sevgilim genital herpes

In 2016, an estimated 3.7 billion people under the age of 50, or 67% of the population, had HSV-1 infection (oral or genital).

Resmi rakam yazayim.

Adam yeni mi kapmış virüsü ya ben mi anlamadım? Aldatmadiysa sorun nerde anlamiyorum.
sorun aldatma degil.Sorun bana bulasma ihtimali ve cinsel yasamımızın virüs kaynaklı olumsuz etkilenip mutsuz olma ihtimalimiz.Ben bu ihtimali göze alsam bile sevgiilm ucugum cok tekrarlıyor bikac aydır diyor.Hal boyleyken ilişkimizi resmiyete dökmek konusunda endiseli.

Merhaba sevgiliniz deki rahatsızlıktan bir yakinimin eşinde vardı 20 yıllık evliler bir kaç yıl önce çocukları ağır amaliyat gecirdi 6 ay hastane de kaldılar eşinin hem ağızda hem genital bolgesinde herpes virüsü çıktı ama dr ağır stres ve üzüntüden kaynaklı olduğunu söylemiş en ufak bir streste tekrarliyor diyordu arkadaşım kendisine geçmediğini söylüyor du

bu cok yanlıs bilgi .Yalnız cinsel temas bulas yolu.Düsük bi oran da olsa toplu kullanım olan yerlerden de kapılabilir.
Salgi yoluyla geçiyor. Cinsellikle bagdasmasi gerekmiyor. Çocuklarda da var. Sen kafaya koymuşsun adami birakmayi o da arazi olma firsati yakalamış. Baska aciklamasi yok inanmak istemeyene ne desen boş.

Yani bu hesapla bu adam inzivaya mi çekildi simdi. Ömrünün sonuna kadar masturbasyonla mi devam edecek? Cok tekrarliosa su sira hepsinin sivi nitrojenle dondurulup düşürulmesi lazim. Acik bi sigil yokken ortada sana bulassa bile hasta etmesi cok kolay degil. Kac insan taniyorum zamaninda ve muhtemelen hala geciren herkes hayata karisti bi sekilde insanlarin cogunda var çünkü. Pürü pak eline kadin eli degmemis erkek bulursan bana da yolla gerci istemem oyle birini de iste incelerim en azindan. İlk cinsel deneyimlerini %90 hayat kadınıyla yasamis bir cinsiyetten bahsedioruz. Emin ol büyük cogunda var. He seninki gibi söylemez saklarlar. Biz de diktiriyoruz ayni riyakarlik seviyesinde olunca mesele yok aslinda.

Yasiniz daha genc bence eminim gayet guzelsiniz de birakin bu adami. Degmez bu kadar yogun strese, yipranmaya.

Ben sahsen her bagisikligim dustugundr, grip vs oldugumda dudak ve burun cevremde cikan ucuklardan o derece aci çekiyorum ki bunun genital vetsiyonunu düşünemiyorum.

hpv nin çeşidimi biliyorsanız 4 lü ve 2 li aşıları mevcut. yaptırın

ben 10 yıllık evliyim. 7 yaşında da oğlum var.. eşimin benden önce ilişkisi olduğunu biliyordum. benden öncesini çok da sallamıyorum açıkçası..
3 sene önce genital bölgede kaşıntı ile jinekologa gittim. hpv olduğunu ve bunun yalnızca cinsel yolla bulaşabileceğini aktardı..
belli ki eşimden bulaşmış çünkü başka cinsel deneyimim yok. ama eşimde böyle bir belirti yoktu. doktora dedim neden bu zamana kadar çıkmadı.. 30 yaşını geçtikten sonra vücudun dönem dönem bağışıklığı düştüğü için bağışıklık düştüğünde ortaya çıkar dedi.
sıvı nitrojen ile çıkan uçukları dondurdu.. hep de çıkabilir bir daha hiç de çıkmayabilir dedi.
eşim de ürologa gitti. o da bir merhem vermiş onu kullandı. zaten 6 ayda bir jinekologa gidiyorum düzenli kontrol yaptırıyorum. bu saatten sonra adamı bunun için boşayacak halim de yok.. oğlumu da normal doğumla doğurdum zaten sonrasında çıktı bende de.. başka çocuk da düşünmüyorum. cinsel hayatımızda da bir sorun yok.. bir daha da çıkmadı..
yani karar senin.. kesinlikle sana da bulaşacak. ve bunun çeşitleri var tehlikeli olan/olmayan.. ama bunu da bulaşmadan bilemezsin..
deneyimimi aktardım umarım faydalı olur..

Bu kadar dogal kabul edilmesi gereken bisey aslinda. Sen sonradan kapmış da olabilirsin illa penetrasyonla geçecek diye bisey yok. Doktorlar dogru duzgun bilgilendirme yapamıyor çünkü bu konu biraz muallak literaturde de doktorun 10 yil once ogrendigi bilgi güncel olmuyor onu söylüyor ya da yeni çalışmaları takip etmemiş oluyor, halbuki içinde bulundugumuz pandemi surecinde de herkesin elinin kolunun bagli oldugunu goz önünde bulunduracak olursak bu virüs dünyası neden sonuç ilişkisi rahatlikla kurulamayacak kadar karmaşık. Son yillardaki makalelerde 7 seneyi işaret ediyolar negatife tamamen dönmek için. Yani 7 yildan fazladir eşin ya da sen bir baskasiyla birlikte olmamışsaniz zaten size 3. Bir kişiden geçme ihtimali yok ki 10 yillik evliymissiniz. Esinin senden onceki birliktelikleriyle alakasi olmamasi lazim. Eşinde de bir sıkıntı olmadigi icin senin baska ortak kullanim alanlarindan kapmış olma ihtimalin büyük.

Herkes sizin kadar pervasizca hareket etmek zorunda degil ama. Sanki onemsizmis gibi konuyu basite indirgemeniz varolan bulasicilik seviyesini azaltmaz. Kendi fikirlerinizle vardiginiz bilim ve tip disi teorilerinizi lutfen boylesine acik 1 yerde insanlarin "hizmetine" sunmayiniz.

Kendi fikirlerim degil bilimsel konuşuyorum. Önemsiz değil ama cok yaygın bisey. Insanlarin cogunda olan viruslerden bahsedioruz. Bugun bu adamdan herpes var diye ayrilsa yarin illa ki bi hpvliye denk gelir. Bunun için ayrilmaya gerek yok diyorum.

Bahsettiğiniz kadar bir yaygınlık yok. Sizde de mi var bu virüs? Ondan mı sürekli herkes te var, normal gibisinden konuşuyorsunuz?

Alakasız, bu virüsü tuvaletten dahi kapabilirsiniz. Büyük konuşuyorsunuz.

Bu sorunların çeşitli tedavi yolları var ,çözümsüz bir sorun değil ...Dahası sağlıklı beslenerek ve bağışıklık yükselterek bu virüsü yenmeniz mümkün.. Hayatı zindan etmek yerine çözümlere odaklansanız daha mutlu birlikteliğiniz olur ...

Bahsettiğiniz kadar bir yaygınlık yok. Sizde de mi var bu virüs? Ondan mı sürekli herkes te var, normal gibisinden konuşuyorsunuz?
Dünyanın bazı bölgelerinde 10 kişiden 8'inin herpes simpleks virüslerinden birini veya her ikisini de taşıdığı biliniyor.
Kaynak için tık
Gayet yaygın, belki sizde de var ama bağışıklığınız düşmediği için bilmiyorsunuz.

ben boyle düsünüyorum cunkü covid sonrası sıklasmıs .Sonucta düzgün beslenen biri ama 6 aydır bu durum yasanıyor.Bana dedigi poztif bakıyorsun ve gelecegi göremiyorsun seklinde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…