İlk eşinizden şiddet yüzünden ayrılıyorsunuz..sonra hayatınıza başka biri giriyor size şiddet uyguluyor kapınıza polisler geliyor ..şimdi de ailesinin evinde nasıl yanlız uyuyor diye onu mu dusunuyosunuz..çok tuhafsinizMerhaba bayanlar.Yaşım 25 2020 senesinde boşandım. Ailemin yanına dönmek zor olacağı için kendime başka bir semtten ev kiraladım. Benim için maddi manevi çok zor oldu. Ailem yardım etmedi. Bütün herşeyi kendim yaptım. O ara işim yoktu. Birikmiş param vardı. Onlarla yaptım. Daha sonra günlük evlere temizliğe gittim. Ekmek paramı öyle çıkardım kiramı onla ödüyorrum zorda olsa geçiriyordum. Buradan anlatması kolay gibi gelitor ama yalnızlık ve hayata yalnız sarılmak çok zor. 5 ay sonra internetten birisyiiyle tanıştım aklımda tanışmak yoktu ama oluverdi. Kendisi benim doğup büyüdüğüm semteydi. Belkide o yüzden konuşmak istedim bilmiyorum. Biz birkaç hafta sonra buluştuk kendisine boşandığımı söylemedim bekarım dedim. 2 hafta sonra onu gece 12 de arayıp gelmeeini istedim. Oda çıktı geldi sahile gittik. Ona herşeyi anlattım. Eski kocamdan şiddet gördüğümü vs o yüzden boşandığımı. Kendisi bekardı... Beni anlayışla karşıladı kabul etti. Sabaha kadar sahile güneşin doğuşunu izledik rüya gibiydi. Aylar geçti eve gidip geliyordu. Ben çağırıyordum. Ama daha sonra rahatsız oldum. Kendimi tuhaf hissettim. Eğer benimle ciddi isen yanıma gelirsin beraber yaşarız dedim. Oda ben seninle ciddiyim dedi ve aile evinden yanıma taşındı. Kendisi nasıl biri diye sorarsanız muhtemelen linç yicem. İşi olmayan pek eski hayatında eve uğramayan illegal iş yapan biriymiş ben bunu daha sonradan öğrendim kendisi söyledi. Eski hayatı günlük gülüstanlıkmış. Değiştiririm dedim onu gerçekten o pis işlerden alırım kurtarırım dedim. Başardım da. Onu o semtten yanıma aldım. Baktım beraber yedik içtik. Eş hayatı yaşıyorduk. Ona iş buldum fabrikada. Keza kendime de. Düzenli saatlerimiz vardı akşam 6 da evimizde oluyorduk. Çok güzeldi. Eve Bana yardım ederdi. Yemek yapardı çok titiz bir erkekti. Elinden her iş gelirdi. Ben dağınık bir insanım ama o çok düzenli bir erkekti. Ürününü bile kendi yapardı. Ama kendisi çok SİNİRLİ.. Ve kıskanç bir insandı. Kafasında olmadık şeyler kurardı. Ve bana şiddet uygulardı. Gerçekten çok zoruma gidiyordu. Canımın acısını geçerdim. Ona onca iyilik emek yaptığım şeyler canımı daha fazla yakardı. Ve bu kavgalar son 2 aydır arttı. Birbirimizi öldürecek noktaya gelmiştik. Cuma günü oturduk konuştuk. İlişkimiz olmuyor hep kavga şiddet. Binaya rezil olduk. 2 defa polis geldi eve. Evet birbirimizi çok seviyoruz. Ama anlaşamıyoruz. Ben ona emir verirmiş gibi konuşuyormuşum. Erkekmiş gibi rol yapıyormuşum. Bunu kendine yediremiyormuş. Bende kavgalardan bıktığum için şiddetten bıktığum için ayrılalım dedim. Oda eşyalarını toparladı erkek kardeşini aradı gitti. Ailesi benibiliyor ama tanışmamıştık. Sadece erkek kardeşi ile tanışmıştık. Olayın içinde aldatma kesinlike yok. Kendisinin telefonunu hep alırdım oda benimkini o yönden içim çok rahat. Ama bizim ilişkimizi yıkan. Saygısızlığımız ve Şiddet Kıskançlık. Anlayışlı olmama. Ben şuan çok kötü durumdayım. Ona mesaj attım dün kötüyüm diye. Yine evinden 1.5 saatlik yol geldi. Konuştuk yeniden sarıldım ağladım oda ağladı. Ama olmuyor sende görüyosun dedi. Evet görüyorum herşeyin farkındayım ama çok seviyorum onu başka kadınların dokunmasına nasıl dayanıcam o aklıma geldikçe evde tek başıma çıldırıyorum. Kendisi gerçekten evlenilecek bir adam değil. Ne kadar düzenli tertipli bana yardım eden bir adam olsada. Bana şirinlik hep o yapardı hep o gelir öperdi sarılırdı. Bensiz uyuyamazdı bensiz bir yere gidemezdi. Şimdi ailesinin evinde yalnız uyuyor. Ben dayanamıyorken o nasıl dayanıyor.
Dayağa devam, sizin gibi akilsizlar her şeyi hakediyor, Allah akıll fikir versin, bir de seviyorum diyor.Merhaba bayanlar.Yaşım 25 2020 senesinde boşandım. Ailemin yanına dönmek zor olacağı için kendime başka bir semtten ev kiraladım. Benim için maddi manevi çok zor oldu. Ailem yardım etmedi. Bütün herşeyi kendim yaptım. O ara işim yoktu. Birikmiş param vardı. Onlarla yaptım. Daha sonra günlük evlere temizliğe gittim. Ekmek paramı öyle çıkardım kiramı onla ödüyorrum zorda olsa geçiriyordum. Buradan anlatması kolay gibi gelitor ama yalnızlık ve hayata yalnız sarılmak çok zor. 5 ay sonra internetten birisyiiyle tanıştım aklımda tanışmak yoktu ama oluverdi. Kendisi benim doğup büyüdüğüm semteydi. Belkide o yüzden konuşmak istedim bilmiyorum. Biz birkaç hafta sonra buluştuk kendisine boşandığımı söylemedim bekarım dedim. 2 hafta sonra onu gece 12 de arayıp gelmeeini istedim. Oda çıktı geldi sahile gittik. Ona herşeyi anlattım. Eski kocamdan şiddet gördüğümü vs o yüzden boşandığımı. Kendisi bekardı... Beni anlayışla karşıladı kabul etti. Sabaha kadar sahile güneşin doğuşunu izledik rüya gibiydi. Aylar geçti eve gidip geliyordu. Ben çağırıyordum. Ama daha sonra rahatsız oldum. Kendimi tuhaf hissettim. Eğer benimle ciddi isen yanıma gelirsin beraber yaşarız dedim. Oda ben seninle ciddiyim dedi ve aile evinden yanıma taşındı. Kendisi nasıl biri diye sorarsanız muhtemelen linç yicem. İşi olmayan pek eski hayatında eve uğramayan illegal iş yapan biriymiş ben bunu daha sonradan öğrendim kendisi söyledi. Eski hayatı günlük gülüstanlıkmış. Değiştiririm dedim onu gerçekten o pis işlerden alırım kurtarırım dedim. Başardım da. Onu o semtten yanıma aldım. Baktım beraber yedik içtik. Eş hayatı yaşıyorduk. Ona iş buldum fabrikada. Keza kendime de. Düzenli saatlerimiz vardı akşam 6 da evimizde oluyorduk. Çok güzeldi. Eve Bana yardım ederdi. Yemek yapardı çok titiz bir erkekti. Elinden her iş gelirdi. Ben dağınık bir insanım ama o çok düzenli bir erkekti. Ürününü bile kendi yapardı. Ama kendisi çok SİNİRLİ.. Ve kıskanç bir insandı. Kafasında olmadık şeyler kurardı. Ve bana şiddet uygulardı. Gerçekten çok zoruma gidiyordu. Canımın acısını geçerdim. Ona onca iyilik emek yaptığım şeyler canımı daha fazla yakardı. Ve bu kavgalar son 2 aydır arttı. Birbirimizi öldürecek noktaya gelmiştik. Cuma günü oturduk konuştuk. İlişkimiz olmuyor hep kavga şiddet. Binaya rezil olduk. 2 defa polis geldi eve. Evet birbirimizi çok seviyoruz. Ama anlaşamıyoruz. Ben ona emir verirmiş gibi konuşuyormuşum. Erkekmiş gibi rol yapıyormuşum. Bunu kendine yediremiyormuş. Bende kavgalardan bıktığum için şiddetten bıktığum için ayrılalım dedim. Oda eşyalarını toparladı erkek kardeşini aradı gitti. Ailesi benibiliyor ama tanışmamıştık. Sadece erkek kardeşi ile tanışmıştık. Olayın içinde aldatma kesinlike yok. Kendisinin telefonunu hep alırdım oda benimkini o yönden içim çok rahat. Ama bizim ilişkimizi yıkan. Saygısızlığımız ve Şiddet Kıskançlık. Anlayışlı olmama. Ben şuan çok kötü durumdayım. Ona mesaj attım dün kötüyüm diye. Yine evinden 1.5 saatlik yol geldi. Konuştuk yeniden sarıldım ağladım oda ağladı. Ama olmuyor sende görüyosun dedi. Evet görüyorum herşeyin farkındayım ama çok seviyorum onu başka kadınların dokunmasına nasıl dayanıcam o aklıma geldikçe evde tek başıma çıldırıyorum. Kendisi gerçekten evlenilecek bir adam değil. Ne kadar düzenli tertipli bana yardım eden bir adam olsada. Bana şirinlik hep o yapardı hep o gelir öperdi sarılırdı. Bensiz uyuyamazdı bensiz bir yere gidemezdi. Şimdi ailesinin evinde yalnız uyuyor. Ben dayanamıyorken o nasıl dayanıyor.
Kötü kader aslında peşinizi bırakmış ama siz farkında değilsiniz. Şanslısınız ki hem bunları yapıp hem de belalı, takıntılı biri değilmiş de peşinizi bırakmış. Verilmiş sadakanız varmış kurtulmuşsunuz. İnsanın kaderi kendi çabasına bağlı kılınmıştır. Siz bile isteye tekrar kötü bir kader yazmayın kendınıze ne olur. Çoğu kadının başaramadığını başarıp kendinize yeni bir hayat kurmuşsunuz. Bu insandan da öyle veya böyle kurtulmuşken lütfen bile bile hayatınızı tekrar mahvetmeyin.Bundan sonrası için yolunuz açık olsun. O gücünüzü tekrar gösterin ve yolunuza bakınEvet çok şükür güçlü bir kadınım. Bütün herşeyi kendim çabaladım yaptım. Kimse yanında olmadı o zor günde. Gelin evimi kendim 1 gecede tek başıma topladım. Ev buldum taşındım. Ama sizinde dediğiniz gibi bu kötü kader peşimi bırakmadı. Gerçekten yine çok kötü şiddet gördüm. O sinirlendiği zaman gözü görmüyordu. Ama sonra pişman olup yanıma gelip özür diliyordu. Ne kadar dilesede. Ondan nefret ediyordum. Seven insan nasıl sevdiğine zarar verir ki. Ortada aldatmadım ihanet etmedim yalan söylemedim. Küçük suda sebeplerden çıkardı kavgalar ve birden canavara dönüşürdü
Bir topak çamur parçasını alıp heykelcik yapamamanın hırsı var hala üzerinde. Bi yardım al, yoksa bunun laciverdini bulacaksın sen. İnsanları düzeltemezsin, bunu anlaman lazım önce. Düzelmişini bul, anası babası yetiştirememiş sen kimdin ki adam edecektin?Arkadaşlar biraz önce beni aradı. Ve 2 ay ayrı kalmayalım tamamen ilişkimizi bitirelim dedi. Çünkü bu şekilde anlaşamıyoruz dedi. Bende olgunlukla tamam ayrılalım kesin dedim. Birdaha birbirimizi arayıp sormayalım dedi. Bende Tamam dedim. Sende birdaha Bu eve gelme beni rahatsız etme dedim. Bundan 2 4 ay sonra sakın pişman olupta benim kapımı çalma dedim....! Oda kendiside Tamam dedi. Kendisine hakkımı helal etmediğini söyledim o ise Helal etti. Senin orada tek kalmanı istemiyorum ailene dön dedi yine. Seni düşünüyorum dedi. Eğer dedim beni düşünseydin gerçekten. Bana kötü davranıp şiddet hakaret küfür etmezdin. Eğer ilişkimizi düşünseydin o kafanı değiştirirdin dedim. Ben olmasam da sen başka bir kızda bulsan onada aynılarını yapıcaksın onada yazık olucak senin önce kafanı değiştirmek tedavi görmen lazım dedim. Zaten mahallene o bana kötülediğin ailene geri döndün. Şimdi onlar kıymetli oldu. O pis illegal işleri yapmaya devam edersin. Öğlen 2 de kalkarsın uyanırsın. Sokakta akşama kadar serseri gibi gezer illegal iş yapar akşam da parayı günlük kızlarla yersin dedim. Sen Bunu hak ediyorsun. Sana zamanında seni birgün bok çukurunda kafana sıkılmış bir vaziyette bulmaktan korktuğum için sahiplendim sevdim değer verdim. Ama hata yapmışım ne yazıkki gerçekleri şimdi daha iyi anlıyorum. Sen o bok çukurunda ölmeyi hak ediyorsun dedim. Birşey söylemedi. Allaha emanet ol dedi. Kapattık telefonları...!!
Aynen olmazmış, olmadı da. Buda benim ayıbım büyük tecrübem olsun birdaha aynı şeyi yapmam. Gerçekten çok büyük ders oldu benim için. Daha yaşım 25 inşallah yine toparlanırım güzel bir iş bulurum. Tek temellim o.Bir topak çamur parçasını alıp heykelcik yapamamanın hırsı var hala üzerinde. Bi yardım al, yoksa bunun laciverdini bulacaksın sen. İnsanları düzeltemezsin, bunu anlaman lazım önce. Düzelmişini bul, anası babası yetiştirememiş sen kimdin ki adam edecektin?
Bayram seyran demiyorum ölü dötüne pamuk tıkamaya çalışıyorum...Bir topak çamur parçasını alıp heykelcik yapamamanın hırsı var hala üzerinde. Bi yardım al, yoksa bunun laciverdini bulacaksın sen. İnsanları düzeltemezsin, bunu anlaman lazım önce. Düzelmişini bul, anası babası yetiştirememiş sen kimdin ki adam edecektin?
Keşke ilk yaptığı hatasında kapı dışarı etseydim. Belkide bu durumların hiçbiri yaşanmıcaktı. En büyük hayatı ben yaptım. Ona o an taviz vermemle. Evet hayattaki tek zaafım aldatılmak bunu gerçekren kendime yakıştıramam kimse yakıştıramaz. Her insanın bir zaafı bir damarı vardır. Benimkide ne yazıkki O. Ama sorun aldatmak veya aldatılmak değil. Benim içinde olduğum hikaye gerçekten çok tuhaf. Evet bazılarınız linçliyor. Bende kabul ediyorum. Sana şiddet uygulayan bir insanı nasıl sevebiliyorsun diyorlar. Haklılar. Evin içinde yalnızım herkesin bir dostu olur konuşur anlatır ama anlamadığınız nokta. Benim kimsem yok. Gerçekten kimsem yok. Kime anlatıcam. Kimseye anlatamadım. Akıl alamadım kimse bana büyüklük yapmadı. Psikolojim bozuk olabilir doğrudur mantıklı düşünemiyorum yaşadıklarımdan sonra. Bende buraya yazmak istedim. Dün gece gerçekten çok kötü bir haldeyim çok ağladım içim parçalandı ayrıldık diyede değil yaptığım emeklere. 1 seneye acıdım hakkettiğimi düşünmüyorum bunları ama oldu. Beni linçlemeden önce lütfen yalnız olduğumu bir destekçim olmadığını göz önünde bulundurarak yorum yapın.Yorumların hepsini okumadım. Belki yazan olmuştur ama bir de ben yazayım. Siz siddeti normalleştirmişsiniz. Hem eski eşinizden hem de bir yıllık ilişki içerisinde sevgilinizden gördüğünüz şiddet, olayı normal karşılamanıza sebep olmuş. Aldatma yok demişsiniz. Keşke aldatsaydi. Size göre şiddet daha hafif bir durum olarak kalıyor aldatılmaktan. Elini ilk kaldırdığında kapı önüne koymanız gerekirdi onu. Kaldı ki eski eşinizin size şiddet uyguladığını da biliyormuş. Diyecek bir şey bulamıyorum inan ki. Ama o dönse bile kesinlikle tekrar hayatınıza sokmayın ona. Kendi canınıza değer verin biraz
Yorumunuz tavsiyeniz için teşekkür ederim. Belliki benden büyük yaş hayat tecrübeniz var. Ne yazıkki hayat bize bazı şeyleri öğretiyor. 13 yaşımdan beri çalışıyorum. Ailem hiç destek olmadı. Ne yaptıysam hep kendim yaptım gelinliğimi bile kendim almıştım. İlk eşimden de fayda yoktu. Orda da şiddet gördüm Başka şeylerde gördüm. O yüzden boşadım. Bu seferki çok farklı geldi. Bir an kapıldım rüzgara iyi geldi. Çokda iyi ilerliyordu kafa dengimi uyuyordu. Ama daha sonra gördüklerimden sonra anladım olmıcağını iş bu noktaya geldi. Okuduğunuz gibi. 1 saat önce beni aradı ve gerçekten ayrıldık birdaha aramamak gelmemek şartıyla. Bugün bu konuyu açmam beni çok büyük etkiledi mantıklı düşünmemi sağladı. Çünkü yalnızım yanımda etrafında kimse yok. Dertleşeceğim kimsem yok. Bu benim için çok zor. Ama sizin tavsiyelerinizle o telefonu olgunlukla açtım tamam ayrılalım dedim. Ağlayıp zırlamadım. Teşekkür ederimBende şiddetten dolayı boşandım, ailemin evindeyim.
Eski eşimde ağladı başlarda onu affetmem için ama iki göz yaşı döktü diye bana yaptıklarını affedemezdim.
Boşandıktan sonra karşıma çıkan kişilerde işi gücü olan kişiler olmalarına rağmen benim canımı sıkan şeyler yapan yada söyleyen, bana en ufak bir saygısızlık yapan herkesi hemen eliyorum gözünün yaşına bakmadan artık, yaşımın ilerlemiş olmasına rağmen.
Ikinci sefer aynı hatayı yapmak istemiyorum onun için artık ince eleyip sıkı dokuyorum.
Yani beni tek zorlayan konu çocuk konusu, o da yaşımın çoktan gelmiş olmasından dolayı.
Varsın gerekirse ömrümü yanlız geçireyim yanımda bana değer vermeyen biriyle ömrümü heba edeceğine.
Senin yaşında olsam hiç bir erkeğe yüz vermeden, ilersi için kendime nasıl birikim yaparım nasıl kendimi maddi manevi geliştiririm diye çalışırdım belli bir zaman için.
Bazı konularda özel hayatınla ilgili tavsiye vermek bana düşmez.
Yaşın bayağı genç ilerde bu yaşadıklarına üzüleceksin önüme bakmam gerekirken boşuna hem zamanımdan olup hem kendimi harap etmişim diye.
Sana değer vermeyenlere değer verme, bu adamı sal gitsin ikinci sefer aynı hatayı yapma yoksa yine pişman olursun önüne bak
takmışsın emekte emek. 1 senede ne emeği.yaptığım emeklere. 1 seneye acıdım hakkettiğimi düşünmüyorum bunları ama oldu. Beni linçlemeden önce lütfen yalnız olduğumu bir destekçin olmadığını göz önünde bulundurarak yorum yapın.
En son tv gördüm. Bir kadın şiddet yüzünden boşanmış. Bir pansiyonda kalıyormuş çocuğuyla. Orda kendine sevgili yapmış. Bir akşam çocuğunu uyutmuş. Aşağı dostunun odasına inmiş. Orda kavga etmiş. Adam bunu bıçaklamış. Bu kadın cinayetlerini sokaktaki yapmıyor. %90 kocası, sevgilisi yapıyor. Hayatına aldığı, tuttuğu adam yapıyor.Ya kimse kusura bakmasın, kadınları suçluyorum da sanmasın
Ama bir çok kadın cinayetinde okuduğumuz ifade şu: "2018 yılında eşinden boşanan A.Ç internetten tanıştığı B.Y. ile sevgili oldu. Bir süre sonra dayaklarına dayanamayan A.Ç, B.Y. den ayrılmak istedi. Bunu kabullenemeyen B.Y, A.Ç.yi 56 yerinden bıçaklayarak katletti."
Bu tür haberleri bol bol okuyun.
Siz erkek düşmanı falan mısınız ben anlamadım ?takmışsın emekte emek. 1 senede ne emeği.
bir de yalnız olduğun için destek bekliyorsun. Bu ülkede kendine şiddet uyguladığı için canını ortaya koyan aslan gibi kadınlar var. Senin zaafını mı destekleyelim?
En son tv gördüm. Bir kadın şiddet yüzünden boşanmış. Bir pansiyonda kalıyormuş çocuğuyla. Orda kendine sevgili yapmış. Bir akşam çocuğunu uyutmuş. Aşağı dostunun odasına inmiş. Orda kavga etmiş. Adam bunu bıçaklamış. Bu kadın cinayetlerini sokaktaki yapmıyor. %90 kocası, sevgilisi yapıyor. Hayatına aldığı, tuttuğu adam yapıyor.
Melek İpek vardı. Kendine işkence eden kocasını öldürdü. Tahliye oldu geçenlerde. Herkes birlik oldu kadın için.
Bir insanın kaderi kötü olabilir. Ama o kadın kendine şiddet uygulayan adama boyun eğiyorsa hele hele seviyorum filan diyorsa ben bunda desteklenecek bir taraf göremiyorum. Yarın bir gün kız çocuğum olursa da kendisine bir tokat dahi atan erkeğin yanında durmaya devam ederse ben çocuğumı evlatlıktan reddederim.
Erkek düşmanı değilim. Hayatım erkeklerin içinde geçti. Sizin gibi pasif, tutarsız kadınlardan hoşlanmıyorum.Siz erkek düşmanı falan mısınız ben anlamadım ?
Benim kimseden destek beklediğim yok. Maddi manevî. Burası bir forum. Millet dertlerini anlatıyor. Bir akıl yada yorum almak için linç yemek için değil. Lütfen sınırlarınızı aşıyorsunuz. Ben bunları bilerek yapmadım benim psikolojim bozuk olmasının asıl temeli zaten şiddet görmem. Siz hala atıp tutma konuları farklı yerlere çekme peşindesiniz. Emin olun bende delikanlı bir kadınım bende herşeyi düşündüm ama sonuçları iyi olmıcaktı. Paylaştığınız fotoğraf da belkide bende olabilirdim. Ben ne yazıkki bekledim dua ettim. En sonunda kendisi gitti zaten. Sizde kadınızsınız. Belli ki sizinde başınızdan böyle bir durum geçti o yüzden bu kadar karin ağrınız var anlam veremiyorum yazdıklarınıza..
Başımdan böyle bir şey geçmediği geçmesine müsade etmeyeceğim için yazıyorum. Bana el kaldıracak adam anasının karnından doğmadı.Belli ki sizinde başınızdan böyle bir durum geçti o yüzden bu kadar karin ağrınız var anlam veremiyorum yazdıklarınıza..
Eski eşten şiddet yüzünden boşanıp şimdi yine dayak atan biriyle birliktesiniz. Nasıl uyuduğunu mu düşünüyorsunuz gerçekten? Her seviyorum diyene kanmayın. Aşk sevgi böyle birşey değil.Merhaba bayanlar.Yaşım 25 2020 senesinde boşandım. Ailemin yanına dönmek zor olacağı için kendime başka bir semtten ev kiraladım. Benim için maddi manevi çok zor oldu. Ailem yardım etmedi. Bütün herşeyi kendim yaptım. O ara işim yoktu. Birikmiş param vardı. Onlarla yaptım. Daha sonra günlük evlere temizliğe gittim. Ekmek paramı öyle çıkardım kiramı onla ödüyorrum zorda olsa geçiriyordum. Buradan anlatması kolay gibi gelitor ama yalnızlık ve hayata yalnız sarılmak çok zor. 5 ay sonra internetten birisyiiyle tanıştım aklımda tanışmak yoktu ama oluverdi. Kendisi benim doğup büyüdüğüm semteydi. Belkide o yüzden konuşmak istedim bilmiyorum. Biz birkaç hafta sonra buluştuk kendisine boşandığımı söylemedim bekarım dedim. 2 hafta sonra onu gece 12 de arayıp gelmeeini istedim. Oda çıktı geldi sahile gittik. Ona herşeyi anlattım. Eski kocamdan şiddet gördüğümü vs o yüzden boşandığımı. Kendisi bekardı... Beni anlayışla karşıladı kabul etti. Sabaha kadar sahile güneşin doğuşunu izledik rüya gibiydi. Aylar geçti eve gidip geliyordu. Ben çağırıyordum. Ama daha sonra rahatsız oldum. Kendimi tuhaf hissettim. Eğer benimle ciddi isen yanıma gelirsin beraber yaşarız dedim. Oda ben seninle ciddiyim dedi ve aile evinden yanıma taşındı. Kendisi nasıl biri diye sorarsanız muhtemelen linç yicem. İşi olmayan pek eski hayatında eve uğramayan illegal iş yapan biriymiş ben bunu daha sonradan öğrendim kendisi söyledi. Eski hayatı günlük gülüstanlıkmış. Değiştiririm dedim onu gerçekten o pis işlerden alırım kurtarırım dedim. Başardım da. Onu o semtten yanıma aldım. Baktım beraber yedik içtik. Eş hayatı yaşıyorduk. Ona iş buldum fabrikada. Keza kendime de. Düzenli saatlerimiz vardı akşam 6 da evimizde oluyorduk. Çok güzeldi. Eve Bana yardım ederdi. Yemek yapardı çok titiz bir erkekti. Elinden her iş gelirdi. Ben dağınık bir insanım ama o çok düzenli bir erkekti. Ürününü bile kendi yapardı. Ama kendisi çok SİNİRLİ.. Ve kıskanç bir insandı. Kafasında olmadık şeyler kurardı. Ve bana şiddet uygulardı. Gerçekten çok zoruma gidiyordu. Canımın acısını geçerdim. Ona onca iyilik emek yaptığım şeyler canımı daha fazla yakardı. Ve bu kavgalar son 2 aydır arttı. Birbirimizi öldürecek noktaya gelmiştik. Cuma günü oturduk konuştuk. İlişkimiz olmuyor hep kavga şiddet. Binaya rezil olduk. 2 defa polis geldi eve. Evet birbirimizi çok seviyoruz. Ama anlaşamıyoruz. Ben ona emir verirmiş gibi konuşuyormuşum. Erkekmiş gibi rol yapıyormuşum. Bunu kendine yediremiyormuş. Bende kavgalardan bıktığum için şiddetten bıktığum için ayrılalım dedim. Oda eşyalarını toparladı erkek kardeşini aradı gitti. Ailesi benibiliyor ama tanışmamıştık. Sadece erkek kardeşi ile tanışmıştık. Olayın içinde aldatma kesinlike yok. Kendisinin telefonunu hep alırdım oda benimkini o yönden içim çok rahat. Ama bizim ilişkimizi yıkan. Saygısızlığımız ve Şiddet Kıskançlık. Anlayışlı olmama. Ben şuan çok kötü durumdayım. Ona mesaj attım dün kötüyüm diye. Yine evinden 1.5 saatlik yol geldi. Konuştuk yeniden sarıldım ağladım oda ağladı. Ama olmuyor sende görüyosun dedi. Evet görüyorum herşeyin farkındayım ama çok seviyorum onu başka kadınların dokunmasına nasıl dayanıcam o aklıma geldikçe evde tek başıma çıldırıyorum. Kendisi gerçekten evlenilecek bir adam değil. Ne kadar düzenli tertipli bana yardım eden bir adam olsada. Bana şirinlik hep o yapardı hep o gelir öperdi sarılırdı. Bensiz uyuyamazdı bensiz bir yere gidemezdi. Şimdi ailesinin evinde yalnız uyuyor. Ben dayanamıyorken o nasıl dayanıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?