Sevgilim evi terk etti.

Sizin gibiler ne ya doğru konuş. Ne yapıyorsan yap bize ne haberlerde ölüm haberini alırız

Unutursun merak etme.... Ama suan gelsin sen gene barısır aynı yoldan devam edersin. Cunku hislerin var hala hatta bazı seylerı göremeyecek kadar gozlerin kapalı. Ama yazık ediyorsun kendine diyecegim sadece bu.
Bir erkek asla ailesinden vazgecmezz heleki kotuluyorsa asla vazgecmıyorlar emın olun. Sizinle ilk basladıgında gaza gelmıs sallamış bıkac yalan ama simdi artık hersey ortada..

Şiddete kadar , bravo 25 yaşında meslek sahıbı değil ama kotu bır evlılıge boyun eymemiş tek başına ayaklarının ustunde durmus diye çok takdir ederek okurken, şiddetten sonrasını okurken anlam veremedim valla.Bir kadının ,bu zülmü kendine nasıl layık gördüğünü anlamam mümkün değil.Bırak sevgiliyi kırk yıllık kocam olsa yanımda tutamam.Şiddet gören kadınları anlamıyorum,empati yapamıyorum hadi çaresizim ,mesleğim yok, ailem yok gidecek yerim yok ,bebeğim var diyenler bir nebze ama sizi gerçekten hiç anlamadım.Beni dövdükten sonra sarılarak uyumuş ,bu bana kendımı ıyı hıssettırmez kı aksine daha da sinirlendirir sabahtan akşama çekelediğin gece olunca sarılıp yattıgın peluş oyuncagın mıyım senin?

İnşallah öyledir bende kurtulmuş olurum. Birdaha da gelmez. Evet dün çok kötüydüm yalnızdım anlatacağım kimse yok olmadığı için mantıklı düşünemiyordum dediğim gibi bu sabah sizin sayenizde gerçekleri görüyorum mantıklı düşünüyorum. Allah razı olsun. Birdaha da istemiyorum barışmam da.

2 tane mesleğim var. Çok şükür anlattığım gibi evimde var kurdum. Ama öyle kolay olmadı. Birden bire bırakamazdım daha kötü olurdu benim için

Aynen erkekler için hayatı mahvetme sorununu farkettim ben de sizde. Size verdiğim listedeki kitapları okuma fırsatı bulursanız güçlü kadın, dişli kadın derken kastedileni daha iyi anlayacaksınız.

Güçlü kadın ile kastedilen evin,ilişkinin maddi manevi tüm ihtiyaçlarını + erkeğin sorumluluğunu üstlenen kadın değil. Aynı şekilde çata çat kavgaya girebilen, erkeği domine eden kadın da değil.

Tam tersi ihtiyaçlarını, isteklerini belirtebilen, karşı taraf bunları karşıladığında onu takdir eden, yücelten genel olarak uslubunu, duygularını kontrol edebilen bir kadın. Güçlü kadını güçlü yapan asıl özellik erkeğe minnet etmemesi değil kendi hayatının ve önceliklerinin farkında olup buna göre yaşaması.

Mesela siz ailesinden maddi manevi destek almayan yalnız bir kadınsınız. Bu yüzden ülke şartlarında iyi bir işinizin olması ve maalesef ki komşularınız çevreniz tarafından saygın biri olarak bilinmeniz çok önemli.

Bu ilişkiniz yüzünden defalarca komşulara rezil olmuşsunuz. Bir de okuyunca çok üzüldüm. Güzel bir işi yok yere kaybetmişsiniz. Burada tek suç size şiddet uygulayan insanda değil. Siz işinize gereken önemi gösterip ne olursa olsun devamsızlık yapmamalıydınız. Bunu yapsaydınız zaten ilişkiyi bitiren insan karşı taraf olmazdı çünkü size uygulanan şiddetin sonuçlarından kaçmadığınız için karşı tarafı siz hayatınızda istememeye başlardınız.

Benzer şekilde komşularınızda çevrenizde bıraktığınız izlenimi yeterince önemseseniz zaten evde ilk sesini yükselttiği anda komşularınız gözünde itibarınızı düşürdüğü için bu adamı hayatınızda istemezdiniz.

Sonuç olarak bir süre ilişkilerle ilgilenmeyin. Hayatınızın diğer alanlarına gereken önemi ve özeni gösterin. Öyle kolay kolay harcamayı/harcatmayı göze alamayacak kadar emek verin bu alanlara. İkili ilişkilerde de tam tersi öncelikli olarak emek vermek yerine size emek verilmesini talep edin.Unutmayın herkes emek verdiği şeye kıymet verir ondan zor vazgeçer.

Olabilir ondan herşey beklerim

Tekrardan ilginiz düşünceniz için çok teşekkür ederim.

Yıkılmaya bahane arıyorsunuz bence
Neden acele edıyorsunuzkı
Bırseylerı zamana bırakın

2 tane mesleğim var. Çok şükür anlattığım gibi evimde var kurdum. Ama öyle kolay olmadı. Birden bire bırakamazdım daha kötü olurdu benim için
Bu daha da kötü ya 25 yaşında gencecik iki meslek sahibi kadın olarak neden bunları yaşayasınız.Karşınızdakinden çok kendinize değer verin lütfen.Size cidden çok üzüldüm sert yapmış olabilirim ama amacım sizi üzmek asla değil,kendinize gelin lütfen.

Şiddet görüp devam eden kadınlardan nefret ediyorum. Aklını kullan artk. Evli olsan gidecek yerim yok diye bahane bulursun keisn. Zaten çalışan kendini idare eden bı kadınsın. Bı adam sana bı kere el kaldirdiysa o an bitirceksin. Aşk değil sevgi degilt bu. Kendine gel. Bıktık artık kadın cinayetlerinden. Şiddet haberlerinden

Çok haklısınız estafurullah tavsiyeniz benim için çok önemli bende öyle yapıcam iyiki bütün bu konuyu açtım kendimi daha iyi hissediyorum Allah razı olsun

Siz delirdiniz mi?İsterse dünyanın en iyi mesleğine sahip olsun,dünyanın parasını kazansın.Hanımefendi şiddet görmüşsünüz ve göreceksiniz.Bence bir destek alın.İyi değilsiniz.Cellatınıza aşık olmuşsunuz.

Analarının attıklarını bunlar alıp bakıyor, sanıyorlar ki anasının yapmadığını yaparsam beni sever. Al işte, yine gitti anasının eteğinin altına.

Çok iyi biliyor ki, sokaklar onun gibi akıllı kaynıyor. Bi tanesi gelir seni kandırır, onun yerine kuruluverir (!) diye.

Ilk eşinizden şiddet nedeniyle boşanmışsınız tmm iyi hoş. Şimdi bundan şiddet görüp devam etme isteği neden ?ciddi soruyorum bu ısrarınız neden ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…