- Konu Sahibi terelellili
biliyorum da insan inanmak istemiyor kendi başına gelince
Ama ben senin tekrardan barışıcağını düşünüyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
biliyorum da insan inanmak istemiyor kendi başına gelince
aklımda hep onu haklı çıkarmaya çalışıyorum evet ama haklı bir taraf bulamıyorum.ama ben senin tekrardan barışıcağını düşünüyorum
aklımda hep onu haklı çıkarmaya çalışıyorum evet ama haklı bir taraf bulamıyorum.
doğru söylüyorsunuz ama şuan dik durmam gerek ne olursa olsun bana yaptığı şeyi haketmedim.sakın kırılma yanlış anlamada ama sen bu kafayla çok üzülürsün kusura bakma![]()
aynen değmez ama ben herşeyi geçtim beni aptal yerine koymasına inanamıyorum. Ben salak mıyım dedim senin ne yaptığını ne yapacağını tahmin edebilecek kadar şey gördüm dedim.
ben sana dedim tekmeyi basacak diye...Burada bize kizacagina aklini basina topla bence. Seni gercekten seven biriyle ol...
doğru söylüyorsunuz ama şuan dik durmam gerek ne olursa olsun bana yaptığı şeyi haketmedim.
senorya bence d böyle olacak. Zaten dün akşam dedi. Sen unutamıcaksın bu olanları dedi.sana olabilecek senaryolardan birini söyleyeyim mi? O kızı yenidne istesin/istemesin sorun değil. Sen gitgide yıpranıcaksın, onun burdaki gibi ama iyi ama kötü niyetli bazı küçük hareketleri sana batacak, sorunlar çıkacak, kavgalar olacak. Insanoğlunun bir özelliği varsa da kavgalı sorunlu ortama fazla gelememesi. Sonunda "ee yeter be" diyecek, günün sonunda görünürde o kız yüzünden olmayan ama dolaylı olarak sebep veren bir ayrılık yaşanacak. Belki bu kadar kavgadan sonra o kız kıymete binecek. O kızın 4 yılda etmediğini sen ona 2 ayda etmiş olacaksın. Ve kimbilir o kıza dönecek. Senin açından bakıncaayrılığa sebep o kız olacak ama sevgilinin açısından senin son haftalarda sürekli kavga çıkarman olmuş olacak. Ne istiyorsun bilmiyorum ama şunu bil bu tartışmalar seni bu sona doğru sürüklüyor.
bitti zaten akşam söyledim ben böyle biriisye olmak istemiyorum diye. En son da kib deyip bindim otobüse ve yüzüne bakmadım. Kolumu tutmaya çalıştı çektm kendimihala bitirdim bundan sonra görüşmiycem ne yaparsa yapsın demek yerine başka şeyler söylüyosun kendi düşen ağlamaz ne diyim![]()
ben evdeyim dedikten sonra tek bir msj bile atmadı. Sevse beni gerçkten istese seni seviyorum flan filan diye msjlar atmaz mıydı. Sabahtan bei 2 kez aradı açmadım.adam seni istemesse zaten sen bitti dediginde üstelemezdi ve oda bitirirdi, senin kolundan cekmeler eve gittinmi ara beni demeler ilgi duymassa sana bunlari yaparmiydi..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bide bana diyor ki sen çok taktığınb için bu konuya şimdi bilmediğm bi numara arayınca huzursuz oldum senin paranoyandan diyor?bana tekrardan barışırsınız gibi geldi. Boş yere birbirinizi yıpratmayin. Eski kız arkadaşı sevgilinin annesi ile kavga ettiyse bu iş zor biraz. Erkekler annesini biraz zor çigner. Annesine değer vermeyenle yapamaz.
bide bana diyor ki sen çok taktığınb için bu konuya şimdi bilmediğm bi numara arayınca huzursuz oldum senin paranoyandan diyor?
ben evdeyim dedikten sonra tek bir msj bile atmadı. Sevse beni gerçkten istese seni seviyorum flan filan diye msjlar atmaz mıydı. Sabahtan bei 2 kez aradı açmadım.
2 aylık bi ilişki de seni seviyorumlar saçma olmaz mı. Seni aramış zaten. çocuğun çok üstüne gitme. Tartıştıkça senden uzaklşır iyice.
şimdi arıyor açmıyorum msj attı kızgınlığın geçmedi mi hala bitanesi diyor?sanki uyuyp uyanınca geçecek hemen?
bu kadar yeter mi?yetmez bence burnu sürtsün iyice. bu kadar basit değil.bence fazla uzatma. çocuk mesaj atıyor arıyor. gönlünü almak için ne yapsın daha. fazla tersleme çocuğu.![]()
Fazla naz asik usandirir