Uçuğu var diye evlenmesin mi adam? Herkesin başına gelebilir, çok doğal ve yaygın bir şey .Adam sizi sevmiyor, bildiğin uçuk bu ne var yani, yok sevgin ağır basıyor bilmem ne, hikaye anlatıyor.
ben evlilik yolına girersek kadın dogumcuya danısayım demistim ama dediginiz mantıklı.Uçuğu var diye evlenmesin mi adam? Herkesin başına gelebilir, çok doğal ve yaygın bir şey .
Konu sahibi,bence özel bir kadın doğum kliniğine git , hem bir kendini baktır ,rutin muayane, hem de aklına takilanlari sor, alman gereken önlemleri ogren. En iyi o yardımcı olur.
Son zamanlarda ne kadar cok Hpv ile alakali konu acilir oldu. Demek ki erkeklerin cogunlugu evli veya bekar ayirt etmeksizin korunmasiz birliktelik yasamis, yasiyor, yasayacak. Dusundukce midem de bulanmiyor degil hani gecede 50 kisiyle birlikte olmus sahislarla yatakta bulunulmasi, onun hastaliginin nesiller boyu aktarilmasi vs. Bu boyle kisir 1 dongu olarak insanlik boyunca devam edecek gibi. En iyisi yalniz kalmak galiba...
Son cumleye imzami eklemek isterim.Her bağışıklığım düştüğünde dudağımda portleyen ucuklar canima okuyor yeterince bir de genital bolgeyi düşünemiyorum.
Baskasiyla yaşadığı zevkin ceremesini ben cekemem bu yüzden.
Her bağışıklığım düştüğünde dudağımda portleyen ucuklar canima okuyor yeterince bir de genital bolgeyi düşünemiyorum.
Baskasiyla yaşadığı zevkin ceremesini ben cekemem bu yüzden.
bu siğil değil uçuk... HPV (human papillomavirüs) başka HSV (Herpes simpleks virüs) başka, herkes karıştırmış.Ben de aynı şekilde düşünüyorum adam yattı kalktı sefa yaptı diye ben neden sağlığımı kaybedeyim
Konu sahibesi siğil yaktırması için, takibi için hayatboyu doktorla uğraşacak bence değmez.
Hem sen seç diyor. Hem de sen tamam devam edelim deyince cevabını doğru bulmuyor. Bilemedim.
Uçuğu var diye evlenmesin mi adam? Herkesin başına gelebilir, çok doğal ve yaygın bir şey .
Konu sahibi,bence özel bir kadın doğum kliniğine git , hem bir kendini baktır ,rutin muayane, hem de aklına takilanlari sor, alman gereken önlemleri ogren. En iyi o yardımcı olur.
Sırf hastalığı var diye çok sevdiğim birini ben bırakmazdim ya, sonuçta ileride de ogrenebilirdik, söylemese.Evlensin tabi ama benimle değil
burdaki sorun cogu kisi icin hastalıgın sistemik degil de gecmis iliskisinden kazanılmıs oldugu.Yoksa hastalık icin sevdigini yarı yolda cogu insan bırakmaz. Evet keske yasanmamıs olsaydı zamanında bazı seyler ama seviyorum ve kaybetmek istemiyorum.Baska arkadasın da dedigi gibi hastalıklı olan benim sen karar ver diyor ben tmm deyince de bunun askla verilmiş yanlıs karar oldugunu soyluyor.Burdan bakınca da baska bişey var da bana solemeyip ucugu mu bahane ediyor diyorum ama sonuca varamıyorum.Sırf hastalığı var diye çok sevdiğim birini ben bırakmazdim ya, sonuçta ileride de ogrenebilirdik, söylemese.
Haa,adamin başka kusurları da vardır, denir; hem kel hem fodul,bana başka erkek mi yok diye Ama sadece böyle bir hastalıksa ben devam ederdim.
Ben de hasta olsam bilmiyorum hayatımdaki insanlar beni terkederler miydisanmam ya, devam ederdik gibi geliyor
Ben sagligimin askimdan daha onemli olduğunu düşünüyorum. Sadece onu etkileyen bir hastalik olsaydi ben de birakmazdim. Ama beni de etkileyecekse ozellikle de gecmis zeevkine dayanannbir durumsa sahsen kabul etmezdim.burdaki sorun cogu kisi icin hastalıgın sistemik degil de gecmis iliskisinden kazanılmıs oldugu.Yoksa hastalık icin sevdigini yarı yolda cogu insan bırakmaz. Evet keske yasanmamıs olsaydı zamanında bazı seyler ama seviyorum ve kaybetmek istemiyorum.Baska arkadasın da dedigi gibi hastalıklı olan benim sen karar ver diyor ben tmm deyince de bunun askla verilmiş yanlıs karar oldugunu soyluyor.Burdan bakınca da baska bişey var da bana solemeyip ucugu mu bahane ediyor diyorum ama sonuca varamıyorum.
Herpes bir kere bulaştı mı maalesef ömür boyunca vücutta kalır..Merhaba.Benzer eski konu baslıgına yazdım ancak cevap alamadım.
Sevgilim benle ilşkisi yokken herpes virüsünü kapmıs yıllardır da belirti göstermiyormus.Covid gecirdikten sonra tekrarlayan lezyonları cıkmaya başlamıs.Biz söz planlarken bunlar olunca da bana demedi.İlişkimiz resmiyet kazanamadı. 2 ay sonrasında genital herpes oldgunu bu nedenle oyalamak zornda kaldıgını soyledi.İlk tanıstıgımızda neden soylemedigini sordugumda 5 yıl oncesinde 1 kez yasadım tekrarlamayınca da soylemek aklıma gelmedi dedi.Bu sürecte doktorlara gitti ama tamamen kurtulmayacagını biliyoruz.Ben herpes de olsa ilişkimizi sürdürebilecegimize inanıyorum.Cok okuyup arastırdım Keske olmasaydı evet ama bu virüsün aktiflesmesi durumunun düzelecegine inanıyorum.Sevgilimin psikolojisi cok iyi degil .Bana bulastırmaktan ve cinsel olarak evliligimizin kötü olmasından korkuyor.Su an ayrılık kararı mı yoksa evlilik mi konusunda düsüyorız.Hatalı olan benim sen karar ver diyor ama ben kabul ediyorum diyince de sen akıllıca ileriye dönük düsünemiyorsun kararında sevgin agır basıyor diyor.
Bu konuda bilgi sahibi olanlara sorum .Sizce ne yapmalıyım?
Geçmiş olsunSanırım en dogrısu devam etme konusunda tam anlamıyla netlesince konusmak.Ben tamam diyorım ama sen karar veremiyorsun ya da kararın hayırsa üzülürüm diye bana soyleyemiyorsun.Bu böyle gitmez deyip olayı bi sekilde noktalamak.Yoksa her görüsmemizinde sonuca varmak istiyoruz ancak virgulle devam ediyorız.Bu da ilişkimize zarar veriyor.
Ben evlenmesin mi dedim pardon, önemli olmadığını söyledim ama siz ne anladınız bilmiyorum.Uçuğu var diye evlenmesin mi adam? Herkesin başına gelebilir, çok doğal ve yaygın bir şey .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?