• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevgilim eski kız arkadaşıyla görüşüyor.ayrılmakta istemiyorum ne yapmalıyım?

Bahane çok guzel yalniz. Bes yillik ilişki kolay mi... sevgiliniz cok kibar ise size yaptigi kabalik ve kustahligi hatta gururunuzu hice saymasi gözünüzü acmaniz icin yeterli gelmedi mi? Benim de 4 yillik iliskim vardi. Hatta hayatima giren ilk erkekti. Su anda esim olan kisiyle tanistigimda geri döndü. Numarami degistirdim mail atti. Onu değiştirdim facebooktan ulasti. Engelledim arkadaslarimi aradi. Velhasili ben onunla tek kelam etmedim. Ne onu unutmustum ne de acim geçmişti. Ancak esime ve kendime saygimdan tek kelime etmedim.

Sevgiliniz kibar falan değil gayet haysiyet yoksunu. Sizin de kendinize biraz sayginiz varsa sevseniz dahi bu iliskiyi bitirirsiniz.

Hah işte aynısını benimde başıma geldi.3 yıllık ilişkisinden çıktı geldi bana kolay değil 3 yıl şöyle böyle bilmem ne dedi bana kavgalar ettik neler oldu neler...Sevgimden dayandım herşeye...Ama şu düşüncem hiç değişmedi yarın bigün ona dönerse dönsün benim kaybetceğim bişey olamaz.O kendisini aldatan birine dönsün bakalım ne kadar mutlu olabilecek.Bekarken sıkılmaz ama evlendiklerinde yüzüne vuracak neler diyecek belkide...Valla şu saatten sonra dünya biyerimde değil artık ...Sende bırak ne isterse onu yapsın..Ama sevgin için elinden geleni yap aşıksan herşeyi yappp ama neticede gene onu istiyosa yolu açık olur o zamanda hiççç üzülme

O ona döner gibi geliyor. Benim ki döndü sonra yine bana geldi. Sevmek güzel ama canın çok yanacak söyleyeyim. Eğer hazırsan devam et. Yok ben kaldıramam dersen en kısa zamanda bitir. 2 aylık yaşanmışlık çok koymayabilir ama 6 aylık hır gür daha çok üzecektir seni.

Bence sevgilin o kizi kafasinda bitirmemis basligina bakilirsa " sevgilim eski kiz arkadasiyla gorusuyor. ayrilmakta istemiyorum ". Isin zor tabikide ama onlarin ikisi 5 sene cikmis dile kolay bes sene ! ben ayril derim eger halen onunla irtibati kesmemisse demekki aralarindaki baglar tamamen kopmamis ! biliyorum ayril demek kolay degil ama bu sana yapilmis olan cok buyuk bir saygisizlik.

2 aylık bir ilişkim var.sevgilimin benden önce 5 senelik bir ilişkisi olmuş ve yaklaşık 8 ay önce ayrılmışlar. her şey çok güzel giderken ilişkimizde pat diye bu eski sevgili ortaya çıktı. erkek arkadaşıma msj attı saçma sapan bahaneler sunarak.erkek arkadaşım cwp atmadı sildi hemen msjı.bir gece uyandım ve erkek arkadaşım onlinedı gece 2 sularında ve kiminle konuşuyorsun busaatte diye sıkıştırınca yine msj attı dedi.ki şöyle birşey war whatsappta sevgilimin profilinde ikimizin fotosu var. buna rağmen hala rahatsız ediyor.pişmanım barışalım diyormuş.oda benim için bitti dmiş.ama o kdr kibar ve kimsenin üzülmesini istemeyen birisi ki kıza sert bir şekilde söyleyemiyor arama beni diye. dün yine telefonunda bir şey bakarken tanınmayan numara gördüm.kim dedim eveledi geveledi sonra eski sevgilisi olduğunu söyledi.15 dkya yakın konuşmuşlar.zaten ben bakışından duruşundan sevgilimde bi farklılık olduğunu sezdim. kafamda bitirdim ben onu diyor.ama tavırlarından hiçte öyle anlaşılmıyor.kolay değil 5 yıllık bir ilişkiydi diyor. e yapmalıyım nasıl davranmalıyım bilmiyorum?ayrılmakta istemiyorum ama aklında o kız varsa zaten olmaz ki böyle?.bunu nasıl anlıyacağım.seni seviyorum seninle gelecek düşünüyorum diyor ama ne kadar gerçek?lütfen yardım edin ne olur?ne yapmalıyım?nasıl davranmalıyım?

Uzun bir ilişkiden sonra bunlar yaşanır malesef.. Belki karşı taraf pişmandır,vicdanı sızlıyordur ama kapanmış bir defteri açmak üçünüze de zarar verir.
Ayrılmak istemiyorum demişsin ama yaşayacakların kolay birşey değil biliyorsun.
Ortada 5 sene var ve o kız deştikçe erkek arkadaşın hatırlayacak.
Madem unuttu onu ve hayatında sen varsın kıracak kalbini. Senin üzülmendense bırak o üzülsün.
Görmüş kız arkadaşı olduğunu ve daha da kurcalıyor.Bıraktığın yerde değil o kişi.

Bir de canım erkek arkadaşın da bana pek masum gelmedi.Gece 2de seninle konuşmuyor ve online.
Senin yanında 15 dakika konuşuyor.
Madem umrunda değil neden daha muhattap alıyosun. Facbooksa engellersin,whatsappsa engellersin.Mesajna cevap vermezsin.E karşıdaki de azıcık gururu varsa kovalamaz daha fazla.
Restini çek. Ya o ya ben de.
O derse zaten sen olsanda aklında o olacaktı şutla gitsin
Sen derse de bir daha görüşmesin.

Ayrılmak istemiyorsunuz da yani yaptıgı şey büyük saygısızlık ve soğuma sebebi bence. Yerinizde olsam çoktan soğumuştum ve ayrılmıştım.

Uzun yıllar ilişki yaşamış ve yeni ayrılmış 'ki üzerinden en az 2 sene geçmeliydi bence' birisi ile beraber olmayın.
Bırakın yalnız kalsınlar . Sonra böyle insanları yara bandı yerine kullanıp eskisi bunlara döndüğünde hemen kucaklarını açıyorlar .
Bir defa konuşsa neyse iki defa konuşmanın mantığı ne kızın resminizi gördüğü halde yazması ayrı bir rezillik . Hatta rezillikten de ziyade bir rahatlık var üzerinde belli yani erkek arkadaşınızda hep bir kredisi var gibi .
Ne yapmak istediğiniz size kalmış siz ayrılırsınız onlar barışır yine ayrılırlar sonra yine size dönmeye falan karar aman fırsat vermeyin böyle şeylere
Kararınız net olsun acele edipte pişman olacağınız şeylerde yapmayın

Kafasında bitirmiş olsaydı sizi huzursuz edecek bi durumda bırakmazdı. Bunun naif kişilikle alakası yok. Yerinizde olsaydım net tavrı mi koyardım. Empati kurmasını isterdim.

2 aylık bir ilişkim var.sevgilimin benden önce 5 senelik bir ilişkisi olmuş ve yaklaşık 8 ay önce ayrılmışlar. her şey çok güzel giderken ilişkimizde pat diye bu eski sevgili ortaya çıktı. erkek arkadaşıma msj attı saçma sapan bahaneler sunarak.erkek arkadaşım cwp atmadı sildi hemen msjı.bir gece uyandım ve erkek arkadaşım onlinedı gece 2 sularında ve kiminle konuşuyorsun busaatte diye sıkıştırınca yine msj attı dedi.ki şöyle birşey war whatsappta sevgilimin profilinde ikimizin fotosu var. buna rağmen hala rahatsız ediyor.pişmanım barışalım diyormuş.oda benim için bitti dmiş.ama o kdr kibar ve kimsenin üzülmesini istemeyen birisi ki kıza sert bir şekilde söyleyemiyor arama beni diye. dün yine telefonunda bir şey bakarken tanınmayan numara gördüm.kim dedim eveledi geveledi sonra eski sevgilisi olduğunu söyledi.15 dkya yakın konuşmuşlar.zaten ben bakışından duruşundan sevgilimde bi farklılık olduğunu sezdim. kafamda bitirdim ben onu diyor.ama tavırlarından hiçte öyle anlaşılmıyor.kolay değil 5 yıllık bir ilişkiydi diyor. e yapmalıyım nasıl davranmalıyım bilmiyorum?ayrılmakta istemiyorum ama aklında o kız varsa zaten olmaz ki böyle?.bunu nasıl anlıyacağım.seni seviyorum seninle gelecek düşünüyorum diyor ama ne kadar gerçek?lütfen yardım edin ne olur?ne yapmalıyım?nasıl davranmalıyım?

İki ay çok uzun bir zaman dilimi değil Allah a şükret erkek arkadaşının bu yüzünü erken görmüşsün. Şuna inanmıyorum ben 'yok kımsenın uzulmesını ıstemez' eee senın duyguların peki ??? Yani önceden yaşamış olduğun ve bitmiş bir ilişkide bir kişi seni rahatsız ediyorsa eğer istemiyorsan hat değiş , üye olduğun yerlerden sil ne bileyim çaba harca eee o da yok....Dikkatli olmanda fayda var

Çok trip attıysan soğukluğu ondan olabilir...
Nasıl inanayım diyorsun ya bir de... Söz veriyorsa, inanmak istiyorsan inan ama bir daha yaparsa hiçbir koşulda dinleme onu ve ayrıl!
Bunu yapamayacaksan valla görmezden gelmen lazım... Hem trip atarım, hem burnundan getiririm, hem ayrılmam, olmaz.. Bir şans ver kendini ıspatlasın çocuk.. ıspatlayamazsa da gerğini yapman gerekir... ..
Bizde, benimki ilk aramasının şaşkınlığını atlattıktan sonra ve bana söyledikten sonra, bir de üstüne birkaç defa daha arayınca ben sormuştum: " halledemediniz mi meseleyi kapatamadınız mı konuyu... Daha ne kadar sürer sohbetiniz, artık tadı kaçıyor," dediğimde bana bana güven bu konuyu kapatacağım kesinlikle aramayacak bir daha demişti .. dediği de oldu... Gerçi sonra 6 ayda bir yoklama yaptı kız ama bizimki oralı olmadı, gerekli cevabı verdi...
İnan bana çok umursamamıştım ben zaten.. Erkek arkadaşıma gözü kapalı güvendiğimden de değil, deli miyim niye güveneyim :9: ama kıza zaten öfkeliydi, o hesabı kapatsınlar istedim. çünkü öfke de bir duygu neticede.. ben erkek arkadaşımı tanıyordum, geri dönebilecekleri bir ayrılık yaşamamıştı da.. Yeni bir kız olsaydı belki dadanan gerçekten çok takabilirdim kafama..

Onlar neden ayrılmış, neden yürütememişler bunları biliyor musun?
Bir de fotoğrafımızı görüyor zaten diyorsun ya, kız zaten muhtemelen ego tatmini için yapıyor.. Pişmanlığı sevgiden değil, kaptırdım beni değil başkasını seviyor diye hırstan yapıyor muhtemelen... adamı senden ayırsa birleşseler bile böyle bir kızla bir adam ne kadar mutlu olabilir zaten ? Bunu düşün.. Kızı büyütme gözünde..

Trip atma sevgiline de, otur düzgünce konuş, söz verirse bir şans ver, ama tekrarı olursa ben yokum de mutlaka, bilsin...
Kendine güvenli davranman önemli.. Kızı küçümseme çocuğun yanında... Daha kıymete biner...

Umarım atlatırsınız, bol şans :34:
öncelikle çok teşekkür ederim uzun uzun yazdığınız için. zlarla konuştuktan sonra ayrılmaya karar vermiştim. onun yanına gittim ama yaptığından pişman gibi gözüken bir adam var gibiydi karşımda biraz laf soktuysam da çok sert davranmadım. kızla nedn ayrıldıkların bilmiyorum. ayrıca aramızda mezhep sorunu var belki kızla da ayrılma nedenlerinde bu da vardır.bildiğim kadarıyla kız annesiyle tartışmış. sonrasında da bunu erkek arkadaşımdan çıkarmış. erkek arkadaşımda annesine laf söyletecek birisi değil. sanırım bu mesele.ayrıca kızla aynı şehir de bile yaşamıyorlar.

Kafasında bitirmiş olsaydı sizi huzursuz edecek bi durumda bırakmazdı. Bunun naif kişilikle alakası yok. Yerinizde olsaydım net tavrı mi koyardım. Empati kurmasını isterdim.
benim yerime koy kendini ben bunu haketmedim dedim. haklısın ama ben kötü bir şey yapmadım ona karşı hiç bir şey hissetmiyorum dedi

Oğlan ayrılır gibi geldi. Kızda kendimi gördüm kolay kolay vazgeçmeyecek.

dünayrılmak için gittim yanına.ama dediğiniz gibi yapamadım. pişman birisi vardı sanki karşımda .şuan çok soğuk davranıyorum .çok fazla trip attım ayrıca. durmadan laf sokuyorum. yavaş yavaş eski halimize dönmeye başlarız herhalde.

Hah işte aynısını benimde başıma geldi.3 yıllık ilişkisinden çıktı geldi bana kolay değil 3 yıl şöyle böyle bilmem ne dedi bana kavgalar ettik neler oldu neler...Sevgimden dayandım herşeye...Ama şu düşüncem hiç değişmedi yarın bigün ona dönerse dönsün benim kaybetceğim bişey olamaz.O kendisini aldatan birine dönsün bakalım ne kadar mutlu olabilecek.Bekarken sıkılmaz ama evlendiklerinde yüzüne vuracak neler diyecek belkide...Valla şu saatten sonra dünya biyerimde değil artık ...Sende bırak ne isterse onu yapsın..Ama sevgin için elinden geleni yap aşıksan herşeyi yappp ama neticede gene onu istiyosa yolu açık olur o zamanda hiççç üzülme
onu sevdiğine dair ufak bir şey hissetsem durmam zaten yanında. ben ıona o seçeneği de sundum. eğer onu seviyorsan ben çekilirim aradan barışın tekrar dedim.ben seni seviyorum saçma sapan konuşma dedi

konuşmaların hepsini okuyamadım..kesinliklee görüşmesi cok yanlış sonuçta sen varsın sana karsı yapılmış bir saygısızlık..belli ki kız arsız fotonuzu gorup hala pişmanım diyip gecenin 2 sinde sevgilinize mesaj attığına gore..ayrıca ne gereği var ki 15 dakka konuşmuşlar hic açmasın ya da açsın gerekirse sert çıkışarak anlatsın ona bir daah rahatsız etmemesi gerektigini:19:

sert çıkışllar yapacak birisi değil kim olursa olsun. konuştum bir daha arayamayacak diyor.

Back
X