Sevgilim evi terk etti.

başka kadınların dokunmasına nasıl dayanıcam o aklıma geldikçe evde tek başıma çıldırıyorum.
Güzel kardesim..
Yukarıda anlattigin onca olumsuz ve kötü tecrübeni su cümle ile sonuca baglaman oldu mu?
Adam olan kadına siddet uygulamaz!
Seven adami filan demiyorum bak adam olan diyorum.
Ona da birak kim dokunursa dokunsun?Sana birşey katmamis bir yanlıs icin hayati kendine heba etme.
Duygusal bosluk yüzünden beynin yasananlari basite indirgiyor.Kararini netlestir kendine hedefler belirle ve o adamdan uzak dur derim bir abla tavsiyesi

Sizin deyiminizle "kötü kader"peşinizi bırakmaz tabi. Ne kaderi arkadaşım? Sen git bile bile olmayacak bir adamı hayatına sok sonra da kader diye sorumluluğu atacak yer ara.
Allah akıl vermiş, kullanmak gerek. Kalbinle mantığın arasında kalmakta değil bu. Kalbini de suçlama çünkü aşk ve sevgi böyle bir şey değil.
Rica ederim silkelenip kendinize gelin. Yaşadığınız sağlıksız ve saçma ilişkilere de aşk, sevgi diye anlamlar yükleyip dramatize etmeyin. Adam şiddet uyguluyor siz ama aldatmadım, yalan söylemedim diyorsunuz. Elin insan olmayan adamına bu kadar değer verirken kendinize neden hiç değer vermiyorsunuz?

Ya ne farkeder? Errrrkek nasılsa oğlu(!) . Biraz ağır olacak ama, az gönlünü eğlesin diye salmışlar yanına resmen.

İlk eşinizden şiddet gördüğünüz için ayrılıp, sevgilinizle aynı şeyleri yaşayıp devam etmek nasıl bir yaşadıklarindan ders çıkarmamaktır?

Siz sevgilinizin annesi değilsiniz, onu yaşadığı ortamdan aldım, şöyle yaptım, böyle yaptım, bakın anne babasının eğitemedigi illegal işler yapan adamdan bir cacık olmuyor, olmamış görmüş oldunuz.

Hala ağlayıp sızlayıp olayı dramatiklestirmeyin.

Allah Razı Olsun. Söyledikleriniz her cümleyi düşünerek okuyorum. Şuan sizinde dediğiniz gibi bir boşluktayım. Mantıklı olarak düşündüğüm zaman O Adamdan kurtuldum. Diğer yandan düşündüğüm zaman ona yaptığım emekler iyilikler 9 ayim heba oldu. Onlara çok üzülüyorum. Onu evime aldım baktım yemek yaptım normal bir eş neler yaparsa hepsini yaptım. Oda zamanı geldi Bana baktı. İyi davrandı. Ama dediğim gibi. O an canavar olduğu zaman bambaşka bir insan olup bana çok kötü şiddetler uygulardı.

Öyle bir durum söz konusu kesinlikle değil. Benim üzüldüğüm nokta ona yaptığım emekler iyilikler. Onu o bataklıktan aldım bambaşka insan yaparım dedim. Ama sonunda yine ben kötü oldum.
Neden onu bataklıktan alıpta bambaşka insan yapıyorsun? Rehabilitasyon merkezi misin sen? Sana ne ki?

Şiddet ve sevgiyi Nasıl yan yana kullanabiliyorsunuz. Size şiddet uygulayan bir insan sizi sevmiyordur hanımefendi. O kısımdan sonrasını okumadım zaten.Bence yolunuza bakın. Okadar sıkıntıyı tek basına atlatmışsınız. İstediğiniz zaman gayet guclu bir kadınsınız burdan belli oluyor. Yine atlatırsınız.

Ya ne farkeder? Errrrkek nasılsa oğlu(!) . Biraz ağır olacak ama, az gönlünü eğlesin diye salmışlar yanına resmen.
Annesi ile çok konuştum. Hayatında ciddi bir ilişkisi olmamış bana öyle konuştu. Hiçbir kızında numarasını vermemiş. Annesini ailesini dinleyen biri değildi. Tam tersi ailesi onu dinlerdi.

Annesi ile çok konuştum. Hayatında ciddi bir ilişkisi olmamış bana öyle konuştu. Hiçbir kızında numarasını vermemiş. Annesini ailesini dinleyen biri değildi. Tam tersi ailesi onu dinlerdi.
Bu sözde iş için parayı kim veriyor?

Evet ne yazıkki olmuyor. Onu değiştirmek iyilik etmekte benim ayıbım olsun. Haklısın.

Sıkıntılı kocalarınızdan kurtulup daha sıkıntılılarıyla eş hayatı yaşıyorsunuz. Toplumda maalesef dul kadına olumsuz bir bakış açısı var genelde gelir böyle tipler yapışır hep o yüzden dikkatli olmak lazım. Bu kişiyle uğraşmanız zaman kaybı olmuş sonunda çekmiş gitmiş kurtulmuşsunuz. Önünüze bakın ve gerçekten sizi hak edecek düzgün insanlarla ilişki başlatın, duygusal boslugunuza gelip aceleci davranmanıza engel olun.

Evet ne yazıkki olmuyor. Onu değiştirmek iyilik etmekte benim ayıbım olsun. Haklısın.
Bakın hala aynı arabesk tavır.

İyilik yapmak istiyorsanız bir yetimi sevindirseydiniz.

Kaç yaşına gelmiş bir baltaya sap olmamış, illegal işler peşinde olan birini adam etmek size mi kalmıştı? Ne cesaret böyle bir adamı sevgili diye evinize almışsınız.

Kendinize kötülük yaparak başkasına yaptığınız iyilikten hayır gelmez, gelmemişte zaten.

Çok haklısınız. Mantıklı düşündüğüm zaman bende sizin dediğiniz kapıya çıkıyorum. Karşısında bana şiddet uygularken çok ağladım ama acımadı. Devam etti. Daha sonra pişman olup yanıma gelip öpüp özür dilemeye çalıştı her defasında. Kurana el bastı. Ama yine yaptı her seferinde yine yaptı. Yine affettim. Onu o zaman bile evden gönderemedim. Korktum. Çok ağladım evden gitsin diye. Şimdi ise gitti. Ama ben o gittiği için Neden hala ağlıyorum bilmiyorum

Şiddet ilişkilerinizin olmazsa olmazı sanırım. İnsan kendini döven birini nasıl sevebilir? Sağlıklı bir psikolojiniz yok. Bir psikiyatriste gitmeniz ruhunuza iyi gelecek ve gelecekte yapacağınız eş/partner seçimlerinize de olumlu etkisi olacaktır. Şiddetin dozu gittikçe artar. Bu tarz adamlarla beraber olmaya devam ederseniz bir gün birinin elinde kalırsınız.

Tamam, artık ailesini dinleyecek.
Benimle yaşarken ailesini hep kötülerdi. Annem bizi küçükken bıraktı gitti. Bana babanem baktı derdi. Ben sokaklarda büyüdüm. Annem bana kahvaltı hazırlamazdı. Sen bana sabah namazında kalkıp kahvaltı hazırladın sen ben annemin yapmadığını yaptın derdi hep. Ama ne olduysa. 3 gün önce ailesi kıymetli oldu. Evet dedi benim çok güzel bir ailem varmış bunun şimdi farkına vardım ben dedi bana. Utanmadan bana öyle söyledi. Beni ailen için. Belirsiz bir iş için satıyormusun. Bırakıyor musun dedim. Ona. Oda Zaten anlaşamıyoruz. Ne istiyorsun sen mezara ben hapisemi gireyim dedi bana.

Gerçekten kınamak ve yargılamak için sormuyorum. Boşanmış, arkasından aile desteği alamamış ama aslanlar gibi kendi ayakları üstünde durabilmiş, namuslu olduğu sürece iş ayırt etmemiş bu kadar güçlü bir kadın, şiddete eyvallah çekiyor ??? Üstelik eşinizden de şiddet yüzünden boşanmışsınızBırakın gitsin. Bunu kendinize yapmayın. Bu hayatta sevilmeyi hakeden başka birine şans verin. Olmazsa yalnızlık hiç zor değil, böyle bir hayat yaşamaktansa mis gibi kafanıza göre yaşayın...

Yorum yapmaya bile değmez
Dayakçı kocadan boşanıp dayakçı sevgili bulmak
Dayak arsızı mısınız anlamadım?
Başka kadınları dövecek sizden sonra. Buna mı tahammül edemeyeceksiniz?
Bundan sonrada dayakçı Başka bir sevgili bulur huzur dolu günlerinize dönersiniz üzülmeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…