Sevgilim evi terk etti.

Ben okurken korktum bu adamdan
Sizin özlemenize verdiğim tek anlam çok yalnızsınınız sanırım
Hiç kadın arkadaşınız vs yok mu?
gerekirse semt değiştirin numara değiştirin, bu kadar kolay mı birini dövmek kıskandım diyerek
Kendinizi buna layık bulmayın
Lütfen hayatınızın kıymetini bilin

Madem şiddete dayaniyorsunuz neden bosandiniz ?

Yeniden zorla bir hayat kurmussunuz. Değer mi hayatinizi çöp yapmaya. Sizde ki bağlılık degil bağımlılık.

Yeniden başka yere taşının. Tertemiz mis gibi bir hayata başlangıç yapın. Bundan sonra kimseyi hayatınıza pat diye almayın.

Kendinizi seviyorsanız bunu yapın.

Ben bu kişiyi tanımadığım halde sadece sizin anlattıklarınızdan başka bir kurban bulamazsa kendine tıpış tıpış gelecek
Ne yazıkki bende öyle umuyorum. Çünkü kendi erkek kardeşi bile sen yengenin hakkını ödeyemezsin. Ayrılsanızda daha sonradan çok pişman olucaksın dedi. Erkek kardeşinin haberi yok bu şiddet olaylarından bu arada. Ama sorduğum zamanda abim çok sinirli birisi bize evde sinirlendiği zaman kırmadık şey bırakmaz dedi. Burada senin yanında nasıl bu kadar değişti anlam veremedim dedi. Ama bilmiyor ki gerçeği...

Evet haklisiniz insan sevdiğini öldürür nede olsa.
Tamamen duygusalsınız. Hayatta bu kadar duygusallığa yer yok. İnsan sevdiğini öldürür gibi hafife alınacak birşey söylemiyorum.
Kıskançlık ve sinir yüzünden kadınlar sokak ortasında bilmem kaç yerinden bıçaklanıyor diyorum. Varile koyulup yakılıyor diyorum. Çok iyi biri benimkisi yapmaz demeyin herkes potansiyel katildir. Bir anlık göz dönmesi.
hem yazık değil mi size ya daha kaç yaşındasınız neden birilerini adam etmeye uğraşıyorsunuz. İyi bir hayat yaşamak sizinde hakkınız. Ne eksiğiniz var diğer insanlardan.

Canını seviyorsan kaç
Kardeşinden de, bu adamdan da, okurken çok huzursuz oluyorum ta burdan, lütfen kendine bunu yapma
Gencecik kadınsın elbette düzgün bi insan olcak haytında, ama önce bu pislikten kurtul bi kafanı dinle

Evet gerçekten ama gerçekten çok yalnızım. Hiç arkadaşım yok. Ailemle nasılsın iyimisin konuşurum. Aynı şehirdeyiz ailemle ama başka semtlerdeyiz . Onlara söyleyemem yaşlı insanlar üzülmemesini istemem. Sadece yanında muhabbet kuşum var. İşden 1 ay önce çıktım. Onun yüzünden. Devamsızlık yaptığım için çıkardılar işini güzel yapıyorsun ama seni istemiyoruz dediler. İş bana iyi geliyordu. Onuda elimden aldı. Kendiside gitti.

Çok haklısınız hayatımı zaten hep bir erkek uğruna heba ettim. Çok yazık mantıklı düşündüğüm zaman doğru yolu buluyorum.

Başka iş bul, kardeşim yaşındasın, o daha evde kendi kendine bile bakamaz, sen neler yaşamışsın
Kendi kaderimizi bazen kendimiz belirleriz
Senin hak ettiğin hayat bu mu? Bende yanlızım, yanlız yaşıyorum, pandemi vs etrafla görüşemiyorum evde kendini oylayacak bsyler bul
İşe girince zaten bir ortamın da olur

Kediden köpekten bile daha iyi bir hayat arkadaşı olur yüzgöz olmuşsunuz ama sizinle alakası yok yerinizde kim olursa olsun aynı muameleyi görecek belki sizden başkası daha iyi tolere eder acıyı ama bu adamdan size yâr olmaz

Çok haklısınız hayatımı zaten hep bir erkek uğruna heba ettim. Çok yazık mantıklı düşündüğüm zaman doğru yolu buluyorum.
Bulduğunuz doğru yoldan şaşmayın. Bir kaç yıl sonra pişman olursunuz emin olun.
birçok şey görmüş geçirmişsiniz aynı eziyeti ne kendinize ne ailenize yapmayın

Çok şükür evden çıktı. Evde olduğu zamanda ev sitelerinden ev bakıyordum. O işteyken nakliye tutar kaçarım 4 saatte diye planlar yapıyordum. Bu planıda 1 hafta önce yaptım. Ama çok şükür gerek kalmadı. Evden gitti. Evden gitmesi benim için çok iyi oldu. En azından gelse bile. Polis çağırırım dediğim planı uygularım. En azından ailemle tanıştırmadım. Ama az çok hangi semtte olduğunu biliyor. Bana bir keresinde tehtit etti. Seni bulamazsam aileni bulurum o semti ters çeviririm dedi. Onun eski yaptığı iş hayırlı bir iş değil elinin altında evinde her daim var. Ben o yüzden korkuyorum

Bulduğunuz doğru yoldan şaşmayın. Bir kaç yıl sonra pişman olursunuz emin olun.
birçok şey görmüş geçirmişsiniz aynı eziyeti ne kendinize ne ailenize yapmayın
Teşekkür ederim öyle yapıcam bugün bu konuyu açtım ve beni çok rahatlattınuz. Mantıklı düşünmeye başladım. Hepinizden Allah razı olsun gerçketen.

Ailenle alakalı çok net bilgiler vermediysen çok küçük yerde değilse ailen belki bulamaz
Neyse zaten kendi gitmiş, olurda geri dönmek isterse, taşın ordan, gerekirse aileni de taşı

Çok haklısınız teşekkür ederim doğru söylüyorsunuz sizin tavsiyeleriniz bana ışık oluyor Allah razı olsun

Ailenle alakalı çok net bilgiler vermediysen çok küçük yerde değilse ailen belki bulamaz
Neyse zaten kendi gitmiş, olurda geri dönmek isterse, taşın ordan, gerekirse aileni de taşı
Çok net bilgiler vermedim. Çünkü kendisine o konularda güvenmem. Ama 2mizde aynı semtte olduğumuz için eskiden oradan biliyor. Gerekirse öyle yapıcam. Bu ilişkiden birşey olmaz. Düzeldim dese bile yalan söyler.

sizin gibilere hiç acımıyorum.
şiddetten bıkıp kocanızdan boşanıyorsunuz, size şiddet uygulayan adamın arkasından ağlıyorsunuz.
demek ki siz insanlıktan ve iyilikten anlamıyorsunuz.
herkes hak ettiği gibi yaşıyor diye bir şarkı sözü vardı, sizin gibiler için geçerli bence.
bizim kadınlarımız kendini adamların elinde paçavra ettiği sürece kadına şiddet, kadın cinayetleri bitmez. olan, sizin gibi kuruların yanında yanan yaşlara olur.
sizin gibi kadın bile demek istemediğim kişiler yüzünden erkekler güç buluyor ve bütün kadınları sizin gibi sanıp aynı kefeye koyuyor.
sizin gibi uslanmaz, akıllanmaz kişiler yüzünden masum kadınların da canı tehdit altında.
hadi siz boşuna yaşıyorsunuz demek ki kendinize layık gördüğünüz şeylere bakılırsa, masum insanların niçin günahına giriyorsunuz dolaylı olarak?
sizler bunlara izin verdikçe, bu adamların arkasından ağladıkça gerçekten başka kadınların hakkına giriyorsunuz.
çünkü bu toplu mahveden sizlersiniz.
sizin taptığınız o erkek müsveddeleri sizler varken asla düzelmez.
anladığım kadarıyla çocuğunuz yok, çok şükür ki yok.
zira siz ve ayılıp bayıldığınız o erkek paçavraları bu toplumda ürememeli.
bir de utanmadan bir yerde 'insan sevdiğini öldürür' yazmışsınız!
adam sizi gebertse öbür tarafta yarabbi şükür dersiniz! nefret ediyorum sizin gibilerden.
utanıyorum sizlerden.
zihniyetinizden, bakış açınızdan.
insan sevdiğini öldürür ne demek??
iyi, okuruz o zaman 3. sayfada haberini! sevdiği için öldürdü!!

bu mesaj yüzünden banlanırım belki ama söylediklerimin doğru olduğuna kimse itiraz etmez!

Kimse düzelmez, böyle insanlar birkaç
Ay numara yapr, sonra bakmışsın eskiden bir yaptığınu ona çıkarmış
Düzelmiş giibi yaparsa daha fazla dövmek için sadece gözünü boyuyordur

Evet düzeldim dese bile yalan söyler tam olarak doğru anlamışsınız. Ben de hiç aldatıldığımı düşünmezdim. Hiç açık vermiyordu. İkinci bir telefon ikinci bir hat neden olmasın? kızlarla gezip resim çekilmeler. Yaşadım. bu tipler aldatır hem de ruhunuz bile duymaz o yüzden aldatmadıgına o kadar emin olmayın derim

Şaka mı yapıyorsun
Hayatındaki en dogru şey ayrılmanız olmuş neden bu dogruyuda bozmak istiyorsun. Annesimisin sen ne diye onu adam etmeye çalısıyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…