- Konu Sahibi UmutsuzKedi
-
Evet dönerDün akşam hiç bi sorun yoktu ailesiyle görüştük çay içtik. Sabah oldu böyle soğuk mesajlar noldu dedim kafam karışık yazdı çok üstelemeden döküldü eski sevgilisine döncekmiş o kadar dokundu ki yani evet uzun bi ilişkimiz yok 2 aylık ve ailesiyle tanıştım ciddi ilişkimiz var diye aşıladı bu sene içinde bişeyler olur adı konuşur diyen insan. Eski sevgilisine dönmüş lütfen beni yadırgamayın ben bilmiyorum hislerim vardı ilgi gösteriyordu böyle bitmemeliydi çok emindim ama yanılmışım. Arkadaşlarıma anlattım o ger döner diyor dönsede kalbi bende hiç olmamış ki diyorum dönse kaç yazar hala yediremiyorım kendime sabahtan beri yemek yiyemedim sinir stresten. Akıl verin nolur yaşım 24
Vanilinn konudan bagimsiz ama kilo aldnmi2 ayda ciddiyetten bahsettiğine göre eski sevgilisine nispet olsun diye evlenecekmiş. Bakmış ki eski sevgiliden sinyal var geri dönmüş. Böyle şeylere sinir oluyorum. Nice evlilik bu şekilde yapılıyor yıllarca kadının haberi olmuyor belki de.
Ailesiyle tanıştırmış zaten normal yani ciddi olduğunu düşünmeniz. İnsanlar da her tanıdığı insanı ailesiyle mi tanıştırır ya. Aileyle tanıştırmak ilişkinin bir aşama kaydetmesi o insanı aileye sokmak demektir artık. Size geri dönse de kabul etmeyin. Zamanla geçer bu acı evet zor ama zamana bırakın denecek başka bir şey yok gurursuz olmayınDün akşam hiç bi sorun yoktu ailesiyle görüştük çay içtik. Sabah oldu böyle soğuk mesajlar noldu dedim kafam karışık yazdı çok üstelemeden döküldü eski sevgilisine döncekmiş o kadar dokundu ki yani evet uzun bi ilişkimiz yok 2 aylık ve ailesiyle tanıştım ciddi ilişkimiz var diye aşıladı bu sene içinde bişeyler olur adı konuşur diyen insan. Eski sevgilisine dönmüş lütfen beni yadırgamayın ben bilmiyorum hislerim vardı ilgi gösteriyordu böyle bitmemeliydi çok emindim ama yanılmışım. Arkadaşlarıma anlattım o ger döner diyor dönsede kalbi bende hiç olmamış ki diyorum dönse kaç yazar hala yediremiyorım kendime sabahtan beri yemek yiyemedim sinir stresten. Akıl verin nolur yaşım 24
Belkide hayırlısı buymuş. Kendi dedi ailemle tanıştırmamam lazım diye anlamadım neyin kafasında çok iyi yalancıymış saf gibi görünüpAi
Ailesiyle tanıştırmış zaten normal yani ciddi olduğunu düşünmeniz. İnsanlar da her tanıdığı insanı ailesiyle mi tanıştırır ya. Aileyle tanıştırmak ilişkinin bir aşama kaydetmesi o insanı aileye sokmak demektir artık. Size geri dönse de kabul etmeyin. Zamanla geçer bu acı evet zor ama zamana bırakın denecek başka bir şey yok gurursuz olmayın
Bende şaşırmıştım tanışmak istemedim ama ne bilim ciddi ki tanıştırıyor demiştim ailesini sevmiştim ama işteİki aylık ilişkide ailesi ile tanışmaniz çok da sağlıklı olmamış zaten. Başından beri tuhaflık varmış. Geçmiş olsun diyelim yol yakınken kurtulmuşsunuz.
Malesef allah beterinden korusunBoşverin kurtulmuşsunuz. Biz bu forumda evli iken eski eşine dönenleri okuduk.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?