- 21 Kasım 2018
- 7.608
- 19.386
- Konu Sahibi Eloselos9393
7 aylık evliliğm vardı. Şimdi bitiyor. Ben 23 eşim 30 yaşında idi. Görücü usulü tanıştık 5 ay içinde evlendik. Ve evliliğimin 2. gününden itibaren dövmeye başladı. Hemen hemen her gün sebebsiz yere dövdü. Ben ise bir o kadar sessiz saf kendi çapımda insanım. Eşim yolda sokakta sosyal medyada hep kadınlara bakardı. Benimle hiç ilgilenmezdı. İlgilen dediğim zaman eliyle iter ben seninle ilgilenmem başka kadınlar var derdi. Annesi de bir yandan dediğimi yapma sana hayatı zehir edecem derdi. 7 ay sabır ettim. Gün geçtikçe hepsi daha kötü oldu. Ailemle asla ne telefonda ne de yüz yüze görüşemezdim. Dışarı gidemezdim. Giyinemez makyaj yapamazdım. Resmen köle ve esir hayatı yaşıyordum. Taki benim boğana kadar. O gün elinden zor kaçtım. Komşuya sığındım ailemi aradım ve babamın evine döndüm. Şimdi boşanıyoruz. Çok şükür kabusum bitti. Her gün arıyor yalvarıyor neler neler diyor. Bir insan asla düzelmez. Şimdi ailemin yanında çok mutluyum.
Yoo, hiçte şifrelerini unutup yeni üyelik almıyomuşsun. Başka üyelikleri olduğu halde ilk defa konu açıyorum yazmışsın. Ayrıca ocakta kocandan boşanacakmışsın, temmuzda da 8 aylık ilişkim var demişsin. İlişkin Aralık gibi falan başlamış oluyor yani. Boşanmadan ilişki yaşayabildiğine göre sende yazdığın gibi çok saf bir insan değilsin. Kimi kandırmaya çalışıyorsun?Yeni uyeyim ve ilk defa paylaşım yapıyorum. 8 aylık bir ilişkim var iyi kötü devam ediyor ama gel gelelim ben hiç güvenmiyorum ona. Çünkü geçmişte çok kız arkadaşı olmuş olabilirde ama biraz çapkın gibi sosyal medyadan kızlar eklemeye çalışıyor ben kızıyorum tekrar çıkarıyor. Ben sadece inst. ve face kullanıyor sanıkrken bir de ne görüm swarm diye bir uygulama varmış onu kullanıyor. Biraz araştırdım. Sonra bende açtım ona istek attım. Genelde 8 aydır ne ins. da nede face de paylaşım yapmıyordu. Ama swarmda her her gün gittiği yeri cek-in yapmış hemde saat başı biliyor ben orda yokum ya gördüm beynimden kaynar sular döküldü. Geçen bir mekana gitti orda ki bir hatunu her yerden takip ediyor soruyorum kim diye eski bir arkadaş dedi. Ama hiç zerre kadar güvenim yok ve bu şüphe beni öldürecek. Ve şu da var bu evli arkadaşının evine gider kahve içmeye geçen konuşma sırasında dedim o nasıl bir kadın dedim biraz dedi cıvık dedi o bana şaka yapar ben ona şaka yaparım dedi. Bunu duydum dada deli oldum. Ben şimdi bu adama nasıl davranım ne yapım lütfen bacılarım bir akıl verin.
Son düzenleme: