- 15 Şubat 2013
- 24.978
- 1
- 94.707
- 798
Siz bunu agizda cikan ucukla karistirdiniz heralAdam sizi sevmiyor, bildiğin uçuk bu ne var yani, yok sevgin ağır basıyor bilmem ne, hikaye anlatıyor.
Hayır karıştırmadım.Siz bunu agizda cikan ucukla karistirdiniz heral
Ben mi yanlış alintiladim, siz uçuğu olduğu için şunu demediniz mi;Ben evlenmesin mi dedim pardon, önemli olmadığını söyledim ama siz ne anladınız bilmiyorum.
Evet doğru ben yazdım bunu, genital uçuk evlenmeye mani olacak, çok seviyorum ama evlenemem boyutunda bir hastalık değil. Ama siz genital uçuğu normal uçukla karıştırdığımı nerden çıkardınız?Ben mi yanlış alintiladim, siz uçuğu olduğu için şunu demediniz mi;
"Adam sizi sevmiyor, bildiğin uçuk bu ne var yani, yok sevgin ağır basıyor bilmem ne, hikaye anlatıyor"
Burada hangi cümlede önemli değil dediniz??
bana acıkladıgı zaman ilgili kan degerinin ekran görüntüsünü atmıstıGenital herpes oldugunun belgesi var mi? Bence isteyin ve bir fotografini cekip sonra bir doktora tanisin. Aids gibi daha ciddi bir hastalik bile olabilir ama disariya yayilmamasi icin boyle soyluyordur. Psikolojisi bozulmus sonucta. Baska bir ihtimal de aslinda boyle bir hastaligi kendisinin uydurmasi. Belki de evlilikten korktugu icin bunu uydurdu. Ama bana daha cok ciddi bir hastaligi var ve gizliyor gibi geldi.
Aynen katiliyorum. Erkeklerin asla kabul etmeyecegi seyleri kadinlarin neden kabul ettigini asla anlayamicam.Tam tersi olsaydı seninle asla evlenmezdi.Diyeceklerm bu kadar
Bende sizin gibi düşündüm ....Genital herpes oldugunun belgesi var mi? Bence isteyin ve bir fotografini cekip sonra bir doktora tanisin. Aids gibi daha ciddi bir hastalik bile olabilir ama disariya yayilmamasi icin boyle soyluyordur. Psikolojisi bozulmus sonucta. Baska bir ihtimal de aslinda boyle bir hastaligi kendisinin uydurmasi. Belki de evlilikten korktugu icin bunu uydurdu. Ama bana daha cok ciddi bir hastaligi var ve gizliyor gibi geldi.
Canından değerli mi ya o nasıl insanın canını yakar... Rabbim daha iyisini nasip etsin. Sakın yaşına takılma 30 dan sonra iyi insanlar çıkar, bence yol ver... Şeker olsa, ya da başka birşey böyle konuşmam ama senide zora sokacak.... Saygılarımlabugun tekrar görüstüm ben kabul etsem de sen etmiyorsun sanırım kararın ayrılık yönünde diye.3 aydır ucuk sıklıgım degismedi cok tekrarlıyor diyor.Gecen de ben demistim ona ayrılacaksan beni oyalama 3 aydır senden bi adım bekliyorım diye.Sanırım bi 3 ay daha beklemeye benim pskolojim uygun degil.Zaten daha zaman tanıyıp pesine yüne ucuk cok cıkıyor diye bu is olmayacaksa ben gecen zaman icin üzülecegim ve ona da beni oyaladıgından sitem edecegim.Tamam ozaman ayrılalım ben diyrmiyorum o da kararı bu sanırım hastalgıında bi iyilesme olmadıgı icin ama bana ayrılalım iması olsa da net sekilde diyemiyor.
yasım gecti diye düsünmüyorum herseyin hayırlı bi zamanı vardır.Kendime yetiyorum evlenmek icin evlenecek bi insan degilim.Vazgecmemin nedeni oncesinde kimseyi boyle sevmemiş olmam.Muhtemelen yeni tanıstıgımda soyleseydi ayrılırdım.Sevince insan vazgecmek istemiyor.Canından değerli mi ya o nasıl insanın canını yakar... Rabbim daha iyisini nasip etsin. Sakın yaşına takılma 30 dan sonra iyi insanlar çıkar, bence yol ver... Şeker olsa, ya da başka birşey böyle konuşmam ama senide zora sokacak.... Saygılarımla
Konu sahibinin bahsettigi hpv degil. Genital ucuk.Hic cinsel iliski yasamamis 32 yasinda bir pimpirikli yakinimda var 4 senedir. Kiz kafayi yedi hep pozitif cikiyor zaten son 2 senedir kimseyle görüştüğü yok pandemiden ötürü aşırı evhamli cok da temiz bi insan 5 sene once öpüştügu adama bagliyor onla da cidden sadece öpüşmus taniorum mizacini biliyorum. Hpv ye bu kadar önem yüklenmez arkadaslar bilgi eksikliginiz cok hangi yorumu duzeltecegimi şaşırdim genel yaziorum artik herkes üstüne alinsin cahil cahil yorumlar yapılmış. Beni hpv icin birakan insan zaten hic sevmemistir defolsun gitsin yani.
Genital uçuk sizce basit mi?Hic cinsel iliski yasamamis 32 yasinda bir pimpirikli yakinimda var 4 senedir. Kiz kafayi yedi hep pozitif cikiyor zaten son 2 senedir kimseyle görüştüğü yok pandemiden ötürü aşırı evhamli cok da temiz bi insan 5 sene once öpüştügu adama bagliyor onla da cidden sadece öpüşmus taniorum mizacini biliyorum. Hpv ye bu kadar önem yüklenmez arkadaslar bilgi eksikliginiz cok hangi yorumu duzeltecegimi şaşırdim genel yaziorum artik herkes üstüne alinsin cahil cahil yorumlar yapılmış. Beni hpv icin birakan insan zaten hic sevmemistir defolsun gitsin yani.
O zaman daha da iyi. Cinsel iliski olmaksizin tükürük yoluyla bulasmasi daha olasi hsv nin. Benzer belirtileri olan iki virus. Ikisi de insanlarin cogunda var zaten. Hpv olmadığı daha iyi rahim agzi kanseri yapmıyor çünkü hsv. Konunun icinde hep hpvden bahsedilmis ben de onun da şüphesi var sandim. Gerci aidse bile varmış iş onlara bakacak olursak da... Evet basit özetle. Sende olmadigini bilemezsin ömür boyu seninle yasayip yasayip bagisikligin düşünce cikiyor sigiller. Yeni oldu saniyorsun ama degil cogu zaman.Konu sahibinin bahsettigi hpv degil. Genital ucuk.
Evet. Atiyorum 3 sene önce bardagindan su ictigin adamdan kapmış olabilirsin ve belirti gostermemistir.Genital uçuk sizce basit mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?