- 22 Aralık 2020
- 3.958
- 12.239
- 158
Güzel kardesim..başka kadınların dokunmasına nasıl dayanıcam o aklıma geldikçe evde tek başıma çıldırıyorum.
Öyle bir durum söz konusu kesinlikle değil. Benim üzüldüğüm nokta ona yaptığım emekler iyilikler. Onu o bataklıktan aldım bambaşka insan yaparım dedim. Ama sonunda yine ben kötü oldum.Erkeksiz yapamam sendromu.
Sizin deyiminizle "kötü kader"peşinizi bırakmaz tabi. Ne kaderi arkadaşım? Sen git bile bile olmayacak bir adamı hayatına sok sonra da kader diye sorumluluğu atacak yer ara.Evet çok şükür güçlü bir kadınım. Bütün herşeyi kendim çabaladım yaptım. Kimse yanında olmadı o zor günde. Gelin evimi kendim 1 gecede tek başıma topladım. Ev buldum taşındım. Ama sizinde dediğiniz gibi bu kötü kader peşimi bırakmadı. Gerçekten yine çok kötü şiddet gördüm. O sinirlendiği zaman gözü görmüyordu. Ama sonra pişman olup yanıma gelip özür diliyordu. Ne kadar dilesede. Ondan nefret ediyordum. Seven insan nasıl sevdiğine zarar verir ki. Ortada aldatmadım ihanet etmedim yalan söylemedim. Küçük suda sebeplerden çıkardı kavgalar ve birden canavara dönüşürdü
Ya ne farkeder? Errrrkek nasılsa oğlu(!) . Biraz ağır olacak ama, az gönlünü eğlesin diye salmışlar yanına resmen.Annesinin beraber yaşadığımızdan haberi vardı. Öyle bir gerçekten varmı. Yoksa ayrılmak için bahane mi yaptı. İnanın bilmiyorum. Çünkü kendisi yalan söylemeyi çok sever. Ağzı çok iyi laf yapar. Sokakda büyümüş. Annesi babasından ayrılmış. Anne sevgisi yok.
Allah Razı Olsun. Söyledikleriniz her cümleyi düşünerek okuyorum. Şuan sizinde dediğiniz gibi bir boşluktayım. Mantıklı olarak düşündüğüm zaman O Adamdan kurtuldum. Diğer yandan düşündüğüm zaman ona yaptığım emekler iyilikler 9 ayim heba oldu. Onlara çok üzülüyorum. Onu evime aldım baktım yemek yaptım normal bir eş neler yaparsa hepsini yaptım. Oda zamanı geldi Bana baktı. İyi davrandı. Ama dediğim gibi. O an canavar olduğu zaman bambaşka bir insan olup bana çok kötü şiddetler uygulardı.Güzel kardesim..
Yukarıda anlattigin onca olumsuz ve kötü tecrübeni su cümle ile sonuca baglaman oldu mu?
Adam olan bir kadına siddet uygulamaz!
Seven adami filan demiyorum bak adam olan diyorum.
Ona da birak kim dokunursa dokunsun?Sana birşey katmamis bir yanlıs icin hayati kendine heba etme.
Duygusal bosluk yüzünden beynin yasananlari basite indirgiyor.Kararini netlestir kendine hedefler belirle ve o adamdan uzak dur derim bir abla tavsiyesi
Neden onu bataklıktan alıpta bambaşka insan yapıyorsun? Rehabilitasyon merkezi misin sen? Sana ne ki?Öyle bir durum söz konusu kesinlikle değil. Benim üzüldüğüm nokta ona yaptığım emekler iyilikler. Onu o bataklıktan aldım bambaşka insan yaparım dedim. Ama sonunda yine ben kötü oldum.
Annesi ile çok konuştum. Hayatında ciddi bir ilişkisi olmamış bana öyle konuştu. Hiçbir kızında numarasını vermemiş. Annesini ailesini dinleyen biri değildi. Tam tersi ailesi onu dinlerdi.Ya ne farkeder? Errrrkek nasılsa oğlu(!) . Biraz ağır olacak ama, az gönlünü eğlesin diye salmışlar yanına resmen.
Bu sözde iş için parayı kim veriyor?Annesi ile çok konuştum. Hayatında ciddi bir ilişkisi olmamış bana öyle konuştu. Hiçbir kızında numarasını vermemiş. Annesini ailesini dinleyen biri değildi. Tam tersi ailesi onu dinlerdi.
Evet ne yazıkki olmuyor. Onu değiştirmek iyilik etmekte benim ayıbım olsun. Haklısın.İlk eşinizden şiddet gördüğünüz için ayrılıp, sevgilinizle aynı şeyleri yaşayıp devam etmek nasıl bir yaşadıklarindan ders çıkarmamaktır?
Siz sevgilinizin annesi değilsiniz, onu yaşadığı ortamdan aldım, şöyle yaptım, böyle yaptım, bakın anne babasının eğitemedigi illegal işler yapan adamdan bir cacık olmuyor, olmamış görmüş oldunuz.
Hala ağlayıp sızlayıp olayı dramatiklestirmeyin.
Annesi 20 bin tl kredi çekecekmiş dükkan açmaları için. Ama annesi ev hanımı sigortası bile yok. O kadına kredi çıkmaz dedim. Oda çıkıyor dedi. Bilemiyorum.Bu sözde iş için parayı kim veriyor?
Tamam, artık ailesini dinleyecek.Annesi 20 bin tl kredi çekecekmiş dükkan açmaları için. Ama annesi ev hanımı sigortası bile yok. O kadına kredi çıkmaz dedim. Oda çıkıyor dedi. Bilemiyorum.
Bakın hala aynı arabesk tavır.Evet ne yazıkki olmuyor. Onu değiştirmek iyilik etmekte benim ayıbım olsun. Haklısın.
Çok haklısınız. Mantıklı düşündüğüm zaman bende sizin dediğiniz kapıya çıkıyorum. Karşısında bana şiddet uygularken çok ağladım ama acımadı. Devam etti. Daha sonra pişman olup yanıma gelip öpüp özür dilemeye çalıştı her defasında. Kurana el bastı. Ama yine yaptı her seferinde yine yaptı. Yine affettim. Onu o zaman bile evden gönderemedim. Korktum. Çok ağladım evden gitsin diye. Şimdi ise gitti. Ama ben o gittiği için Neden hala ağlıyorum bilmiyorumŞiddet ve sevgiyi Nasıl yan yana kullanabiliyorsunuz. Size şiddet uygulayan bir insan sizi sevmiyordur hanımefendi. O kısımdan sonrasını okumadım zaten.Bence yolunuza bakın. Okadar sıkıntıyı tek basına atlatmışsınız. İstediğiniz zaman gayet guclu bir kadınsınız burdan belli oluyor. Yine atlatırsınız.
Benimle yaşarken ailesini hep kötülerdi. Annem bizi küçükken bıraktı gitti. Bana babanem baktı derdi. Ben sokaklarda büyüdüm. Annem bana kahvaltı hazırlamazdı. Sen bana sabah namazında kalkıp kahvaltı hazırladın sen ben annemin yapmadığını yaptın derdi hep. Ama ne olduysa. 3 gün önce ailesi kıymetli oldu. Evet dedi benim çok güzel bir ailem varmış bunun şimdi farkına vardım ben dedi bana. Utanmadan bana öyle söyledi. Beni ailen için. Belirsiz bir iş için satıyormusun. Bırakıyor musun dedim. Ona. Oda Zaten anlaşamıyoruz. Ne istiyorsun sen mezara ben hapisemi gireyim dedi bana.Tamam, artık ailesini dinleyecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?