- 17 Kasım 2017
- 2.481
- 2.299
- 44
6 ay ne ki çok uzun bir süre değil ve inanın kaybetmemek adına öyle oyunlar oynuyor ki bunu yapan erkekler anlaması gerçekten çok güç hele ki güven verdiyse6 ayda nasıl anlamazsın gerçekten tuhaf.
ki daha kıçının dibineki adamın en temel bilgilerini anlamaktan uzaksan nasıl hakimlik yapacaksın ki?
elin herifi şimdiden seni kandırabiliyorsa yarın öbürgün kurt avukatlar hayli hayli kandırır demek ki hırsızları katilleri salacaksın onlara inanıp..
adam pisliğin teki tamam ama sen de 6 aylık sevgili de tanıyamadıysan sende de kusur var.
bundan sonra sevgililerini iyi araştır iyi tanı.
6 ay ne ki çok uzun bir süre değil ve inanın kaybetmemek adına öyle oyunlar oynuyor ki bunu yapan erkekler anlaması gerçekten çok güç hele ki güven verdiyse
Ooo saygıdeğer HSK üyelerimiz de buradaymis. Adalet akademisinden Misiniz?6 ayda nasıl anlamazsın gerçekten tuhaf.
ki daha kıçının dibineki adamın en temel bilgilerini anlamaktan uzaksan nasıl hakimlik yapacaksın ki?
elin herifi şimdiden seni kandırabiliyorsa yarın öbürgün kurt avukatlar hayli hayli kandırır demek ki hırsızları katilleri salacaksın onlara inanıp..
adam pisliğin teki tamam ama sen de 6 aylık sevgili de tanıyamadıysan sende de kusur var.
bundan sonra sevgililerini iyi araştır iyi tanı.
"Kicinın dibinde " gibi tabirlerle meramini anlatmaya çalışan bir insana açıklama yapmayın lütfen .6 ay ne ki çok uzun bir süre değil ve inanın kaybetmemek adına öyle oyunlar oynuyor ki bunu yapan erkekler anlaması gerçekten çok güç hele ki güven verdiyse
Ooo saygıdeğer HSK üyelerimiz de buradaymis. Adalet akademisinden Misiniz?
Haddinizi asmayin. Mesleki yeterliliği sizle tartismayacagim.
"Kicinın dibinde " gibi tabirlerle meramini anlatmaya çalışan bir insana açıklama yapmayın lütfen .
Saygılı konuşarak yorum yapma yetisi olmayan bir insanın fikirleri, düşünceleri, yorumlari ne kadar önemli olabilir ki ?
Tavsiyelerinizle ilgilenmiyorum :)sonra ülkede hukuk niye kötü diyoruz daha kıçının dibindekinin ne olduğunu anlamayan kişiler hakim olmaya kalkıyor.. vay halimize.. keşke o ''mesleki yeterliliğinizi'' sevgilinizi tanımak için de kullansaydınız :)
Tavsiyelerinizle ilgilenmiyorum :)
Burada o kadar kişi yorum yaptı iyi veya kötü kimse ne argo şeyler söyledi ne alakasız şekilde çarpttı.
Deek katilleri serbest bırakırım :) Siz tüm hakimleri adli hakim mi sanıyorsunuz ? İdari hakimlik diye bir şey var. İdarenin eylem ve islemleriyle ilgili uzlasmazliklari cozumler.Hatta inanır misiniz davalar dosya üzerinden durusmasiz görülür. Kurt avukatlar filan olmaz pek :)
Bundan sonra Türkiye hukuk sistemiyle ilgili yorumlarınızı yaparken bunu da gözönünde bulundurun olur mu ? Bu size son mesajım çünkü dediğim gibi kendini güzel ifade edemeyenlerle vakit harcanmamali
İnanın hiç şüphe duyacağım bir şey yaşamadım. Her an iletişim halindeydik. Telefonu hep ortada olurdu. İşten çıktığı gibi benim yanıma gelirdi.Hiç mi şüphe duyacağınız birşey yaşamadınız?
İlişkiler saygı sevgi ve güven üzerine kuruludur. Bu 3 sac ayağı çok önemli. Güvenin bittiği yerde saygı da biter sevgi de. Zamanla sevginiz de kalmaz. Eşini sizle aldatan yarın öbür gün sizi de aldatır. Bunları aklınızda bulundurun.
Eşinden uzaklaştığı, ayrı olduğu dönem olabilir o zamanİnanın hiç şüphe duyacağım bir şey yaşamadım. Her an iletişim halindeydik. Telefonu hep ortada olurdu. İşten çıktığı gibi benim yanıma gelirdi.
Gece uyumadan mutlaka konuşurduk sabah onu ben uyandirirdim arayip.
Tatile de gittik hatta tekrar plan yapıyorduk.
Sadece tek bir mecrada hesabı var orada da hiç ama hiçbir şey yoktu.
Sordum bunu ayrı miydiniz uzakta mi yaşıyor nasıl bu kadar rahat olabildin diye.Eşinden uzaklaştığı, ayrı olduğu dönem olabilir o zaman
Belki de ayrı bir telefon hattı kullanıyor. Eşine de yoğun bir şekilde çalıştığını söylüyor olabilir. Neticede ylan söylemiş. Sizi de eşini de aldatmış. Durum ortada. Bence bu konuyu fazla irdelemeyin.Sordum bunu ayrı miydiniz uzakta mi yaşıyor nasıl bu kadar rahat olabildin diye.
Bizimki koptu çoktan ne o beni merak eder karışır ne ben onu dedi.
Başta inandirici geldi çünkü çok rahattık. İstediğim her an ariyordum ve ulasabiliyordum.
Sonra eşinin adını sordum işte. Facebooka baktım anlattığı gibi değil gibi görünüyordu. Kadın her fotoğraflarınin altına şiirler filan yazmış. Tekrar iletişime geçmediğim için bu çelişkiyi soramadim
Ay o zaman sakın aman ha hiç bulaşmayın bu adama.ne gerek var.bir yalancı yüzünden keriyeriniz tehlikeye girer.değer mi hiç? üniversitede de aldatmışsa o daha kötü.demekki huyu bu.belki 3. 4. Kadınlar bile vardır konuştuğu.bırakın ne hali varsa görsünÜniversite döneminde de birkaç kere aldatmış. Karısı yani o dönemki sevgilisi yakalamış diğer kızlara sıkıntı yaşatmış kizlarin çevrelerine sosyal medyadan mesaj filan atmış.
Ben stajyer hakimim. Asaletim tasdiklenmedi henüz böyle bir riski alamam.
Kadın kuyruk sallamazsa erkek gelmez kafasında bir kadınsa eğer( bilmiyorum nasıl biri) büyük sıkıntı olur bana
İnançsız biri değilim ama bu benim de zamam zaman sorguladığım bir durum.Her şeyden bağımsız şu ah alma, karma, eden bulur olaylarına bir şey söylemek istiyorum .
Karma diye bir şey varsa eğer böyle ilişkiler yerine daha ciddi sorunlarla uğraşır bence.
Dünyada yüzlerce silah tüccarı var, başka cografyalari karıştıran siyasiler var, bir çok insanın emeğini sömüren büyük büyük şirketler var ve bunların sahiplerini ne hikmetse karma vurmuyor da insanların ilişkilerinin intikamini mi alıyor bu karma ?
Ben karma olsam bundan önce ugrasacagim çok ciddi sorunlar olurdu.
Hayatın iniş ve çıkışı vardır başımıza kötü bir şey geldigi zaman bu hayatın olağan seyrine dair bir şeydir.
Başkalarının başına kötü bir şey geldiği zaman bunu da ah aldı, karma işledi diye yorumlamak tamamen kendimizi rahatlatmak için uydurdugumuz bir şey.
Ah almak veya dediğim gibi karma benim korktuğum şeyler değil.
Bir insanın aldatilmasina ortak olmayı etik bulmadığım için bitirdim.
Sizlere de böyle şeylere inanmamanizi tavsiye ederim.
Herkesin başına hastalık, kaza,bela gelebilir.
Olayların mağduru iyi biriyse kader kötü biriyse ah tutması deniliyor