Sevgilim eski sevgilisine döndü

Bu adam zampara kurtulduğuna dua et o arada kaç kızla görüşmüştür niye ağlıyorsun her şey de hayır vardır yedi ay az bir zaman önüne bak.nerden tanıştınız hem siz arada mesafe varken kesi
Önyargılısınız illa herkes internetten mi tanışıyor. Kızkardeşi arkadaşım o şekilde tanıştık.Zampara olsa 7 ay boyunca bir fire verirdi değil mi? Sürekli aradığımda saat kaç olursa olsun uzun uzun konuşurduk hemde her gün

Sakın mesaj falan atma. Biz kadınlar duygu yoğunluğundan iç dökme adı altında uzun uzun paragraf döküyoruz ama emin ol erkekler hepsini okumuyor bile. Zaten sürekli çantada keklikmişsin daha fazla cepte görmesin seni.
Bi müddet üzül, ağla içine atma hiçbir şeyi fakat sakın ona belli etme.

Bu kadar sert konuşmanızı gerektirecek bi durum yok iki yorumunuzda da .Konu sahibi kalbinin kırıklığından , üzüntüsünden bahsetmiş . Hani bu kadar üzerine gitmenizi anlayamadım . Biraz daha sakin olun , savaşta değiliz .
Çok teşekkür ederim yorumunuz için. Benim anlamadığım bu yorumu yapan erkek sanırım ve erkekler bu siteye üye olamıyor diye biliyorum. Kendi başına gelse acaba bu şekilde mi yazardı

Benimki de onca yoldan geliyor diye seviyor sanıyordum. Yemin ederim bu karaktersizlere güvenilmez. Hepsi mi aynı olur

Kendi yorumlarınızla mı ilgilenseniz acaba

Sakın mesaj falan atma. Biz kadınlar duygu yoğunluğundan iç dökme adı altında uzun uzun paragraf döküyoruz ama emin ol erkekler hepsini okumuyor bile. Zaten sürekli çantada keklikmişsin daha fazla cepte görmesin seni.
Bi müddet üzül, ağla içine atma hiçbir şeyi fakat sakın ona belli etme.
Asĺa mesaj atmayı yada aramayı düşünmüyorum.Maalesef beni hep cepte görmüş şimdi öyle olmadığını anlayacak o sanıyor ki ben onu arayacağım peşinden koşacağım asla kendimi bu duruma düşürmem.Şu anda çok üzülüyorum elbette geçecek.Onun aramasını çok isterim ama aramıyacağınıda biliyorum

Asĺa mesaj atmayı yada aramayı düşünmüyorum.Maalesef beni hep cepte görmüş şimdi öyle olmadığını anlayacak o sanıyor ki ben onu arayacağım peşinden koşacağım asla kendimi bu duruma düşürmem.Şu anda çok üzülüyorum elbette geçecek.Onun aramasını çok isterim ama aramıyacağınıda biliyorum
Aynen herhangi beklenti içerisinde olma.
Beklentiler yıpratır insanı. Arar ya da aramaz.
Ben ilahi adalete inanıyorum. Bir şekilde çıkar bu üzmeleri

Sizi yara bandı olarak kullanmış. Ayrı şehirlerde olduğunuz için unutmanız daha kolay olacaktır, iletişimi komple kesin. Sosyalleşin, hobiler edin, derslere veya işinize falan yönelin. Sizi aldatan, değer vermeyen adamla ömür geçmez.

Sizi yara bandı olarak kullanmış. Ayrı şehirlerde olduğunuz için unutmanız daha kolay olacaktır, iletişimi komple kesin. Sosyalleşin, hobiler edin, derslere veya işinize falan yönelin. Sizi aldatan, değer vermeyen adamla ömür geçmez.
10 sene önce bitmiş bir ilişki hani yeni ayrılsalar diyeceğim yara bandı olarak kullanmış beni. Dediğim gibi şu anda görüştüğü kadından sonra 9 senelik nişanlandıği başka bir kadın vardı.İletişimi kestim zaten. Barışmak istemiyorum sadece hazmedemiyorum yaptıklarını beni aptal yerine koymasını ve elimde değil pişman olmasını, mutsuz olmasını benim yaşadıklarımın aynısını yaşamasını istiyorum. Bunu hak etmedim ben,benim duygularımla oynadı.Şimdi eski sevgilisiyle hiç bir şey olmamış gibi beraber olmaları içimi acıtıyor

Önyargılısınız illa herkes internetten mi tanışıyor. Kızkardeşi arkadaşım o şekilde tanıştık.Zampara olsa 7 ay boyunca bir fire verirdi değil mi? Sürekli aradığımda saat kaç olursa olsun uzun uzun konuşurduk hemde her gün
Çok üzülürsün sen bu düşünceyle adam senin sevdiğin gibi sevmemiş.23 gün yazmamış.ilk ayrıldığında barışanda sendin.nerden biliyorsun konuşmadığını adam on yıl öncekiyle bile konuşuyor ve şuan sevgili ise senleykende iletişim halindeymiş demekki.

7 aydır iyi giden bir ilişkim vardı.Ayrı şehirlerde yaşıyorduk iletişimimiz gayet iyiydi her gün bir kaç defa telefonla konuşurduk ve mesajlaşırdık.O beni görmeye kaç defa onca yoldan geldi,bende bir kaç defa onun yanına gittim.Sevgilim karakter olarak zor bir insan.Hep öncelikli olmayı ,ilgiyi çok sever,pohpohlanmak ister.Bir kaç defa çok ufak şeylerden onu önemsemediğimi düşünüp bana küstüğü olmuştur.1 kere kendi ayrılmak istedi ve 2 hafta sonra aradı barıştık.Sonrasında herşey güzel gidiyirdu.Maddi,manevi bana destek olurdu.Son bir ayda hemen hemen her haftsonu arkadaşlarımla ya balığa gidiyirdu yada onlarla bir programı vardı.Aradığımda telefonunu açmıyordu sadece msjlarima cevap veriyordu.Benim içime bir kurt düşmüştü.Yılbaşı için yanına gittim ve bazı yalanlarını yakaladım.Birde WhatsApptan bir kadın buna emojiler atmış ve bi tanesi kalpli surattı.Bi akşam yemek hazırlıyorken telefon geldi aldı ve salona gitti bende bir kaç dakika sonra peşinden gittim ve o telefonu kapatırken göz ucuyla kim aradı diye baktım.Bunu farkedince biz tartıştık.Ertesi gün ben geri döndüm oda buna izin verdi. Döndükten sonra beni hiç aramadı bende biraz sakinleşelim öyle konuşalım diye 10 gün sonra müsait olduğunda bana 2 dak.ayırabilirmisin diye mesaj attım.Mavi tık bile yaptırmadı ve 23 gün oldu sesi çıkmıyor. 10 sene önceki sevgilisiyle görüşüyor ve ikimizi aynı anda idare etmiş.Eski sevgilisiyle hep sosyal medyadan arkadaşlarmış ama yorumları hep arkadaşca.Onu unutamadı demeyin çünkü ondan sonra 9 senelik çok sevdiği hatta nişanlandığı biri vardı.Ben 20 gündür o kadar mutsuzum ki anlatamam.Kalbim çok acıyor bunu haketmedim.Neden 10 sene sonra eski sevgilisiyle görüştü aradan onca yıl geçmiş anlamıyorum.Madem onunla olmak istiyordun neden benim duygularımla oynadın.Ağlamaktan gözümde yaş kalmadı.Lutfen fikirlerinize çok ihtiyacım var.Benim mutsuzluğum üzerine eski sevgilisiyle ilişkisi sürermi mutlu olurlar mı?Kadının bir günahı yok ama eski sevgilin benim çektiğim acıları çeksin pişman olsun çok istiyorum.Şu an ağır bir depresyondayım nasıl atlatacağım bilmiyorum.Lütfen klasik şeyler demeyin değmezmiş filan diye biliyorum bende değmeyeceğini ama bu kalbimin acısını dindirmiyor.
10 sene 7 ay 9 sene falan... Bu adam 30dan fazla mı öyle çocuk çocuk hareketler ne?

Çok üzülürsün sen bu düşünceyle adam senin sevdiğin gibi sevmemiş.23 gün yazmamış.ilk ayrıldığında barışanda sendin.nerden biliyorsun konuşmadığını adam on yıl öncekiyle bile konuşuyor ve şuan sevgili ise senleykende iletişim halindeymiş demekki.
Belkide haklısın belki hep iletişim halindeydiler. Sadece yanıma geldiğinde yada ben onun yanındayken bunu farketmememin imkanı var mı?Geldiği zamanda uzun kalıyordu hep benim yanımda konuşuyordu şüpheli bir hareketi yoktu anlayacağın. Hayır barışmak için arayan kendisi ben sadece 1 şans vermek istedim her ilişkide küslükler,inişler çıkışlar olmuyor mu? Sizin ilişkileriniz hep mi mükemmel di hiç mi sorun yaşamadınız. Ayrılan kendisi aynı şehirde olsak hadi barışmak istemesini anlarım. Eğer değer vermese neden uzakta olmama rağmen barışmak istesin. Her ilişkinin dinamiği farklı insan hisseder sevip sevmediğini değer verip vermediğini

X