- 2 Kasım 2013
- 7.796
- 37.040
- 748
- Konu Sahibi terelellili
-
2 aylık bir ilişkim var.sevgilimin benden önce 5 senelik bir ilişkisi olmuş ve yaklaşık 8 ay önce ayrılmışlar. her şey çok güzel giderken ilişkimizde pat diye bu eski sevgili ortaya çıktı. erkek arkadaşıma msj attı saçma sapan bahaneler sunarak.erkek arkadaşım cwp atmadı sildi hemen msjı.bir gece uyandım ve erkek arkadaşım onlinedı gece 2 sularında ve kiminle konuşuyorsun busaatte diye sıkıştırınca yine msj attı dedi.ki şöyle birşey war whatsappta sevgilimin profilinde ikimizin fotosu var. buna rağmen hala rahatsız ediyor.pişmanım barışalım diyormuş.oda benim için bitti dmiş.ama o kdr kibar ve kimsenin üzülmesini istemeyen birisi ki kıza sert bir şekilde söyleyemiyor arama beni diye. dün yine telefonunda bir şey bakarken tanınmayan numara gördüm.kim dedim eveledi geveledi sonra eski sevgilisi olduğunu söyledi.15 dkya yakın konuşmuşlar.zaten ben bakışından duruşundan sevgilimde bi farklılık olduğunu sezdim. kafamda bitirdim ben onu diyor.ama tavırlarından hiçte öyle anlaşılmıyor.kolay değil 5 yıllık bir ilişkiydi diyor. e yapmalıyım nasıl davranmalıyım bilmiyorum?ayrılmakta istemiyorum ama aklında o kız varsa zaten olmaz ki böyle?.bunu nasıl anlıyacağım.seni seviyorum seninle gelecek düşünüyorum diyor ama ne kadar gerçek?lütfen yardım edin ne olur?ne yapmalıyım?nasıl davranmalıyım?
Ikinizden biri bu iliskiyi bitirecekte once kim bilemeyecegim.
2 aylık bir ilişkim var.sevgilimin benden önce 5 senelik bir ilişkisi olmuş ve yaklaşık 8 ay önce ayrılmışlar. her şey çok güzel giderken ilişkimizde pat diye bu eski sevgili ortaya çıktı. erkek arkadaşıma msj attı saçma sapan bahaneler sunarak.erkek arkadaşım cwp atmadı sildi hemen msjı.bir gece uyandım ve erkek arkadaşım onlinedı gece 2 sularında ve kiminle konuşuyorsun busaatte diye sıkıştırınca yine msj attı dedi.ki şöyle birşey war whatsappta sevgilimin profilinde ikimizin fotosu var. buna rağmen hala rahatsız ediyor.pişmanım barışalım diyormuş.oda benim için bitti dmiş.ama o kdr kibar ve kimsenin üzülmesini istemeyen birisi ki kıza sert bir şekilde söyleyemiyor arama beni diye. dün yine telefonunda bir şey bakarken tanınmayan numara gördüm.kim dedim eveledi geveledi sonra eski sevgilisi olduğunu söyledi.15 dkya yakın konuşmuşlar.zaten ben bakışından duruşundan sevgilimde bi farklılık olduğunu sezdim. kafamda bitirdim ben onu diyor.ama tavırlarından hiçte öyle anlaşılmıyor.kolay değil 5 yıllık bir ilişkiydi diyor. e yapmalıyım nasıl davranmalıyım bilmiyorum?ayrılmakta istemiyorum ama aklında o kız varsa zaten olmaz ki böyle?.bunu nasıl anlıyacağım.seni seviyorum seninle gelecek düşünüyorum diyor ama ne kadar gerçek?lütfen yardım edin ne olur?ne yapmalıyım?nasıl davranmalıyım?
öncelikle çok teşekkür ederim uzun uzun yazdığınız için. zlarla konuştuktan sonra ayrılmaya karar vermiştim. onun yanına gittim ama yaptığından pişman gibi gözüken bir adam var gibiydi karşımda biraz laf soktuysam da çok sert davranmadım. kızla nedn ayrıldıkların bilmiyorum. ayrıca aramızda mezhep sorunu var belki kızla da ayrılma nedenlerinde bu da vardır.bildiğim kadarıyla kız annesiyle tartışmış. sonrasında da bunu erkek arkadaşımdan çıkarmış. erkek arkadaşımda annesine laf söyletecek birisi değil. sanırım bu mesele.ayrıca kızla aynı şehir de bile yaşamıyorlar.Çok trip attıysan soğukluğu ondan olabilir...
Nasıl inanayım diyorsun ya bir de... Söz veriyorsa, inanmak istiyorsan inan ama bir daha yaparsa hiçbir koşulda dinleme onu ve ayrıl!
Bunu yapamayacaksan valla görmezden gelmen lazım... Hem trip atarım, hem burnundan getiririm, hem ayrılmam, olmaz.. Bir şans ver kendini ıspatlasın çocuk.. ıspatlayamazsa da gerğini yapman gerekir... ..
Bizde, benimki ilk aramasının şaşkınlığını atlattıktan sonra ve bana söyledikten sonra, bir de üstüne birkaç defa daha arayınca ben sormuştum: " halledemediniz mi meseleyi kapatamadınız mı konuyu... Daha ne kadar sürer sohbetiniz, artık tadı kaçıyor," dediğimde bana bana güven bu konuyu kapatacağım kesinlikle aramayacak bir daha demişti .. dediği de oldu... Gerçi sonra 6 ayda bir yoklama yaptı kız ama bizimki oralı olmadı, gerekli cevabı verdi...
İnan bana çok umursamamıştım ben zaten.. Erkek arkadaşıma gözü kapalı güvendiğimden de değil, deli miyim niye güveneyimama kıza zaten öfkeliydi, o hesabı kapatsınlar istedim. çünkü öfke de bir duygu neticede.. ben erkek arkadaşımı tanıyordum, geri dönebilecekleri bir ayrılık yaşamamıştı da.. Yeni bir kız olsaydı belki dadanan gerçekten çok takabilirdim kafama..
Onlar neden ayrılmış, neden yürütememişler bunları biliyor musun?
Bir de fotoğrafımızı görüyor zaten diyorsun ya, kız zaten muhtemelen ego tatmini için yapıyor.. Pişmanlığı sevgiden değil, kaptırdım beni değil başkasını seviyor diye hırstan yapıyor muhtemelen... adamı senden ayırsa birleşseler bile böyle bir kızla bir adam ne kadar mutlu olabilir zaten ? Bunu düşün.. Kızı büyütme gözünde..
Trip atma sevgiline de, otur düzgünce konuş, söz verirse bir şans ver, ama tekrarı olursa ben yokum de mutlaka, bilsin...
Kendine güvenli davranman önemli.. Kızı küçümseme çocuğun yanında... Daha kıymete biner...
Umarım atlatırsınız, bol şans
benim yerime koy kendini ben bunu haketmedim dedim. haklısın ama ben kötü bir şey yapmadım ona karşı hiç bir şey hissetmiyorum dediKafasında bitirmiş olsaydı sizi huzursuz edecek bi durumda bırakmazdı. Bunun naif kişilikle alakası yok. Yerinizde olsaydım net tavrı mi koyardım. Empati kurmasını isterdim.
Oğlan ayrılır gibi geldi. Kızda kendimi gördüm kolay kolay vazgeçmeyecek.
onu sevdiğine dair ufak bir şey hissetsem durmam zaten yanında. ben ıona o seçeneği de sundum. eğer onu seviyorsan ben çekilirim aradan barışın tekrar dedim.ben seni seviyorum saçma sapan konuşma dediHah işte aynısını benimde başıma geldi.3 yıllık ilişkisinden çıktı geldi bana kolay değil 3 yıl şöyle böyle bilmem ne dedi bana kavgalar ettik neler oldu neler...Sevgimden dayandım herşeye...Ama şu düşüncem hiç değişmedi yarın bigün ona dönerse dönsün benim kaybetceğim bişey olamaz.O kendisini aldatan birine dönsün bakalım ne kadar mutlu olabilecek.Bekarken sıkılmaz ama evlendiklerinde yüzüne vuracak neler diyecek belkide...Valla şu saatten sonra dünya biyerimde değil artık ...Sende bırak ne isterse onu yapsın..Ama sevgin için elinden geleni yap aşıksan herşeyi yappp ama neticede gene onu istiyosa yolu açık olur o zamanda hiççç üzülme
amin inşallah yakarışık bi durum.Allah sabır versin
konuşmaların hepsini okuyamadım..kesinliklee görüşmesi cok yanlış sonuçta sen varsın sana karsı yapılmış bir saygısızlık..belli ki kız arsız fotonuzu gorup hala pişmanım diyip gecenin 2 sinde sevgilinize mesaj attığına gore..ayrıca ne gereği var ki 15 dakka konuşmuşlar hic açmasın ya da açsın gerekirse sert çıkışarak anlatsın ona bir daah rahatsız etmemesi gerektigini
dün denedim zaten ayrılamadım biraz daha deniyeceğimBu resmen kiza al sevgilim senin olsun demektir hemen teslim olma seviyosan birakma acı çekersin
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?