Çok trip attıysan soğukluğu ondan olabilir...
Nasıl inanayım diyorsun ya bir de... Söz veriyorsa, inanmak istiyorsan inan ama bir daha yaparsa hiçbir koşulda dinleme onu ve ayrıl!
Bunu yapamayacaksan valla görmezden gelmen lazım... Hem trip atarım, hem burnundan getiririm, hem ayrılmam, olmaz.. Bir şans ver kendini ıspatlasın çocuk.. ıspatlayamazsa da gerğini yapman gerekir... ..
Bizde, benimki ilk aramasının şaşkınlığını atlattıktan sonra ve bana söyledikten sonra, bir de üstüne birkaç defa daha arayınca ben sormuştum: " halledemediniz mi meseleyi kapatamadınız mı konuyu... Daha ne kadar sürer sohbetiniz, artık tadı kaçıyor," dediğimde bana bana güven bu konuyu kapatacağım kesinlikle aramayacak bir daha demişti .. dediği de oldu... Gerçi sonra 6 ayda bir yoklama yaptı kız ama bizimki oralı olmadı, gerekli cevabı verdi...
İnan bana çok umursamamıştım ben zaten.. Erkek arkadaşıma gözü kapalı güvendiğimden de değil, deli miyim niye güveneyim

ama kıza zaten öfkeliydi, o hesabı kapatsınlar istedim. çünkü öfke de bir duygu neticede.. ben erkek arkadaşımı tanıyordum, geri dönebilecekleri bir ayrılık yaşamamıştı da.. Yeni bir kız olsaydı belki dadanan gerçekten çok takabilirdim kafama..
Onlar neden ayrılmış, neden yürütememişler bunları biliyor musun?
Bir de fotoğrafımızı görüyor zaten diyorsun ya, kız zaten muhtemelen ego tatmini için yapıyor.. Pişmanlığı sevgiden değil, kaptırdım beni değil başkasını seviyor diye hırstan yapıyor muhtemelen... adamı senden ayırsa birleşseler bile böyle bir kızla bir adam ne kadar mutlu olabilir zaten ? Bunu düşün.. Kızı büyütme gözünde..
Trip atma sevgiline de, otur düzgünce konuş, söz verirse bir şans ver, ama tekrarı olursa ben yokum de mutlaka, bilsin...
Kendine güvenli davranman önemli.. Kızı küçümseme çocuğun yanında... Daha kıymete biner...
Umarım atlatırsınız, bol şans