sevgilim eski kız arkadaşıyla görüşüyor.ayrılmakta istemiyorum ne yapmalıyım?

tavrımı koydum zaten şuan çok fazla sık boğaz etmiyor beni. dün 8kere aradı 4 keer msj attı cwp atmadım. sonrasını da yazdım neler oldu. biraz zaman diyor ben her şeyi sana unutturacağım her şey çok güzel olacak diyor.

En azından çocuk uğraşıyor çok üstüne gitme bari ama sakın yumuşamaaa herşeyin hayırlısı zamana bırakalım de sen kendi içinde soğumasanda ona karşı soğudun gibi hissettir

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

işin kötüsü gerçekten soğudum. tamamen kopmak istemesemde içimde bir şeyler kırıldı. geçer mi tamamen unutabilir myim bunu zmaan gösterecek.

hiç bir şey olmamış gibi devam edeyim mi yani?yaptığı şeyle mi kalsın?

Yaptığı şey nedir ki? Sizden bir şey mi saklamış eski sevgilisi ulaşmış ve konuşmuşlar kıskanılacak bir şey ama devamı gelmediği sürece büyütülecek bir şey değil.

Yaptığı şey nedir ki? Sizden bir şey mi saklamış eski sevgilisi ulaşmış ve konuşmuşlar kıskanılacak bir şey ama devamı gelmediği sürece büyütülecek bir şey değil.
ertesi gün olanları okumadınız sanırım. bilmediği numradan birisi arayınca annem aradı deyip kalkıyor. lavaboya gidip o numaarayı aradı. falan filan... yine gizli gizli bir şeyler yapmaya çalıştı

ertesi gün olanları okumadınız sanırım. bilmediği numradan birisi arayınca annem aradı deyip kalkıyor. lavaboya gidip o numaarayı aradı. falan filan... yine gizli gizli bir şeyler yapmaya çalıştı

Okumadım bir göz atmam lazım konuya...

ben bunda bi garplik görmedim. kızın aradığını düşünmüş olabilir gerçekten ve açmak istememiştir siz arıza çıkaracaksınız diye. gidip arama ben demedim mi diyecek de olabilir. kızla görüşüyor olsa herhalde başka numaradan aradığına dar endişe taşımazdı kız rahat rahat kendi numarasından arayabilirdi...

ya ne kadr net bakıyorsunuz?ben hep altında başka bir şey arıyorum

Senin ona güvenin kalmamış haklı olarak ya böyle kavga dövüş ilişkiye devam edeceksiniz yada istememenize rağmen ayrılacaksınız.

Bence sen burada yazılanlardan çok etkilendin ayrılma ama tetikte ol uyanık ol seni kandırmasına izin verme kimsenin inşallah çok mutlu olursunuz canım başından beri takip ediyorum konunu :)

Hayır gelmez bu adamdan da. Konuları okudukça şok oluyorum ya bi ben mi deliyim millet mi çok fedakâr anlamıyorum ki bu adamlara noluyo ya hepsinde bi havalar
Bana kalırsa geçmişini kapatamamış biri ergenlik psikolojisinden çıkamamıştır kendini yetiştirememiştir karşı tarafın aramalarına ulaşma çabalarına kayıtsız kalmıyorsa da o da kapatamamış demektir. Eminim fıstık gibi de kızsındır hayat güzel bu aralar bana değil ama yaşamayı bilene güzel. Niye vaktini böyle biriyle harcayasın

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bak canımcım benim sevgiliminde benden önce 2.5 yıllık bi sevgilisi olmuş.ayrılalı da cok olmuş yani 2 3 sene filan.bu süre zarfında bu kız sürekli sevgilime mesajlar atmış napıyorsun falan gibisinden.neyse sevgilim numarasını filan değiştrmiş.faceindede kızı engellemiş .ulaşmasını engelliyor anlayacagın. ben actım face ine baktım engelli kız. ..yani şöyleki sevgilinin işine geliyo o kızla mesajlaşmak.ama unutmaki onla ayrılmış ilişkisini bitirmiş. demekki onda bulamadığı bişiler var. ben yerinde olsam ayrılırdım ama ayrılmak istemiyosan uzak kaç biraz hic bu olayı sorun haline getirme konusunu bile açma.sadece kendinden uzak tut.bırak bakalım kendi haline.ne olacak gör.ona göre gerekli kararı verirsin

Bence sen burada yazılanlardan çok etkilendin ayrılma ama tetikte ol uyanık ol seni kandırmasına izin verme kimsenin inşallah çok mutlu olursunuz canım başından beri takip ediyorum konunu :)

teşekkür ederim. şuan ne çok sıcak davranıyorum ne de çok soğuk. istanbula gittik çok güzel geçti. akışına bıraktım olayları. artık ne olursa

merak ettim son durum nedir ?
cumartesi istnbula gittik her şey çok güzeldi en baştan daha yola çıkmadan uyardım bu yaptıklarını bir da<ha konuşmamak üzere kapatacağım ama bir daha en ufak bir yanlışını görürsem hatta hissedersem biter dedim. şuan güzel gidiyor. ama br de trip atmasam çok iyi olacak:)

öyle diyorsunuz ama bi anda kestirip atmak istemiyorum. zamana bırakmayı seçtim. belki sonunda çok üzülücem ama denemek istiyorum

Benim bir ilişkim var ve onu seviyorum, artık beni arama rahatsız etme diyemiyorsa bu kibarlıktan değildir canım üzgünüm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…