- 17 Ekim 2015
- 5.456
- 5.311
- 198
Hayır. Tuvaletten bile bulaşabiliyor.cinsel yolla bulaşabileceğini aktardı..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayır. Tuvaletten bile bulaşabiliyor.cinsel yolla bulaşabileceğini aktardı..
Hayır. Tuvaletten bile bulaşabiliyor.
eğer jinekolog değilseniz jinekologuma güvenmeyi tercih ediyorum..
Şu iki cümle beni düşündürdü. Sanki kabul ederseniz ve ilerde pişman olursanız sorumluluk almak istemiyor. O da ayrılmanızı mantıklı bulmuş sanırım. Yani normalde seven ve ayrılmak istemeyen bir adam sizinle oturur araştırma yapar, doktora gider, sağlığına dikkat eder, güven kazanmaya çalışabilir di mi? Bu adam bir şeyler kötü giderse sorumluluk almak istemiyor. Zaten başta da almamış, size dürüst olmak yerine saklamış ve oyalamış sizi."Hatalı olan benim sen karar ver diyor" ama ben kabul ediyorum diyince de "sen akıllıca ileriye dönük düsünemiyorsun kararında sevgin agır basıyor diyor"
doktora gitti saglıgına dikkat etti ama lezyonlar yine sık cıkmaya devam etti.Karar alma konusunda cok haklısınız.Sorumlulukdan kacıyor ve ben karar ver diye ısrar etsem de yine arafta kalıyor.Konu baslıgını acarken daha sıkıntıdaydım bu gecen 1 hafta icerinde tamamen akısına bıraktım.Ayrılma ihtimaline de hazırım sanırım gecen hafta degildim.Hala bitmesini istemiyorum en kısa surede bi sonuca varmayı umuyorum.Şu iki cümle beni düşündürdü. Sanki kabul ederseniz ve ilerde pişman olursanız sorumluluk almak istemiyor. O da ayrılmanızı mantıklı bulmuş sanırım. Yani normalde seven ve ayrılmak istemeyen bir adam sizinle oturur araştırma yapar, doktora gider, sağlığına dikkat eder, güven kazanmaya çalışabilir di mi? Bu adam bir şeyler kötü giderse sorumluluk almak istemiyor. Zaten başta da almamış, size dürüst olmak yerine saklamış ve oyalamış sizi.
Onun da bir kararı olmak zorunda, ikiniz adına alınan bir kararı size bırakamaz. Kaçıyor sorumluluktan.
Yani ben böyle bir durumda o kadar da sevilmediğimi düşünürdüm. Bilmiyorum. Şu an aranız nasıl? Sadece bunu mu konuşuyorsunuz?doktora gitti saglıgına dikkat etti ama lezyonlar yine sık cıkmaya devam etti.Karar alma konusunda cok haklısınız.Sorumlulukdan kacıyor ve ben karar ver diye ısrar etsem de yine arafta kalıyor.Konu baslıgını acarken daha sıkıntıdaydım bu gecen 1 hafta icerinde tamamen akısına bıraktım.Ayrılma ihtimaline de hazırım sanırım gecen hafta degildim.Hala bitmesini istemiyorum en kısa surede bi sonuca varmayı umuyorum.
aramız iyi sayılmaz.Eskisi gibi sık konusmuyoruz .Kısa birbirimizden haber alır tarzda konusuyorız.Zaten net bi karara varmadan yuz yuze görüsmek istemiyorum.Yani ben böyle bir durumda o kadar da sevilmediğimi düşünürdüm. Bilmiyorum. Şu an aranız nasıl? Sadece bunu mu konuşuyorsunuz?
Teşekkür ederimsiz inanabilirsiniz saygı gösteririm fakat kendi jinekologuma son 8 senedir gidiyorum ve gerek doğum öncesi, doğum ve sonrası hakkında her görüşünde doğru çıkması sebebi ile internet bilgilerinden ziyade kendisine güvenmeyi tercih ediyorum.
ayrıca bir çok doktorun da internette havuza boşalan bir erkekten hamile kalınma olasılığına(!) dair yazılarını okumuş biri olarak ciddi manada mevcut bir doktora güvenmek daha mantıklı geliyor..
İyi bir doktora gidin ne olur ne olmaz açıklayıcı şekilde anlatsın.Öyle mi böyle mi sorularında boğulmak anlamsız.Merhaba.Benzer eski konu baslıgına yazdım ancak cevap alamadım.
Sevgilim benle ilşkisi yokken herpes virüsünü kapmıs yıllardır da belirti göstermiyormus.Covid gecirdikten sonra tekrarlayan lezyonları cıkmaya başlamıs.Biz söz planlarken bunlar olunca da bana demedi.İlişkimiz resmiyet kazanamadı. 2 ay sonrasında genital herpes oldgunu bu nedenle oyalamak zornda kaldıgını soyledi.İlk tanıstıgımızda neden soylemedigini sordugumda 5 yıl oncesinde 1 kez yasadım tekrarlamayınca da soylemek aklıma gelmedi dedi.Bu sürecte doktorlara gitti ama tamamen kurtulmayacagını biliyoruz.Ben herpes de olsa ilişkimizi sürdürebilecegimize inanıyorum.Cok okuyup arastırdım Keske olmasaydı evet ama bu virüsün aktiflesmesi durumunun düzelecegine inanıyorum.Sevgilimin psikolojisi cok iyi degil .Bana bulastırmaktan ve cinsel olarak evliligimizin kötü olmasından korkuyor.Su an ayrılık kararı mı yoksa evlilik mi konusunda düsüyorız.Hatalı olan benim sen karar ver diyor ama ben kabul ediyorum diyince de sen akıllıca ileriye dönük düsünemiyorsun kararında sevgin agır basıyor diyor.
Bu konuda bilgi sahibi olanlara sorum .Sizce ne yapmalıyım?
Glee diye bir Amerikan dizisi vardı, buna inanan ergen karakterin yeterli ciddi eğitimi almadığını söyleyerek gençlerin cinsel eğitim alması gerektiği mesajını veriyordu, o aklıma geldi. Bir de bizim ülkenin doktoruna bakın...siz inanabilirsiniz saygı gösteririm fakat kendi jinekologuma son 8 senedir gidiyorum ve gerek doğum öncesi, doğum ve sonrası hakkında her görüşünde doğru çıkması sebebi ile internet bilgilerinden ziyade kendisine güvenmeyi tercih ediyorum.
ayrıca bir çok doktorun da internette havuza boşalan bir erkekten hamile kalınma olasılığına(!) dair yazılarını okumuş biri olarak ciddi manada mevcut bir doktora güvenmek daha mantıklı geliyor..
Gerçekten hpv mi yoksa ayrılmak istiyor da bahane mi arıyor. Emin olamadım ben. Hpv varsa aşkından ölmüyorsam evlenmezdim sanki.Merhaba.Benzer eski konu baslıgına yazdım ancak cevap alamadım.
Sevgilim benle ilşkisi yokken herpes virüsünü kapmıs yıllardır da belirti göstermiyormus.Covid gecirdikten sonra tekrarlayan lezyonları cıkmaya başlamıs.Biz söz planlarken bunlar olunca da bana demedi.İlişkimiz resmiyet kazanamadı. 2 ay sonrasında genital herpes oldgunu bu nedenle oyalamak zornda kaldıgını soyledi.İlk tanıstıgımızda neden soylemedigini sordugumda 5 yıl oncesinde 1 kez yasadım tekrarlamayınca da soylemek aklıma gelmedi dedi.Bu sürecte doktorlara gitti ama tamamen kurtulmayacagını biliyoruz.Ben herpes de olsa ilişkimizi sürdürebilecegimize inanıyorum.Cok okuyup arastırdım Keske olmasaydı evet ama bu virüsün aktiflesmesi durumunun düzelecegine inanıyorum.Sevgilimin psikolojisi cok iyi degil .Bana bulastırmaktan ve cinsel olarak evliligimizin kötü olmasından korkuyor.Su an ayrılık kararı mı yoksa evlilik mi konusunda düsüyorız.Hatalı olan benim sen karar ver diyor ama ben kabul ediyorum diyince de sen akıllıca ileriye dönük düsünemiyorsun kararında sevgin agır basıyor diyor.
Herpes (hpv) erkeklere bisi yapmiyor ama kadinlarin hayatini cok etkiliyor. Sakin derim! Rahim agzi kanserine kadar yolu var. Ve asla kurtulamadiginiz ve bagisiklik her dustugunde kendini bisekilde gosteren bi hastalik. Bile isteye nasil bunu kabul edeceksiniz? Hamile kalsaniz bebege de geciyor. Buna sadece ucuk demek bence cok buyuk bir aymazlik. Allahim ben bir kere genital mantar yasadim benim yuzumden esim de antibiyotik almak zorunda kaldi bi hafta benden cok onun icin endiselendimMerhaba.Benzer eski konu baslıgına yazdım ancak cevap alamadım.