• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevgilim eski kız arkadaşıyla görüşüyor.ayrılmakta istemiyorum ne yapmalıyım?

ben işte trip atıyorum direk başka türlüsünü yapamıyorum.sinirlenince bir de ağır konuşuyorum

Canım haklısın ama trip kendinden soğutturur karsı tarafa yönelir sen gayet kendinden emin ve normal bi şekilde empati yapmasını iste aynısını sen yapsaydın kendini nasıl hissederdi bunu sor kendisine emin ol hatasını anlıcaktır . trip erkekleri bıktırıyo ne yazıkki :19: tavrını koy eski kız arkadaşıyla iletişimde olduğu sürece onunla konusmak istemediğini belirt

aynen öyle malesef:(
benimde başıma geldi. eski sevgilisi ile karşılaştık bi mekanda. arkadaşım dedi önemsemedim. sonradan öğrendim ki eski sevgilisi :( o zaman içime bi kurt düştü bi dahada ilişkimiz iflah olmadı. sonrası ayrılık. güven zor kazanılıo ama kolay kaybediliyo. bi kerede kaybettinmi geri kazanamıyosun :(

2 aylık bir ilişkim var.sevgilimin benden önce 5 senelik bir ilişkisi olmuş ve yaklaşık 8 ay önce ayrılmışlar. her şey çok güzel giderken ilişkimizde pat diye bu eski sevgili ortaya çıktı. erkek arkadaşıma msj attı saçma sapan bahaneler sunarak.erkek arkadaşım cwp atmadı sildi hemen msjı.bir gece uyandım ve erkek arkadaşım onlinedı gece 2 sularında ve kiminle konuşuyorsun busaatte diye sıkıştırınca yine msj attı dedi.ki şöyle birşey war whatsappta sevgilimin profilinde ikimizin fotosu var. buna rağmen hala rahatsız ediyor.pişmanım barışalım diyormuş.oda benim için bitti dmiş.ama o kdr kibar ve kimsenin üzülmesini istemeyen birisi ki kıza sert bir şekilde söyleyemiyor arama beni diye. dün yine telefonunda bir şey bakarken tanınmayan numara gördüm.kim dedim eveledi geveledi sonra eski sevgilisi olduğunu söyledi.15 dkya yakın konuşmuşlar.zaten ben bakışından duruşundan sevgilimde bi farklılık olduğunu sezdim. kafamda bitirdim ben onu diyor.ama tavırlarından hiçte öyle anlaşılmıyor.kolay değil 5 yıllık bir ilişkiydi diyor. e yapmalıyım nasıl davranmalıyım bilmiyorum?ayrılmakta istemiyorum ama aklında o kız varsa zaten olmaz ki böyle?.bunu nasıl anlıyacağım.seni seviyorum seninle gelecek düşünüyorum diyor ama ne kadar gerçek?lütfen yardım edin ne olur?ne yapmalıyım?nasıl davranmalıyım?

ayrılmakla tehdit et, devam ederse de ayrıl. seni istiyorsa diğer kızı silecek hayatından yoksa böyle sürünür gidersiniz sonra bi bakmışsın boynuzlarını parlatıyorsun

2 aylık bir ilişkim var.sevgilimin benden önce 5 senelik bir ilişkisi olmuş ve yaklaşık 8 ay önce ayrılmışlar. her şey çok güzel giderken ilişkimizde pat diye bu eski sevgili ortaya çıktı. erkek arkadaşıma msj attı saçma sapan bahaneler sunarak.erkek arkadaşım cwp atmadı sildi hemen msjı.bir gece uyandım ve erkek arkadaşım onlinedı gece 2 sularında ve kiminle konuşuyorsun busaatte diye sıkıştırınca yine msj attı dedi.ki şöyle birşey war whatsappta sevgilimin profilinde ikimizin fotosu var. buna rağmen hala rahatsız ediyor.pişmanım barışalım diyormuş.oda benim için bitti dmiş.ama o kdr kibar ve kimsenin üzülmesini istemeyen birisi ki kıza sert bir şekilde söyleyemiyor arama beni diye. dün yine telefonunda bir şey bakarken tanınmayan numara gördüm.kim dedim eveledi geveledi sonra eski sevgilisi olduğunu söyledi.15 dkya yakın konuşmuşlar.zaten ben bakışından duruşundan sevgilimde bi farklılık olduğunu sezdim. kafamda bitirdim ben onu diyor.ama tavırlarından hiçte öyle anlaşılmıyor.kolay değil 5 yıllık bir ilişkiydi diyor. e yapmalıyım nasıl davranmalıyım bilmiyorum?ayrılmakta istemiyorum ama aklında o kız varsa zaten olmaz ki böyle?.bunu nasıl anlıyacağım.seni seviyorum seninle gelecek düşünüyorum diyor ama ne kadar gerçek?lütfen yardım edin ne olur?ne yapmalıyım?nasıl davranmalıyım?

Ben ilişkimin ilk zamanlarında aynı şeyi yaşadım... Erkek arkadaşım da o zaman konuşmuş... Birkaç defa oldu bu.. Hatta sevgilim kendi bana söyledi.. O zaman nasılsa hiç umursamamıştım ben .. 4 yıl beraber olmuşlar... onca yıllık ilişkiden sonra normal diye düşünmüştüm... Hoş ne oldu, sonra ki birkaç yıl da 6 ayda bir aradı, yokladı resmen bir süre :9: ...

Ama biz da yeniyken bile onlar ne sorunlar yaşamışlar ne kadar uyumsuzlarmış neden ayrılmışlar hepsini biliyordum da, birleşeceklerine ihtimal vermiyordum açıkçası... Hatta şimdi kız evli... Belki çocuğu bile olmuştur allah mutlu etsin.. Zaten biraz evlilik heveslisi olduğunu duymuştum, muhtemelen o zamanki aramalarının nedeni de buydu.. askerliğini yaptın mı vs diye soruyormuş zaten o zamanlar:9: hani yaptıysa evleniriz diye bir düşüncesi vardı sanırım :9: sonra bir kaç yıl sonra başka biriyle evlendiğini duyduk...

Ama madem yenisiniz, izle olan biteni... Sakin ol, kavga çıkarma.. Anladığım kadarıyla ayrıldıklarında çok hırslanmışsa insan, yeniden aradığında bunun tatminini yaşıyor.. Ayrıca erkek arkadaşın o defteri tamamen kapatmak için yüzleşiyor olabilir, kendince nedenleri olabilir belki.. İkinizin de kendinizi birbirinizin yerine koyması lazım, o bu faslı kısa kesmeli, sen de büyütmemelisin bence..

Konuyu takibe al tabi, arıyor mu soruyor mu ne konuşuyorsunuz? diye sor sakince, ama çok sıkıştırmadan... İstersen açık açık "dönmek istiyorsan yol yakınken biz vazgeçelim' de... Ben demiştim... Saçmalama asla! demişti..

Unutma ki 5 yıllık ilişki bittiyse bir nedeni vardır.. Yürütememişler... Evli de değillermiş... Daha o aşamaya geçmeden uygun olmadıklarını anlamışlar birbirlerine.. Denemişler zaten olmamış. aradan 8 ay geçmiş.. hop kız ortaya çıkmış... Eee? Çıksın, ne olacak?

Bence bu noktadan sonrası biraz şans... Erkek arkadaşın olan bitenin gerçekten farkındaysa, bu dönemi atlatırsınız... Yakında tavır koyar, ne diye konuşuyorum ki diyebilir... Sen rahat olmaya çalış.. Bırak hesaplarını kapatsınlar...

Gerçi uzun yıllar geçtikten sonra, şimdi olsa eskilerden biri çıksa bir konuşsun bakalım kıyameti koparırdım, ama artık kaç yıl olmuş hakkım olur o kadarına değil mi :9: Yine de açıkçası bu noktada yapabileceğin pek birşey de yok bence... Gerçekte ne olduğunu bilmeden, ortada bir aldatma vs yokken ne diye ayrılasın ki? Bekle gözlemleyerek, sakince.. Umarım atlatırsınız :34:

Son düzenleme:
ben de öyle diyorum ona ben bunu haketmedim bir gün bile seni üzecek kıracak birşey yaptım mı diyorum hayr diyor.bir daha arayamıcak konuştum.seni seviyorum diyor. ama hala soğuk soğuk sanki?

Çok trip attıysan soğukluğu ondan olabilir...
Nasıl inanayım diyorsun ya bir de... Söz veriyorsa, inanmak istiyorsan inan ama bir daha yaparsa hiçbir koşulda dinleme onu ve ayrıl!
Bunu yapamayacaksan valla görmezden gelmen lazım... Hem trip atarım, hem burnundan getiririm, hem ayrılmam, olmaz.. Bir şans ver kendini ıspatlasın çocuk.. ıspatlayamazsa da gerğini yapman gerekir... ..
Bizde, benimki ilk aramasının şaşkınlığını atlattıktan sonra ve bana söyledikten sonra, bir de üstüne birkaç defa daha arayınca ben sormuştum: " halledemediniz mi meseleyi kapatamadınız mı konuyu... Daha ne kadar sürer sohbetiniz, artık tadı kaçıyor," dediğimde bana bana güven bu konuyu kapatacağım kesinlikle aramayacak bir daha demişti .. dediği de oldu... Gerçi sonra 6 ayda bir yoklama yaptı kız ama bizimki oralı olmadı, gerekli cevabı verdi...
İnan bana çok umursamamıştım ben zaten.. Erkek arkadaşıma gözü kapalı güvendiğimden de değil, deli miyim niye güveneyim :9: ama kıza zaten öfkeliydi, o hesabı kapatsınlar istedim. çünkü öfke de bir duygu neticede.. ben erkek arkadaşımı tanıyordum, geri dönebilecekleri bir ayrılık yaşamamıştı da.. Yeni bir kız olsaydı belki dadanan gerçekten çok takabilirdim kafama..

Onlar neden ayrılmış, neden yürütememişler bunları biliyor musun?
Bir de fotoğrafımızı görüyor zaten diyorsun ya, kız zaten muhtemelen ego tatmini için yapıyor.. Pişmanlığı sevgiden değil, kaptırdım beni değil başkasını seviyor diye hırstan yapıyor muhtemelen... adamı senden ayırsa birleşseler bile böyle bir kızla bir adam ne kadar mutlu olabilir zaten ? Bunu düşün.. Kızı büyütme gözünde..

Trip atma sevgiline de, otur düzgünce konuş, söz verirse bir şans ver, ama tekrarı olursa ben yokum de mutlaka, bilsin...
Kendine güvenli davranman önemli.. Kızı küçümseme çocuğun yanında... Daha kıymete biner...

Umarım atlatırsınız, bol şans :34:

Son düzenleme:
sakın sesiz kalma...tepkini koy....onunla görüşeceksen buyur git ona de....
gerekyorsaa kızı ara....
walla bak sesiz kalırsan bu işin sonunda üzülen sen olursun...çevremden biliyorum...çünkü o adamın kadına karşı bi alışkanlığı vardır....o alışanlığı tekrar hatırlar bilinçaltından çıkartırsa,senden kopacaktır bianda...ve sen henüz alışkanlık yapacak zaman bile geçmirmeişssin...cok yenisin......

Son düzenleme:
ne yapmalıyım sen hala onu seviyorsun deyip bitirmeli miyim?o kızın kollarına atmak olmaz mı bu ?yoksa durup sabretmeli miyim?

Bu resmen kiza al sevgilim senin olsun demektir hemen teslim olma seviyosan birakma acı çekersin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

sayfalarin hepsini okumadim sadece ilk mesaja gore cevap veriyorum..
canim 5 yillik bir iliski kolay degil unutmak.. buradaki yanlis tamamen sevgiline ait..
5 yillik iliskinin hemen arkasindan daha cok vakit gecmeden seninle olmus.. belki de onu unutmak icin seni kullaniyor ya da onu kiskandirmak icin ?

bence kendine azicik saygin varsa bu iliskiye devam etme.. ara verin sevgilinin bir sure yanlz kalip kalbini bosaltip sonra bir iliskiye baslamasi gerekiyor... en dogrusu bu.. yok bu seferde baskasina giderse karakteri boyledir kurtulduguna sevinirsnn

Sizi kesinlikle üzmek istemem ama bana ayrılacaksınız gibi geliyor.:26:
Çünkü 5 yıllık ilişki kolay değil,onu sevmese zaten hiçbir şekilde konuşmaz etmez.Yani bilmiyorum inş. ben yanılırım:26:

konuşmaların hepsini okuyamadım..kesinliklee görüşmesi cok yanlış sonuçta sen varsın sana karsı yapılmış bir saygısızlık..belli ki kız arsız fotonuzu gorup hala pişmanım diyip gecenin 2 sinde sevgilinize mesaj attığına gore..ayrıca ne gereği var ki 15 dakka konuşmuşlar hic açmasın ya da açsın gerekirse sert çıkışarak anlatsın ona bir daah rahatsız etmemesi gerektigini:19:

siz 2 aylık ilişkinizde çok seviyorum ayrılmak istemiyorum her şeye razıyım modundasınız da,
bir de o kızı düşünelim mi?

5 senesini vermiş... gençliğini vermiş bir yerde.
attığı her adımda hatırası vardır geçtiği yerlerin, yediği her yemekte sevdiği adama dair yorumlar yapıyordur;
"ne çok severdi, ayy bunu asla yemezdi... "

hiç umulmadık şeyler hatırlatıyordur..
ve o da 5 senenin o güzel günlerin hatırına, içinde ki büyük aşkın sevginin hatırına;

varsın şimdi başka kızla olsun, whatsapp da başka kızla fotoğrafı olsun..
nasılsa bana döner, dönsün yeter ki affederim..

mantığındadır..

yani efenim siz 2 ay vermişsiniz o kadın 5 sene..
siz 2 ay da bunları affediyorsunuz o da 5 sene için bir profil fotosunu affedebilir..

kriteriniz bir fotoğraf olmasın, fotoğrafımız var beni seviyor sonucunu çıkartmak biraz yersiz olabilir..
bazı insanların kriterleri farklı, seviyorsa her şeyi affeder..
o kız da bunu affeder..
siz de bu muhabbeti affedersiniz vs...

ben olsam mesela sizin yerinizde, kimseye kendimi seçenek etmem.. ya o ya ben mantığına bürünmem..
ben güçlü bir kadın değilimdir, savaşayım ona geçmişini unutturmalıyım falan işleri bana göre değil..
geçmişini unutamamış adam, geçmişle hala bağları, takıntıları olan adam benden uzak olmalıdır :34:

siz gözü karaysanız, ben unuttururum unutamazsa da olsun ben mücadele vereyim diyorsanız buyurun devam edin..
zor olur, yorucu olur, sabır gerektirir.. sonrası da tamamen nasip.

Yok yok bizim kızlara vallahi bunlar müstehak.!!!Arkadasm adam eski sevglsyle gece knuşmuş.dmek sen israr etmesen söylemyck kimbilir daha ne var! Ayrıl gitsin.yaş kaç bu arada

O bitirmeden sen bitirmelisin.
Ondan ayrıldığında kısa bir süre içinde diğer kızla barışmazsa bende Aleyna değilim. :31:

Back
X