANDIRIR
Neee, kim kimi f.cking? Ne olmuş bu çocuga böyle.Could I Have This Kiss Forever vardı bir de.
Hey gidinin romantik Enriquesi, çok bozdu Tonight I'm F*cking You diye Biz onu böyle bilmezdik
Ee nede olsa kadınlar efendi adam yerine p.ç tercih edince cocukta başalrım ben bu aşkın ızdırabını dedi demek ki
Bu arada konu sahibi Ricky Martin konserine git, enişte bey belki onu kıskanmaz
Yok ya daha yenilerde dilberay la düeti mevcut tavukları pişirmişem hacıyı da çarşıya göndermişemNe bilsin çoluk çocuk bizim kahtalıyı yahu
Konu sahibi bana kızma bu kadar basit bir neden olamaz gidersen ayrılırım filan enrico yu bariz kıskanmış
Konsere git eglen mutlu ol .sevgilIn konsere gitmesin eglenmesin mutsuz olsun .Sen hayatına güzel bir anı kat herkes hayatı iyi yaşayacak aklını kullanacak zamanı iyi değerlendirecek diye bir şey yok .sevgilin de olsa anan babanda olsa herkesin kendi tercihi .Sonuç olarak sen o konsere git .