• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevgilim eski kız arkadaşıyla görüşüyor.ayrılmakta istemiyorum ne yapmalıyım?

aynen değmez ama ben herşeyi geçtim beni aptal yerine koymasına inanamıyorum. Ben salak mıyım dedim senin ne yaptığını ne yapacağını tahmin edebilecek kadar şey gördüm dedim.

Sana olabilecek senaryolardan birini söyleyeyim mi? O kızı yenidne istesin/istemesin sorun değil. Sen gitgide yıpranıcaksın, onun burdaki gibi ama iyi ama kötü niyetli bazı küçük hareketleri sana batacak, sorunlar çıkacak, kavgalar olacak. İnsanoğlunun bir özelliği varsa da kavgalı sorunlu ortama fazla gelememesi. Sonunda "ee yeter be" diyecek, günün sonunda görünürde o kız yüzünden olmayan ama dolaylı olarak sebep veren bir ayrılık yaşanacak. Belki bu kadar kavgadan sonra o kız kıymete binecek. O kızın 4 yılda etmediğini sen ona 2 ayda etmiş olacaksın. Ve kimbilir o kıza dönecek. Senin açından bakıncaayrılığa sebep o kız olacak ama sevgilinin açısından senin son haftalarda sürekli kavga çıkarman olmuş olacak. Ne istiyorsun bilmiyorum ama şunu bil bu tartışmalar seni bu sona doğru sürüklüyor.

sana olabilecek senaryolardan birini söyleyeyim mi? O kızı yenidne istesin/istemesin sorun değil. Sen gitgide yıpranıcaksın, onun burdaki gibi ama iyi ama kötü niyetli bazı küçük hareketleri sana batacak, sorunlar çıkacak, kavgalar olacak. Insanoğlunun bir özelliği varsa da kavgalı sorunlu ortama fazla gelememesi. Sonunda "ee yeter be" diyecek, günün sonunda görünürde o kız yüzünden olmayan ama dolaylı olarak sebep veren bir ayrılık yaşanacak. Belki bu kadar kavgadan sonra o kız kıymete binecek. O kızın 4 yılda etmediğini sen ona 2 ayda etmiş olacaksın. Ve kimbilir o kıza dönecek. Senin açından bakıncaayrılığa sebep o kız olacak ama sevgilinin açısından senin son haftalarda sürekli kavga çıkarman olmuş olacak. Ne istiyorsun bilmiyorum ama şunu bil bu tartışmalar seni bu sona doğru sürüklüyor.
senorya bence d böyle olacak. Zaten dün akşam dedi. Sen unutamıcaksın bu olanları dedi.

hala bitirdim bundan sonra görüşmiycem ne yaparsa yapsın demek yerine başka şeyler söylüyosun kendi düşen ağlamaz ne diyim :19:
bitti zaten akşam söyledim ben böyle biriisye olmak istemiyorum diye. En son da kib deyip bindim otobüse ve yüzüne bakmadım. Kolumu tutmaya çalıştı çektm kendimi

Adam seni istemesse zaten sen bitti dediginde üstelemezdi ve oda bitirirdi, senin kolundan cekmeler eve gittinmi ara beni demeler ilgi duymassa sana bunlari yaparmiydi..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bana tekrardan barışırsınız gibi geldi. Boş yere birbirinizi yıpratmayin. Eski kız arkadaşı sevgilinin annesi ile kavga ettiyse bu iş zor biraz. Erkekler annesini biraz zor çigner. Annesine değer vermeyenle yapamaz.

Son düzenleme:
adam seni istemesse zaten sen bitti dediginde üstelemezdi ve oda bitirirdi, senin kolundan cekmeler eve gittinmi ara beni demeler ilgi duymassa sana bunlari yaparmiydi..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ben evdeyim dedikten sonra tek bir msj bile atmadı. Sevse beni gerçkten istese seni seviyorum flan filan diye msjlar atmaz mıydı. Sabahtan bei 2 kez aradı açmadım.

bana tekrardan barışırsınız gibi geldi. Boş yere birbirinizi yıpratmayin. Eski kız arkadaşı sevgilinin annesi ile kavga ettiyse bu iş zor biraz. Erkekler annesini biraz zor çigner. Annesine değer vermeyenle yapamaz.
bide bana diyor ki sen çok taktığınb için bu konuya şimdi bilmediğm bi numara arayınca huzursuz oldum senin paranoyandan diyor?

bide bana diyor ki sen çok taktığınb için bu konuya şimdi bilmediğm bi numara arayınca huzursuz oldum senin paranoyandan diyor?

ben evdeyim dedikten sonra tek bir msj bile atmadı. Sevse beni gerçkten istese seni seviyorum flan filan diye msjlar atmaz mıydı. Sabahtan bei 2 kez aradı açmadım.

2 aylık bi ilişki de seni seviyorumlar saçma olmaz mı. seni aramış zaten. çocuğun çok üstüne gitme. tartıştıkça senden uzaklşır iyice.

2 aylık bi ilişki de seni seviyorumlar saçma olmaz mı. Seni aramış zaten. çocuğun çok üstüne gitme. Tartıştıkça senden uzaklşır iyice.

şimdi arıyor açmıyorum msj attı kızgınlığın geçmedi mi hala bitanesi diyor?sanki uyuyp uyanınca geçecek hemen?

Back
X