- Konu Sahibi terelellili
-
yani anlamış artık olmayavcağını kız dimi siz de bunu anladınız?Hayat alir demis eger sevgilinizi kazandigini dusunseydi hayat geri verir demesi gerekmez mi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
çok teşekkür ederim zaman ayırıp fikirlelrinizi payşaltığınız için. tanımadan yardımcı olmaya çalıştınız. ama siz de beni anlamaya çalışın. herkes farklı bir şey söylüyor zaten kötü bir durumdayken daha da allak bullak oluyorumvalla 2 gündür bu konuya kafa patlatıyorum ama bıraktım artık konu sahibi ne yaparsa öyle yapsın hakkında hayırlısı olur inşallah
çok teşekkür ederim zaman ayırıp fikirlelrinizi payşaltığınız için. tanımadan yardımcı olmaya çalıştınız. ama siz de beni anlamaya çalışın. herkes farklı bir şey söylüyor zaten kötü bir durumdayken daha da allak bullak oluyorum
yani anlamış artık olmayavcağını kız dimi siz de bunu anladınız?
Kiz ilk basta geri kazandini sanmis ama erkek arkds son noktayi koyunca hayat geri vermisti ama tekrar aldi dio eger kazanmis olsaydi ger verdi derdi is bitmis bence rahat ol sen kizi whatsapptan takip et ama belli etme takip ettini erkek arkadasinada
ayenen öyle akışına bırakıcam. bu akşam iftara gidicez bakalım nasıl geçecekYok ben hak veriyorum sana herkes farklı birşey söyleyince ne yapıcağını şaşırdın haliyle en iyisi akışına bırakmak
kıza dair bir şey söylemeyeyim evet. başarablirsem tabi:)Kiz demekki her durumunu whatsappa yazio fikir edinirsin sevgiline trip yapip kiza yoneltme kizi hatirlatip aklinada sokma
Canım üzgünüm ama sevgilin kibar biri degil,ayran gönüllü biri. Sen eski sevgilinde boyle bisey yapsaydın erkek arkadasinin tepkisi "sevgilim cok kibar biri ondan kizamiyor" mu olurdu. Cok güvenme derim digeriyle tekrar garantileyince seni yuzustu bırakabilir
ayenen öyle akışına bırakıcam. bu akşam iftara gidicez bakalım nasıl geçecek
kızlar ben geldim. hemen sizlere dün olanları anlatayım. dün iftara gittik başta her şey çok güzeldi sözler verdi beni çok sevdiğini bir daha asla arayamıyacağını falan söyledi. konuştuk tekrardan bu konuları. sonra tavla oynamaya gittik.bunun öncesinde de kuzenimle buluşup eve öyle gidecektik. beni ararsan duymam erkek arkadaşımı ara dedim onun yanında. önceden numarasını kuzenime vermiştim.o da duydu yani bana ulaşamazsan ondan ara dediğimi.
her şey güzel giderken birden onun telefonunun ışığının yandığını gördüm. cebine koydu bakıp. deedim telefonun yandı kim arıyor. annem arıyor meşgule verdim sonra ararım dedi. onun 10 dk öncesinde zaten annesiyle konuşmuştu zaten.ndn arıyor ki annesi dedim içimden.arasana anneni dedim. aradı ndn aradın dedi kapandı dedi.daha tavla bitmemişti ben lavaboya gidicem dei. haydaa dedim daha oyun bitmedi lavaboda bi anda nerden çıktı .çok sıkştm dedi.
ben zaten bir şeyler olduğunu anladım hemen.
o gidince telime baktım kuzenim 4 kere aramış duymamışım. hemn dedim ki kendi kendime demek ki kuzenim onu aradı . o da tanımadığı numara olduğu için o kız arıyor diye hemen lavaboya gitti aramak için. hemen onu aradım tel çalmadı. kuzenimi aradım sonra çalmadı teli onunda. sonra o sıra da geldi lavabodan bn tekrar kuzenimi aradım. az önce bana ulaşamayınca onu aradın mı dedim. evet dedi o da önce meşgule verdi sonra lavabodaymış beni aradı dedi.
ben başladım sen beim arkdamdan yine ş çeviriyorsun ben böyle bir ilişki istemiyorum diye söylenmeye. ben o kadar aptal mııyım dedim anlamıcak mıyım lavabboya gidip arayacağını falan filan.. sonra da kalktım zaten masadan böyle işte. yorumlarınızı bekliyorum
bu ilişkinin ömrü uzun değil
dün dedim zaten benim arkamdan iş çeviren bi adam istemiyorum hayatımda diye.
ben senin arkandan iş cevirmiyorum sadece seni kaybetmek isteemdiğim içöin huzursuz olmayalım diye öyle yaptım diyor. Beni otobüse bindirdi. Sonra ardından msj attı seni üzdüğüm için çok özür dlerim bitanesi huzursuz olmayalım diyeydi ama yine olmadı dedi. Eve gdince mutlaka haber bver dedi . Yazmadım hiç bir şey aradı meşgule verdim . Sonra eve gittysen bi haber ver sadece dedi. Evdeyim yazdım. Sonrasınra ne bir arama ne de bir msj atmadı.ee sonuç ne oldu peki o ne tepki verdi?
ben senin arkandan iş cevirmiyorum sadece seni kaybetmek isteemdiğim içöin huzursuz olmayalım diye öyle yaptım diyor. Beni otobüse bindirdi. Sonra ardından msj attı seni üzdüğüm için çok özür dlerim bitanesi huzursuz olmayalım diyeydi ama yine olmadı dedi. Eve gdince mutlaka haber bver dedi . Yazmadım hiç bir şey aradı meşgule verdim . Sonra eve gittysen bi haber ver sadece dedi. Evdeyim yazdım. Sonrasınra ne bir arama ne de bir msj atmadı.
aynen değmez ama ben herşeyi geçtim beni aptal yerine koymasına inanamıyorum. Ben salak mıyım dedim senin ne yaptığını ne yapacağını tahmin edebilecek kadar şey gördüm dedim.2 aylık bi adam için değermi bu durumla düşmene
aynen değmez ama ben herşeyi geçtim beni aptal yerine koymasına inanamıyorum. Ben salak mıyım dedim senin ne yaptığını ne yapacağını tahmin edebilecek kadar şey gördüm dedim.
biliyorum da insan inanmak istemiyor kendi başına gelincekaç gündür sana neyi anlatmaya çalışıyoduk biz peki??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?