- 25 Haziran 2014
- 289
- 57
- 38
- Konu Sahibi terelellili
-
tavrımı koydum zaten şuan çok fazla sık boğaz etmiyor beni. dün 8kere aradı 4 keer msj attı cwp atmadım. sonrasını da yazdım neler oldu. biraz zaman diyor ben her şeyi sana unutturacağım her şey çok güzel olacak diyor.Tavrını koyacaksın isterse 10 yıllık sevgilisi olsun şuan onun hayatında sen varsın kafanda bitirmediğin sürece görüşmek istemiyorum de ner olduğunu belli et eğer ki sana karşı çabalamadı hani bi söz vardır ya dönerse senindir dönmezse hiç senin olmamıştır diye aynen öyle..
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
tavrımı koydum zaten şuan çok fazla sık boğaz etmiyor beni. dün 8kere aradı 4 keer msj attı cwp atmadım. sonrasını da yazdım neler oldu. biraz zaman diyor ben her şeyi sana unutturacağım her şey çok güzel olacak diyor.
işin kötüsü gerçekten soğudum. tamamen kopmak istemesemde içimde bir şeyler kırıldı. geçer mi tamamen unutabilir myim bunu zmaan gösterecek.En azından çocuk uğraşıyor çok üstüne gitme bari ama sakın yumuşamaaa herşeyin hayırlısı zamana bırakalım de sen kendi içinde soğumasanda ona karşı soğudun gibi hissettir
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
hiç bir şey olmamış gibi devam edeyim mi yani?yaptığı şeyle mi kalsın?
ertesi gün olanları okumadınız sanırım. bilmediği numradan birisi arayınca annem aradı deyip kalkıyor. lavaboya gidip o numaarayı aradı. falan filan... yine gizli gizli bir şeyler yapmaya çalıştıYaptığı şey nedir ki? Sizden bir şey mi saklamış eski sevgilisi ulaşmış ve konuşmuşlar kıskanılacak bir şey ama devamı gelmediği sürece büyütülecek bir şey değil.
ertesi gün olanları okumadınız sanırım. bilmediği numradan birisi arayınca annem aradı deyip kalkıyor. lavaboya gidip o numaarayı aradı. falan filan... yine gizli gizli bir şeyler yapmaya çalıştı
okudunuz mu acaaba?Okumadım bir göz atmam lazım konuya...
kızlar ben geldim. hemen sizlere dün olanları anlatayım. dün iftara gittik başta her şey çok güzeldi sözler verdi beni çok sevdiğini bir daha asla arayamıyacağını falan söyledi. konuştuk tekrardan bu konuları. sonra tavla oynamaya gittik.bunun öncesinde de kuzenimle buluşup eve öyle gidecektik. beni ararsan duymam erkek arkadaşımı ara dedim onun yanında. önceden numarasını kuzenime vermiştim.o da duydu yani bana ulaşamazsan ondan ara dediğimi.
her şey güzel giderken birden onun telefonunun ışığının yandığını gördüm. cebine koydu bakıp. deedim telefonun yandı kim arıyor. annem arıyor meşgule verdim sonra ararım dedi. onun 10 dk öncesinde zaten annesiyle konuşmuştu zaten.ndn arıyor ki annesi dedim içimden.arasana anneni dedim. aradı ndn aradın dedi kapandı dedi.daha tavla bitmemişti ben lavaboya gidicem dei. haydaa dedim daha oyun bitmedi lavaboda bi anda nerden çıktı .çok sıkştm dedi.
ben zaten bir şeyler olduğunu anladım hemen.
o gidince telime baktım kuzenim 4 kere aramış duymamışım. hemn dedim ki kendi kendime demek ki kuzenim onu aradı . o da tanımadığı numara olduğu için o kız arıyor diye hemen lavaboya gitti aramak için. hemen onu aradım tel çalmadı. kuzenimi aradım sonra çalmadı teli onunda. sonra o sıra da geldi lavabodan bn tekrar kuzenimi aradım. az önce bana ulaşamayınca onu aradın mı dedim. evet dedi o da önce meşgule verdi sonra lavabodaymış beni aradı dedi.
ben başladım sen beim arkdamdan yine ş çeviriyorsun ben böyle bir ilişki istemiyorum diye söylenmeye. ben o kadar aptal mııyım dedim anlamıcak mıyım lavabboya gidip arayacağını falan filan.. sonra da kalktım zaten masadan böyle işte. yorumlarınızı bekliyorum
ben bunda bi garplik görmedim. kızın aradığını düşünmüş olabilir gerçekten ve açmak istememiştir siz arıza çıkaracaksınız diye. gidip arama ben demedim mi diyecek de olabilir. kızla görüşüyor olsa herhalde başka numaradan aradığına dar endişe taşımazdı kız rahat rahat kendi numarasından arayabilirdi...
ya ne kadr net bakıyorsunuz?ben hep altında başka bir şey arıyorum
ya ne kadr net bakıyorsunuz?ben hep altında başka bir şey arıyorum
2 aylık bir ilişkim var.sevgilimin benden önce 5 senelik bir ilişkisi olmuş ve yaklaşık 8 ay önce ayrılmışlar. her şey çok güzel giderken ilişkimizde pat diye bu eski sevgili ortaya çıktı. erkek arkadaşıma msj attı saçma sapan bahaneler sunarak.erkek arkadaşım cwp atmadı sildi hemen msjı.bir gece uyandım ve erkek arkadaşım onlinedı gece 2 sularında ve kiminle konuşuyorsun busaatte diye sıkıştırınca yine msj attı dedi.ki şöyle birşey war whatsappta sevgilimin profilinde ikimizin fotosu var. buna rağmen hala rahatsız ediyor.pişmanım barışalım diyormuş.oda benim için bitti dmiş.ama o kdr kibar ve kimsenin üzülmesini istemeyen birisi ki kıza sert bir şekilde söyleyemiyor arama beni diye. dün yine telefonunda bir şey bakarken tanınmayan numara gördüm.kim dedim eveledi geveledi sonra eski sevgilisi olduğunu söyledi.15 dkya yakın konuşmuşlar.zaten ben bakışından duruşundan sevgilimde bi farklılık olduğunu sezdim. kafamda bitirdim ben onu diyor.ama tavırlarından hiçte öyle anlaşılmıyor.kolay değil 5 yıllık bir ilişkiydi diyor. e yapmalıyım nasıl davranmalıyım bilmiyorum?ayrılmakta istemiyorum ama aklında o kız varsa zaten olmaz ki böyle?.bunu nasıl anlıyacağım.seni seviyorum seninle gelecek düşünüyorum diyor ama ne kadar gerçek?lütfen yardım edin ne olur?ne yapmalıyım?nasıl davranmalıyım?
Bence sen burada yazılanlardan çok etkilendin ayrılma ama tetikte ol uyanık ol seni kandırmasına izin verme kimsenin inşallah çok mutlu olursunuz canım başından beri takip ediyorum konunu :)
cumartesi istnbula gittik her şey çok güzeldi en baştan daha yola çıkmadan uyardım bu yaptıklarını bir da<ha konuşmamak üzere kapatacağım ama bir daha en ufak bir yanlışını görürsem hatta hissedersem biter dedim. şuan güzel gidiyor. ama br de trip atmasam çok iyi olacak:)merak ettim son durum nedir ?
öyle diyorsunuz ama bi anda kestirip atmak istemiyorum. zamana bırakmayı seçtim. belki sonunda çok üzülücem ama denemek istiyorumHayır gelmez bu adamdan da. Konuları okudukça şok oluyorum ya bi ben mi deliyim millet mi çok fedakâr anlamıyorum ki bu adamlara noluyo ya hepsinde bi havalar
Bana kalırsa geçmişini kapatamamış biri ergenlik psikolojisinden çıkamamıştır kendini yetiştirememiştir karşı tarafın aramalarına ulaşma çabalarına kayıtsız kalmıyorsa da o da kapatamamış demektir. Eminim fıstık gibi de kızsındır hayat güzel bu aralar bana değil ama yaşamayı bilene güzel. Niye vaktini böyle biriyle harcayasın
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?