- Konu Sahibi tourmaline
-
sevmemis oluyor ki bu daha kotuailesi etkilediyse daha kötü ya..
bu kadar çabuk fikir değiştirmek iki laftan etkilenip kararsızlığa düşmek bunlar iyi şeyler değil..
dolduruşa çabuk gelen bir yapısı var demek ki..
her biri bir laf ettiğinde sizi savunmak yerine sorgulayacak bir adamla bir yere varamazsınız bence..
İşte belli olmayabilir daha ilk engelde hemen geri dönmüş çok güven vermiyor. Akıllıca düşünmüşsün önünü görmeden o sözlere kanma derim.Sosyal medya hesaplarında halen fotolarımız ve adlarımızın baş harfleri duruyor..Kolay kolay birini bulabilen bir tip değil..Ben 3. Kız arkadaşıyım daha önce kimseyle benim kadar ilerleyememiş.Ailesiyle tanıştırdığı ilk kişiyim..Aslında daha çok psikolojik sorunları olabileceğini düşünüyorum.yoksa neden zaten 2 günlüğüne bir yerlere gidelim iyi gelebilir desin..
Kızlar erkekler yer değiştirmiş günümüzde erkekler kızın ailesinin gözüne girmeye çalışırdı, kızı kazanmak için çabalardı şimdi heralde takla atmanı bekliyor.
Kavga bile olmamış daha bu dönemde kararsızlaşıp kendini triplere çeken birine iyi yapmışsınız. Akıllıca bir hareket keşke buradaki herkes böyle yapabilse.
Hala seviyorum malesefKızlar erkekler yer değiştirmiş günümüzde erkekler kızın ailesinin gözüne girmeye çalışırdı, kızı kazanmak için çabalardı şimdi heralde takla atmanı bekliyor.
Kavga bile olmamış daha bu dönemde kararsızlaşıp kendini triplere çeken birine iyi yapmışsınız. Akıllıca bir hareket keşke buradaki herkes böyle yapabilse.
Bu daha kotu degil mi? Ailesinin etkisiyle seni bu kadar elestirip bunaltiyor.. Sacma sapan tepkiler bekliyor.. Asla memnun olmuyor.. Dahasi, ailesine "yaranmani" bekliyor.. Okurken ben bunaldim ya.. Sen onlarin hareketlerinden cok mu memnun kaldin sanki? Belki sen de tatsizlik olmasin diye bisey demiyorsun ama onlar hic düşünmüyor tatsizlik cikip cikmamasini.. Ne kadar kendilerinden eminler!Ama beni bırakabilirdi..Devam etmek istiyor..Kopmak istemiyor aslında..Ailesi sanırım etkiledi..
Boyle karaktersiz bir adamla SIZ devam etmeyin, hayatiniz zehir olacak. Ne tuhaf ozguvensiz insanlar var dunyada! (esini zolacak adami ima ediyorum). Bir de 6 aylik iliski ile evlenilmez, bu kadar kisa surede kimseyi taniyamazsiniz.Ama beni bırakabilirdi..Devam etmek istiyor..Kopmak istemiyor aslında..Ailesi sanırım etkiledi..
Zıpzıp eski bir üyeydi de o geldi bu soruyu sorunca aklıma.İkimiz de 33 yaşındayız..Zıpzıp derken?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?