sevgilim ile boy ve kilo sorunum

resimde gördüm sen gayet iyisin ama sevgilin gerçekten çok hantal duruyor erkek dediğin çakı gibi durur , çok hantal ya , kesinlikle spor yapsın teşvik et.

Ya canım bence de çok abartı durmuyosunuz ki yanyana.dışarda size benzer birsürü çift görüyorum ben.insana sevdiği her haliyle güzel gelir, ki çocuğun halinde abartılcak bişey yok

Sevmiyorsunuz siz seven insan böyle şeyler yazamaz kusura bakmayın etraf laf ediyor diye. Benim erkek arkadaşım bir sevgili oolduktan sonra 40 kilo aldı 40 kilo daha alsın yine severim ki inan bizim kadar abest durmuyorsunuzdur bizim aramızda 30 cm boy farkı 80 kiloda fark var umrumda bile değğil ben seviyorum banane başkasının düşüncesinden ben onun kalbine aşığım . Kilosundan rahasız olabilirsiniz saglıgı açısından ama resime baktığımda ben bir abestlik düşünemiyorum onun etrafındakilerde sizin için çok kısa boylu dese sevgilinizde bunu kafasına taksa üzülmez misiniz ??

Bence kilosunu göstermiyor. Yinede kilo verse iyi olur. Kilo iyi bir şey değil sonuçta. Ama sen laf söyletme seviyorum ben kime ne de! Benim eşim de aynı boyda 83 kilo şuan kilo vermeye çalışıyo daha.. Yani 110 kilo göstermese bile genede iyi değil.

İyi akşamlar arkadaşlar,

4 buçuk yıldır konuştuğum bi sevgilim var.ayni zaman da çok yakın aile dostumuzun oğlu.1 buçuk sene önce beni istemeye geldiler babam askerliği yok diye vermedi haklı olarak.annem biliyor konuştuğumuzu. babam da biliyo galiba ama belli etmiyor.bizim aramızda boy farkı var biraz.onun kilosu da var .askere gitmeden önce iyiydi biraz ama askerden bi geldi 110 kilo.ben onu her haliyle seviyorum ama kimse yakıştırmiyor bizi benim boyu 1 53 kilo ise 58 onun boyu 1 80 kilosu 110.gecen babam görmüş anneme bisürü şey söylemiş çok kilo almış hormon bozukluğu mu var diye konuşup durmuş. banada söylendi biraz.yengem filan da bi sana bak bi ona bak deyip duruyo sınırlarını bozuyor iyice.haliyle bende ona baskı yapıyorum zayıfla diye.spora basladi 2 hafta gitti.sonra canım istemiyo demeye başladı.her gün gidecek diye bekliyorum bi gün dışarda bi gün başka yerde napıyım bilemedim.cok moralim bozuk bu duruma.zayiflamasini bende istiyorum ilerde bisürü hastalık yapacak belkide.

ben nasıl ikna edecem onu.ne istersen yaparım diyo ama ortada bişey yok

canımbenim sen de adriana lima değilsin.... hem boyun kısa, hem kilolusun..birbirinize denksiniz bence...adamı aşağılamayı bırak...hem adamın boyu posu yerinde....o boya 110kilo senden ınce duruyordur o... ayrıca o zayıflar manken gibi adam olur, sen napacan???

bence o kadarda değil. yani yakışmışsınız nesi varki. bir de sevgilinize baskı yapmanız çok onur kırıcı. sevgiliniz size baskı yapsaydı siz sevgilim beni beğenmiyor spor yap diye baskı yapıyor diye konu açardınız. hepimizde size ayrıl sana saygısı yok demekki sevmiyor derdik. kiloluda durmuyor sadece o yapılı ve uzun boylu siz kısasınız biraz ondan fark var.

Beraber spora gitmek en iyisi 153 e 58de pek zayif sayilmaz hani..

kız belli milletin etkisinde kalıyor hele de en yakınları olunca bu millet.
kötü bişey dememiş ki ayrıca, 180 boya 110 kilo gayet de çok yapmayın.
tamam konu sahibinin de kilosu biraz fazla olabilir ama yorumlar çok fena yahu
yok yerden bitme, yok boylu poslu senden iyisine layık filan.
bi tarafı överken diğerini yerin dibine batırmayın ya.

canım eğer seviyosan boyun kilonun ne önemi var benim eşimde 196 boyunda 110 kilo, bende 1.60 boyunda 61 kiloyum aramızda 36 cm fark var ama ben eşimin boyunu kafama takmadım topuklu ayakkabıda giyorum spor ayakkabıda bence sende takma kafana zaten evlenince sende kilo alırsın ben 10 kg aldım, hem sen seviyorsan hiç kimsenin lafına bakma benimkiylede dalga geçiyorlardı kapıya çarpcak kafasını diye ama ben hiç bi zaman kafama takmadım boş ver ne derlerse desinler , bizde görücü usulü evlendik ama eşimi çok seviyorum kim ne derse desin :KK66:

Walla erkekte boy varsa 1-0 öndedir zaten, boy candır :)

Ha 180 çok değil ama 1,53 ün yanında boydur yani..

Bence fotoğrafınıza bakınca adam daha çok dikkat çekiyor. Eser yenenler gbi tatlı bi tip canlandı gözümde..

resme baktım da sanki sevgilimle benim resmimizi koymuşsunuz gibi. :) bizde buna benzeriz ben ondan 22 cm falan kısayım onun da kilosu belki sizin sevgiliniz kadardır belki bir tık fazla bile olabilir. ama bana hiç sorun olarak görünmedi bu çünkü bende mükemmel değilim. 1.62 boyum var 62 63 civarı da kilom var hatta almış bile olabilirim bunun üzerine :) ayrıca topukluyla da rahat edemem hep spor ayakkabı giyerim boy farkımız kabak gibi ortada. o benim, yanında böyle kısa kalmamı sorun yapmıyorsa ya da kilo konusu açıldığında sen normalsin canım falan diyorsa bende ona bir şey diyemem. belki manken gibi olsam gözüme batardı yani anca öyle bir durumda sorun olurdu. bence siz çok abartmışsınız.

İyi akşamlar arkadaşlar,

4 buçuk yıldır konuştuğum bi sevgilim var.ayni zaman da çok yakın aile dostumuzun oğlu.1 buçuk sene önce beni istemeye geldiler babam askerliği yok diye vermedi haklı olarak.annem biliyor konuştuğumuzu. babam da biliyo galiba ama belli etmiyor.bizim aramızda boy farkı var biraz.onun kilosu da var .askere gitmeden önce iyiydi biraz ama askerden bi geldi 110 kilo.ben onu her haliyle seviyorum ama kimse yakıştırmiyor bizi benim boyu 1 53 kilo ise 58 onun boyu 1 80 kilosu 110.gecen babam görmüş anneme bisürü şey söylemiş çok kilo almış hormon bozukluğu mu var diye konuşup durmuş. banada söylendi biraz.yengem filan da bi sana bak bi ona bak deyip duruyo sınırlarını bozuyor iyice.haliyle bende ona baskı yapıyorum zayıfla diye.spora basladi 2 hafta gitti.sonra canım istemiyo demeye başladı.her gün gidecek diye bekliyorum bi gün dışarda bi gün başka yerde napıyım bilemedim.cok moralim bozuk bu duruma.zayiflamasini bende istiyorum ilerde bisürü hastalık yapacak belkide.

ben nasıl ikna edecem onu.ne istersen yaparım diyo ama ortada bişey yok

ben "eğer bir insan bir insanı seviyorsa her haliyle seviyordur, siz sevmiyorsunuz" diyenlere katılmıyorum
kişilik olarak bir insanı sevmemiz, aşık olmamız demek o insanı fiziken de her haliyle kabul edip susacağız, bir şey talep etmeyeceğiz anlamına gelmez. tabi ki fiziki sakatlık ve engeller bu sözlerimin dışında, değiştirme imkanı olan şeylerden bahsediyorum. değiştirilebilecek şeyleri dile getirmek sevmemek değildir.

yani ben kocama aşığım diye onu şişman ve kilolu hali ile kabul edip, susmak zorunda mıyım? hayır değilim
eğer yapabileceği birşey varsa yapsın, daha hoş görünsün isterim, neden istemeyeyim?
fiziksel bir engeli varsa umurumda olmaz, ama baş edebileceği kilo gibi bir sorunu varsa konu ederim de söylerim de tuttururum da
kendim kilo aldığım zaman, kendime de baskı yapıyorum, kendimi sevmiyor muyum yani?
aksine kendimi çok seviyorum

bence her insan fiziğine dikkat etmeli elinden geleni yapmalı, herşeyden önce kendisi için

ayrıca her insanın kemik yapısı farklıdır
bazı insanlarda 1,80 boy 100 kilo normal durur, kemikleri incedir
bazı insanda hantal durur
bazı insanda 100 kilo genele yayılır, normal durur
bazı insanda göbekte birikir çirkin durur

konu sahibi sen de sevgilinin kilo vermesini istiyorsan, o zaman, tabi ki kalbini kırmadan, sevgilini ikna etmeye çalışabilirsin, bazı arkadaşların önerdiği gibi birlikte gitmeyi teklif edebilirsin, hatta sadece kendin yazılıp, onu özendirebilirsin

fakat sorun sadece başkalarının ne dediği ise kesinlikle boşvermeni öneririm
başkalarının düşündükleri şeyler için sevgilini incitme riskini göze almaya değmez
ne derlerse desinler, sevgine, sevgiline sahip çıkmalısın

babanın da bahane uydurduğunu düşünmüyorum
gerçekten hormonal bir bozukluk olduğunu düşünmüş olabilir ki kilo problemlerinde herkesin aklına ilk bu gelir

kulaga hic hos gelmiyor hakikaten...
kg alinir verilir bu cok normal. farz i misal karsi taraf sizin boyunuzu kisa buldu kendisine yakistiramadi neler hissederdiniz ??? kaldi ki boy, kg gibi degisen bi durum da degil.
sevdiginiz adamin fiziksel ozelliklerini ikinci sahislarin elestirilerine maruz birakmaniz ayri bi tartisma konusu bence

merak ediyorum gerçekten
şu forumdaki kadınların % kaçı alışık olduğu kilonun üzerine kilo aldığı zaman "aman ne yapayım, alırsam alayım" diyor?
büyük çoğunluk hemen yediğine içtiğine dikkat etmeye başlamıyor mu? diyet listeleri arayıp kilo verme derdine düşmüyor mu?
neden aynı şeyi sevgilimiz - nişanlımız - eşimiz için istediğimizde onu sevmiyor olalım ki?
kendimizi sevmiyor muyuz?

X