Sevgilim istemeyi erteledi

sevmemis oluyor ki bu daha kotu

İşte belli olmayabilir daha ilk engelde hemen geri dönmüş çok güven vermiyor. Akıllıca düşünmüşsün önünü görmeden o sözlere kanma derim.

insanlar arası telepati gücü olmadığına göre senin ne hissettiğini senden daha iyi bilmesi çok enteresan geldi doğrusu.
yok sevinmemişsin yok beğenmemişsin...
miş miş miş te muş muş muşşşşş....

Canım, ailesi etkilemiş onu, saçma sapan sebebler uydurarak kendilerini haklı çıkarmaya çalışacaklar. Sen onları pofpoflamak zorunda değilsin ki? Onlar seni alacaklar. O yüzden onların seni pofpoflaması lazım. Beklentileri çok, ve herşeyi yanlış anlayıp, yanlış yorumluyorlar. Ben tavrını şahsen takdir ettim.

Kızlar erkekler yer değiştirmiş günümüzde erkekler kızın ailesinin gözüne girmeye çalışırdı, kızı kazanmak için çabalardı şimdi heralde takla atmanı bekliyor.

Kavga bile olmamış daha bu dönemde kararsızlaşıp kendini triplere çeken birine iyi yapmışsınız. Akıllıca bir hareket keşke buradaki herkes böyle yapabilse.

Hala seviyorum malesef Acaba denese miydim tatile gitmeyi diyorum..Ama ondan da pek umudum yok zaten..Yüzüğü alması çok kırdı zaten beni..Söylediği şeylere inanıyorum çünkü azıcık saf bir yapısı var..Yalan söyleyecek biri değil..

Daha ilk buluşmada annesinin babasının ağzına bu kadar bakan bir adamla ömür geçer mi gerçekten?

Evlilik hazırlıklarında, evlilikte devamlı onun ailesi ve siz karşı karşıya olacaksınız ve o hep ailesini haklı bulacak.

Ama beni bırakabilirdi..Devam etmek istiyor..Kopmak istemiyor aslında..Ailesi sanırım etkiledi..
Bu daha kotu degil mi? Ailesinin etkisiyle seni bu kadar elestirip bunaltiyor.. Sacma sapan tepkiler bekliyor.. Asla memnun olmuyor.. Dahasi, ailesine "yaranmani" bekliyor.. Okurken ben bunaldim ya.. Sen onlarin hareketlerinden cok mu memnun kaldin sanki? Belki sen de tatsizlik olmasin diye bisey demiyorsun ama onlar hic düşünmüyor tatsizlik cikip cikmamasini.. Ne kadar kendilerinden eminler!
Surekli kusur arayan, memnun kalmayan ve her hareketinden olmadik anlamlar ureten insanlarla hayatini zindana cevirme lutfen..
Şöyle yaparsam boyle olur diye de bu insanları memnun edebilecegini sanma; kendini kandirirsin.. Ne yapsan yetersiz gorulecek ve sen yarin bi gun ozguvensiz, korkak ve mutsuz biri olacaksin Allah korusun.. Iyi dusun..

Ama beni bırakabilirdi..Devam etmek istiyor..Kopmak istemiyor aslında..Ailesi sanırım etkiledi..
Boyle karaktersiz bir adamla SIZ devam etmeyin, hayatiniz zehir olacak. Ne tuhaf ozguvensiz insanlar var dunyada! (esini zolacak adami ima ediyorum). Bir de 6 aylik iliski ile evlenilmez, bu kadar kisa surede kimseyi taniyamazsiniz.

Bu adam 6 aydir seni taniyamamis mi ,olaylara ne tepki verdigini bilmiyormuymus ,
Adam sirf ego ,ailesi dersen sorunlu ,
Bunlar hep bahane ,en faciasida annenin olumu didiklemesi ,
Bence 1 yuzuk verip seni kendine kul kole olacak saniyor belli,
Cok asagilar ,cok ezmeye kalkar bu arkadas seni ,kafasi pek yerinde degil belli ,
Asla yaslniz kalma bir yere gitme kendini kullandirma ,
Geri donerse cok kirildim bu tavrindan ,olmayan seyleri varmis gibi dusundun ,
Acikcasi kendin yazdin kendin oynadin,benim hasyatim oyuncak degil ,sana gule gule deyin,

Reactions: anu
İkimiz de 33 yaşındayız..Zıpzıp derken?
Zıpzıp eski bir üyeydi de o geldi bu soruyu sorunca aklıma.

Açıkçası sevgilinizin 23-24 olduğunu düşündüm. 33 yaşında koca adam annesinin babasının bu kadar etkisinde kalıyorsa o yüzüğü geri almayın bence.

Ben erkek arkadaşımın ailesiyle tanıştıktan sonra, yanlış bir şey söylemiş miyiz kıza, kirilacagi uzulecegi bir şey çıkmış mı agzimizdan, memnun kalmış mı diye sormuşlar. Sizinkinin ailesi hiç iyi niyetli değil. İkincisi bu lafları size taşıması da hiç hoş değil. Ayrılmak doğru karar.

Ayyy adama bak.
Önce teklif edip sonra gak demiş guk demiş kem demiş küm demiş.
Ben sıkıldım burda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…