İyi günler içi içimi yiyecek o yuzden soruyorum 2 yılı geçtik bir ilişkim vardı ve ilkimdi benim ailem biliyordu sadece onun ailesinden de herkes biliyordu akrabalar falan son aylarda beni kirdigi için ayrılmıştım çünkü cidden kendime saygım hic kalmamisti sonra belki bir kaç defa şans verdim olmadı bir düzelme bir çaba görmedim sonra ben dayanamayıp konuştum kendisi sosyal medya kullanmami sevmezdi zaten o dediği için değil ben ondan öncede kullanmazdim ama bende ona hepsini sil falan dedim halletti işte yine şans verdim geçenlerde ama sanki yine o bana vermiş gibi davranıyorum ailem kalabalık için çok görüntülü konuşamıyoruk iki gün önce konuşurken laf vatsapta ekran paylaşımına geldi bende dedim ac bakayım sonuçta benim bildiğim bende başka özeli ya da biz gizlisi olmaz yanlış değilsem zaten o bilmemezlige vurdu ben açıp gösterdim bak dedim böyle oluyor böyle görünüyor şimdi sende yap bakayım yok dedi birsey yok dedi merak etme dedi kapattık telefonu sonra bana hayatım birsey yok dedi bende dedim o zamn açıp gösterirdin sonda uzun uzun yazıp kızdım sonra bi sakin ol yazdı görüldü yaptım o gece bana başka birsey demeden gitti sabahta birsey olmamış gibi Günaydın sultanım dedi sadece tepki koydum peki öyle olsun dedi ondan sonra yazdim baya en son engelledim dün ondna sonra da bana herhangi bir dönüş hic yapmadı sizde iyi yapmış miyim dir suphelnemlwte haklı değil miyim benim ilk sevgilim herseyimi verdim inanılmaz bir konuma getirdim onu ama yinede o da kadar görmedim ayrıyken bile ona sadıktım benim düşüncem ya biri vardı ya istemedigim bir uygulamayı kullanıyordu haberi yok diye ya da özel bir konuşması vardı biriyle görmemi istemedi siz ne düşünüyorsunuz uzun oldu kusura bakmayın elimden geldikçe kısalttım şimdiden dönüşleriniz için teşekkürler