- 24 Mayıs 2012
- 139
- 4
Evet dogru cinsel yolla da bulasiyor ama sadece cinsel yolla bulasmaz. Cok ciddi doktorlara gittim diorumya zaturre sonrasi cikdi bende ve hatta detayli arasdirrisan 14 yasinda daha hic bir iliski yasamamis bir ornek bile karsina cikabilir. Korkmana hic gerek yok hem dr. Solemekden hemde atak gecirmekden cunki atak her zamankinden farkli olmuyo bebeginede zarar vermiyo. En azindan ilk atagin degilse ve normal dogum yapmiyorsan 28.03 'de sezaryanla dogurucam Allahn izniyle o kadar cok arasdirdimki icim cok rahat en azindan bebegimin buna yakalanma riski az cunki benim yuzumden onun bagisikligi buna karsi kendini korumaya aldi. Sunu unutma bu bir virus ve omur boyu artik seninle hic gecmeyecek! Sen sadece ataklari azaltabilir yada oldugunda bunun acisini azaltacak cozumler arayabilirsin...
canım bu virüs sizde daha öncesinde olduğu için antikor üretimi gerçekleşti ve bebeğini koruyor fakat normal doğum yapacaksan uçuk aktifken kesinlikle yapmamalısın. Ayrıca susam arkadaşım kesinlikle yanlış biliyorsun! bu virüs sadece ve sadece deri temasıyla geçiyor. Virüsün eşyaların, tuvaletin üstünde yaşaması imkansız. 14 yaşında çıkan çocuklarda genelde sürtünerek yada oral seks ile geçebiliyor. bu sebeple çok üzgünüm ama herpes öyle tuvaletlerden bulaşan birşey değil.
2. olarak eşin ilk evliliğini sonuçta biliyor ve ne olursa olsun seni böyle kabul etmiş. Sonuçta herpes aynı dudakta çıkan bir uçuk oyüzden utanmana sıkılmana gerek yok ama saklarsan eğer doktorundan ve bir sorun çıkarsa çok vicdan azabı çekersin benim önerim öncelikle doktorunla konusmak cünkü ne kadar hasta-doktor ilişkisi yoksada arada etik değil! eğer sen doktoruna söyleme dersen söylemez! çünkü bu onun görevi değil! ayrıca yapmış olduğu hipokrat yemininede aykırı! sonra otur eşinle konuş böyle bişey çıktı benimde haberim yoktu doktor uçuk dedi vs. dersin