- Konu Sahibi UmutsuzKedi
-
o benim ahımı aldı zaten dilerim ki zor durumda kalsın aklına ben geleyim anlasın beni hakkımı helal etmedimErkek milleti işte o kadar ah alıyorlar ki beller doğrulmayacak madem aklında eski sevgilin var. Neden başkasını üzüyorsun
böyle kaba şekilde yazıcaksan yazma zatenNe siniri kardeşim? Ötür ağla devam et o sevgilisiyle gününü gün ederken! Yazmak hata sana hadi kolay gelsin!!
bi yanım onu istiyor diğer yanım saçmalama gurursuz musun kızım diyorGeri dönse bile kabul etmeyin çünkü her zaman aklınızda soru işareti kalacak, acabalariniz olacak değmez.
Ben gerçekten bu cins erkeklere anlam veremiyorum. Sen hakkını helal etsende rabbim koymaz hakkınıo benim ahımı aldı zaten dilerim ki zor durumda kalsın aklına ben geleyim anlasın beni hakkımı helal etmedim
gerçekten bende anlamıyorum. Madem aklın onda neden bana o kadar umut veriyon ama cidden bu işte bişey var sabaha birden değişti hiç bişey yoktu gece ne olmuş olabilirBen gerçekten bu cins erkeklere anlam veremiyorum. Sen hakkını helal etsende rabbim koymaz hakkını
2 ayda olsa bilmiyorum hassas insanım etkileniyorumDönse de kabul etmeyin. Allah'tan fazla değil 2 ayınızı kaybetmişsiniz sadece. Önünüze bakın.
Kız aradı ya da yazdı muhtemelen. O da geri döndü. Onunla yaşanmışlığı daha fazlaysa, arada aşk varsa 2 aylık ilişkiye eski ilişki ağır basıyor. Belki eskisinin döneceğini falan düşünmedi sizinle ilişkiye başlarken. Onda canı yandıgı için evlilik yoluna kendince hızlı girdi bu yüzden erkenden ailesiyle tanıştırdı. Ama işte ex birden döndüyse herşey tepetaklak olmuştur adamda. Dönme durumu olabilir evet. Ama sakın siz dönmeyin. Çünkü dönse bile emin ol aklı hep ama hep onda kalacaktır.gerçekten bende anlamıyorum. Madem aklın onda neden bana o kadar umut veriyon ama cidden bu işte bişey var sabaha birden değişti hiç bişey yoktu gece ne olmuş olabilir
malesef 1 senelik ilişkisi.Kız aradı ya da yazdı muhtemelen. O da geri döndü. Onunla yaşanmışlığı daha fazlaysa, arada aşk varsa 2 aylık ilişkiye eski ilişki ağır basıyor. Belki eskisinin döneceğini falan düşünmedi sizinle ilişkiye başlarken. Onda canı yandıgı için evlilik yoluna kendince hızlı girdi bu yüzden erkenden ailesiyle tanıştırdı. Ama işte ex birden döndüyse herşey tepetaklak olmuştur adamda. Dönme durumu olabilir evet. Ama sakın siz dönmeyin. Çünkü dönse bile emin ol aklı hep ama hep onda kalacaktır.
o konulara çok girmedim ama sadece şunu derdi yanlış olursa affetmem ayrılsam geri dönmem diyen insan 360 derece dönüyor eskisine gidiyorNe zaman ayrılmışlar peki sizden hemen önce mi ?
çok garip bi his herkese akıl veriyon ama kendine değil ne biliim hiç böyle dımdızlak ortada kalmadım hayır yani kız mı yazdı dediğimde hayır yazmadı ben mesaj atıcam ona konuşmak için dedi beynimden vuruldumböyle insan olunca arkadan baka kalıyor insanlar ama başkasını gözü görmeyen olunca o terkediliyor neden bu iş böyle demekki kendini ağırdan satmak lazım. ayrıca benim başıma böylesi gelse kurtuldum böylesinden diye sevinirdim.
Aklım ermez canım Allah ıslah etsingerçekten bende anlamıyorum. Madem aklın onda neden bana o kadar umut veriyon ama cidden bu işte bişey var sabaha birden değişti hiç bişey yoktu gece ne olmuş olabilir
amin inşallahAklım ermez canım Allah ıslah etsin
sizi hiç sevmemiş yada en iyi ihtimal ile umduğunu bulamamış boşverin kendinizi eksik kusurlu hissetmeyinçok garip bi his herkese akıl veriyon ama kendine değil ne biliim hiç böyle dımdızlak ortada kalmadım hayır yani kız mı yazdı dediğimde hayır yazmadı ben mesaj atıcam ona konuşmak için dedi beynimden vuruldum
Verdim maalesef.. alamıyorum taktik verinVanilinn konudan bagimsiz ama kilo aldnmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?