sevgilim genital herpes

erkekler böyle bir durumu kolay kolay kabul edemezdi sanırım o yüzden böyle düşünüyor olabilir. bence iyice araştırın hastalığı ve alınabilecek önlemleri hatta bir uzmana danışın . sonra yüzüne vurmayacaksanız bu durumu bir sıkıntı olmaz aile hayatınızdada eğer gerçekten tövbe etmişse size de bunu samimiyetle söylüyor hiç söylemeye de bilirdi .

Adam sizi sevmiyor, bildiğin uçuk bu ne var yani, yok sevgin ağır basıyor bilmem ne, hikaye anlatıyor.
Uçuğu var diye evlenmesin mi adam? Herkesin başına gelebilir, çok doğal ve yaygın bir şey .
Konu sahibi,bence özel bir kadın doğum kliniğine git , hem bir kendini baktır ,rutin muayane, hem de aklına takilanlari sor, alman gereken önlemleri ogren. En iyi o yardımcı olur.

ben evlilik yolına girersek kadın dogumcuya danısayım demistim ama dediginiz mantıklı.

Bir doktorla enine boyuna konuşun bence.
İleride size ne sorunlar çıkarır bu hastalığın ileri boyutu nedir (hamilelikte, doğumda sıkıntılar kanser vs) aklınıza ne gelirse sorun.
Kolay bir karar olduğunu da düşünmüyorum evlilik flörte benzemez. Pişman olmayacağınızı bir karar verirsiniz umarım.

Hpv ve hsv kondomla da bulaşıyormuş yine de ihtimali düşürür heralde

Her bağışıklığım düştüğünde dudağımda portleyen ucuklar canima okuyor yeterince bir de genital bolgeyi düşünemiyorum.
Baskasiyla yaşadığı zevkin ceremesini ben cekemem bu yüzden.

Ben de aynı şekilde düşünüyorum adam yattı kalktı sefa yaptı diye ben neden sağlığımı kaybedeyim

Konu sahibesi siğil yaktırması için, takibi için hayatboyu doktorla uğraşacak bence değmez.

bu siğil değil uçuk... HPV (human papillomavirüs) başka HSV (Herpes simpleks virüs) başka, herkes karıştırmış.

tabi uçuk da kötü olabilir, bazı bünyeler çok fazla uçuğa yatkın oluyor. ama bu kararı verecek olan kendisi.

Hem sen seç diyor. Hem de sen tamam devam edelim deyince cevabını doğru bulmuyor. Bilemedim.

bence kendisi aynı durumda kalsaydı, yani kadının önceki ilişkisinden kapılmış bir hastalık sözk onusu olsaydı beyefendi devam etmezdi...onu yediremiyor.

Evlensin tabi ama benimle değil

Evlensin tabi ama benimle değil
Sırf hastalığı var diye çok sevdiğim birini ben bırakmazdim ya, sonuçta ileride de ogrenebilirdik, söylemese.
Haa,adamin başka kusurları da vardır, denir; hem kel hem fodul,bana başka erkek mi yok diye Ama sadece böyle bir hastalıksa ben devam ederdim.
Ben de hasta olsam bilmiyorum hayatımdaki insanlar beni terkederler miydi sanmam ya, devam ederdik gibi geliyor

burdaki sorun cogu kisi icin hastalıgın sistemik degil de gecmis iliskisinden kazanılmıs oldugu.Yoksa hastalık icin sevdigini yarı yolda cogu insan bırakmaz. Evet keske yasanmamıs olsaydı zamanında bazı seyler ama seviyorum ve kaybetmek istemiyorum.Baska arkadasın da dedigi gibi hastalıklı olan benim sen karar ver diyor ben tmm deyince de bunun askla verilmiş yanlıs karar oldugunu soyluyor.Burdan bakınca da baska bişey var da bana solemeyip ucugu mu bahane ediyor diyorum ama sonuca varamıyorum.

Ben sagligimin askimdan daha onemli olduğunu düşünüyorum. Sadece onu etkileyen bir hastalik olsaydi ben de birakmazdim. Ama beni de etkileyecekse ozellikle de gecmis zeevkine dayanannbir durumsa sahsen kabul etmezdim.

Sanırım en dogrısu devam etme konusunda tam anlamıyla netlesince konusmak.Ben tamam diyorım ama sen karar veremiyorsun ya da kararın hayırsa üzülürüm diye bana soyleyemiyorsun.Bu böyle gitmez deyip olayı bi sekilde noktalamak.Yoksa her görüsmemizinde sonuca varmak istiyoruz ancak virgulle devam ediyorız.Bu da ilişkimize zarar veriyor.

Herpes bir kere bulaştı mı maalesef ömür boyunca vücutta kalır..

Eğer bunu göze alabiliyorsanız, ayrılmayın.

Herpes’in doğumda bebeğe bazı zararları da olabileceği için genelde bu annelere c/s doğum öneriliyor..

İşin tıbbi kısmını yazdım ben size, her yönüyle düşünün taşının, kararınızı verin.

Prezervatif de maalesef herpese karşı koruyucu değil.

Sevginiz ağır basıyorsa, ayrılmayın

Geçmiş olsun

Siz sevgilinizi ne kadar tanıyor ve güveniyorsunuz ?

Yani 5 senelik çok sevdiğiniz sizin için çok fedakarlık yapmış biri olur hayatta her zorluğa katlanırım dersiniz anlarım ama kısa süredir tanıdığınız biriyse bir düşünün derim.

Siz evlenseniz sizinde sağlığınız etkilense -olur ya birgün başka sebeplerden ayrıldınız diyelim hayat bu herşey mümkün -
O zaman hem sağlığınıza hem de ayrıldığınıza üzüleceksiniz.

Bir doktordan hastalık hakkında bilgi alarak detaylı düşünün ve öyle karar verin.

Ben evlenmesin mi dedim pardon, önemli olmadığını söyledim ama siz ne anladınız bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…