Ya pandora hala popüler mi? Kaç sene önce burada (İsviçre) da vardı meraklısı alanı ama şimdi modası geçti gibi. Yani nerede mağazasına denk gelsem boş görüyorum. Genç kızlar pek ilgilenmiyor pandorayla. Ayrıca kiko denen markanın ürünleri 5-10€ dan başlıyor hatta ojeler 2€, en pahalısı 6€. Her zaman 3 al 2 öde veya başka promosyonları olur. Harçlığıyla kozmetik almak isteyen ergenler doluşuyor hep. Yani ucuz bir marka kiko, bizde lüks mü sayılıyor?Yorum sahibinin bir Pandora takıntısı olduğu gerçek zaten. Çocuğa mesaj atarken de ben sana pandoradan hediye al demedim yazmış. Aslında içten içe fazlasıyla istiyor. Bunu dışarıdan söylemeye cesareti yok. Sosyal medyada herkes sevgilisinin aldığı pandoraları paylaştığı için heves etti sanırım. Yaşı 18,19 olsa hak vereceğim ama 25 yaşındaki kadının sosyal medyadan etkilenip bu kadar pandora takıntısı bana normal gelmedi. Sürekli Pandora,kiko diyip duruyor. Bu iki marka özellikle yurt dışında bir hiç. Bende de kiko marka ürünler var farları güzel ama kiko genel olarak Türkiye'de şişirilmiş bir marka. Aynı şekilde Pandora'da şişirilmiş bir marka. Oradan kararan ürünleri alacağına güzel pırlanta bir ürün alsa her türlü daha iyi olacak. 1 ay önce sevgilim pandoradan bileklik aldı yazmış şimdi de eli boş geldi, ben pandoradan bileklik alsın dememiştim, bir çiçek yeterdi diyor. Hangisi yalan anlamadım
Maalesef lüks sayıyorlar aslında alsalar beş para etmez olduğunu anlayacaklar da sosyal medya sayesinde şişiriliyor. Kiko'nun farlarını beğeniyorum ama glossları o kadar güzel değil. Sosyal medya şişiriyor ek olarak da Türk ekonomisini biliyorsunuz. Yurt dışında 5 euroluk ürünler burada 300 tlden başlıyor.Ya pandora hala popüler mi? Kaç sene önce burada (İsviçre) da vardı meraklısı alanı ama şimdi modası geçti gibi. Yani nerede mağazasına denk gelsem boş görüyorum. Genç kızlar pek ilgilenmiyor pandorayla. Ayrıca kiko denen markanın ürünleri 5-10€ dan başlıyor hatta ojeler 2€, en pahalısı 6€. Her zaman 3 al 2 öde veya başka promosyonları olur. Harçlığıyla kozmetik almak isteyen ergenler doluşuyor hep. Yani ucuz bir marka kiko, bizde lüks mü sayılıyor?
Köpeklerini sağlıklı bir şekilde besleyen (bol protein et vs) Instagram videolarinin altına havhav yaziyoz biz :dYa pandora hala popüler mi? Kaç sene önce burada (İsviçre) da vardı meraklısı alanı ama şimdi modası geçti gibi. Yani nerede mağazasına denk gelsem boş görüyorum. Genç kızlar pek ilgilenmiyor pandorayla. Ayrıca kiko denen markanın ürünleri 5-10€ dan başlıyor hatta ojeler 2€, en pahalısı 6€. Her zaman 3 al 2 öde veya başka promosyonları olur. Harçlığıyla kozmetik almak isteyen ergenler doluşuyor hep. Yani ucuz bir marka kiko, bizde lüks mü sayılıyor?
Evet ekonomiyi biliyorum maalesef. Demek istediğim, çok kaliteli pahalı marka değil. Hani alanlar ona göre alsın. Bu parayı veriyorum ama aldığım ürün şahane sanmasınlar. Ben geçen yaz geldiğimde kızım istedi bir şeyler, aldıklarımı kasada geri bıraktım. Yurt dışı fiyatını TL'ye çevirmişler, yetmemiş onu da ikiyle çarpmışlar. Yazık valla üzülüyorumMaalesef lüks sayıyorlar aslında alsalar beş para etmez olduğunu anlayacaklar da sosyal medya sayesinde şişiriliyor. Kiko'nun farlarını beğeniyorum ama glossları o kadar güzel değil. Sosyal medya şişiriyor ek olarak da Türk ekonomisini biliyorsunuz. Yurt dışında 5 euroluk ürünler burada 300 tlden başlıyor.
Yanlış konu başlığına yazmış olabilir misiniz? Sevgilisine doğum gününde yamuk yapan bir keko var bu konuda, Ayşegül detayı vardı da sildi mi konu sahibi?Ayşegül hanıma ayıp etmişsiniz.
Üstelik ondan daha büyük değer yoksunluğu çekiyorsunuz.
Yara aldığınız yerden acıtmak, eksik yönlerinizi başkalarını aşağı çekerek kapatmak sağlıklı bir iyileşme sunamaz size.
Bu hem kendinize hem muhatabınıza yaptığınız bir kötülük.
Oyy bu ne?! Abisine bunu yapan başkasına neler yapar? Adam bağıra bağıra benden olmaz demiş aslında da siz adamdan hoşlandığınız için gözünüz görmemiş. Kurtulmuşsunuz bu malütatif, işe yaramaz adamdan.Bir de abisiyle düşman gibi. Ve geçen sene abisinin eski flörtü ile çıkmış. Abisi kızla internette tanışıp kandırmış kız sonra kandırıldığını anlayınca buna ulaşmış abin beni kandırıyor demiş. Sonra kızla kendisi flört etmeye başlayıp sevgili olmuş.
Yanlış konu başlığına yazmış olabilir misiniz? Sevgilisine doğum gününde yamuk yapan bir keko var bu konuda, Ayşegül detayı vardı da sildi mi konu sahibi?
O zaman bu yazdığin yalandı yani??
Neden bir şeyin yokluğundan acı duyup konu açan insana sende de olmayan şeyin havasını atmaya çalışıp kırıcı cümleler söyledin ki o zaman?
Eki Görüntüle 3380231
Bir de abisiyle düşman gibi. Ve geçen sene abisinin eski flörtü ile çıkmış. Abisi kızla internette tanışıp kandırmış kız sonra kandırıldığını anlayınca buna ulaşmış abin beni kandırıyor demiş. Sonra kızla kendisi flört etmeye başlayıp sevgili olmuş.
Ayrılmakta iyi etmişsiniz, ilişkinin başın büyük bi hediye almak istememiş olabilir fakat elinde bi çiçekle gelebilir, yüzyüze doğum gününüzü kutlayıp, cafe de bi dilim pastanın üstüne bi mum koydurabilirdi. Bunlar inceliktir ve olması gerekendir. Umarım barışmazsınız geri.Merhabalar. 1 aylık bir ilişkim vardı ve bu 1 ay kavgasız, saygılı değerli hissettiğim bir ilişkiydi. Evet kısa bir süre biliyorum. Geçen gün doğumgünümde gece 00.30 gibi aradı kutladı falan ve bana “ohoo hediyeni çoktan hazır ettim” dedi. Beni bir yükseltti tabii ki. Doğumgünümde buluştuk bir avmde krem alacaktı. Ünlü bir kozmetik markasının önünde durdu “bir şey ister misin alayım” dedi. Bunu kabul etmedim, al diyecek halim yok. Eli boştu zaten ve arabaya bindik gözüm etrafı aradı ama boştu. Aç mısın diye sordu bir pizzacıya gittik sonra kahve içme derken anladım ki bir şey yok. Eve bırakırken arabada neyin var elimi bile ayıp olmasın diye tutuyorsun dedi. “Evet sağ ol doğumgünümde çok değerli hissettirdin bari bi çiçekle gelseydin, yılda bir kere olan bir şey bu ya da güzel bir mekana götürseydin pasta söyleseydin inanamıyorum yüz yüze öpmedin kutlamadın bile hani hediyem hazırdı nerde” dedim. Bir an öfke patlaması yaşadı “almıştım ama evde unuttum haketmiyorsun zaten sabahtan beri yüzün asık almıyorum lan 1 aylık ilişkiye tek sen mi kazık yedin, beni eve gidince sil” falan daha bir sürü laf söyledi. Eve geldim bir sürü mesaj attı saçma sapan. 2 saat sonrada tek gönderimlik hediye paketi attı almıştım ama anlamı kalmadı diye. Bu şekilde ilişkimi bitirdim ama kendisini özlüyorum ve pişmanım. Daha da bir iletişim kurmadık bilmiyorum
şoktayım buna gerçektenO zaman bu yazdığin yalandı yani??
Neden bir şeyin yokluğundan acı duyup konu açan insana sende de olmayan şeyin havasını atmaya çalışıp kırıcı cümleler söyledin ki o zaman?
Eki Görüntüle 3380231
Ay hiç beğenmedim . 1 aylık bir ilişki diye ne yani oturup 2 dakika bile mi düşünmemiş ne yapsak diye? Pahalı bir restorana hadi yeni sevgilisiniz diye belki götürmeyi tercih etmemiş olabilir fakat orta halli güzel bir yerden rezervasyon yapabilirdi, sipariş ettiğin tatlının üstüne bir mum koydurabilirdi hediyeni verebilirdi. Ne o öyle tüm gün saçma sapan hem her haltı sana sormuş tek bir plan yapmamış hem de hediyeni evde unutmuş. Hayır buluşmanızın sebebi de yine kendisi.. krem alacakmış beyefendi. Aşırı cringe. Bence erkek seçimlerini gözden geçirmelisin eminim daha iyisini hakediyorsundur. Lanlı lunlu kaba konuşmalara da ilk aydan başlayacak kadar ilginç bir insanmış. Kolay gelsin ben olsam daha fazla sevgi/ilgi geliştirmeden başka seçimlere yönelirdim ama sen bilirsinMerhabalar. 1 aylık bir ilişkim vardı ve bu 1 ay kavgasız, saygılı değerli hissettiğim bir ilişkiydi. Evet kısa bir süre biliyorum. Geçen gün doğumgünümde gece 00.30 gibi aradı kutladı falan ve bana “ohoo hediyeni çoktan hazır ettim” dedi. Beni bir yükseltti tabii ki. Doğumgünümde buluştuk bir avmde krem alacaktı. Ünlü bir kozmetik markasının önünde durdu “bir şey ister misin alayım” dedi. Bunu kabul etmedim, al diyecek halim yok. Eli boştu zaten ve arabaya bindik gözüm etrafı aradı ama boştu. Aç mısın diye sordu bir pizzacıya gittik sonra kahve içme derken anladım ki bir şey yok. Eve bırakırken arabada neyin var elimi bile ayıp olmasın diye tutuyorsun dedi. “Evet sağ ol doğumgünümde çok değerli hissettirdin bari bi çiçekle gelseydin, yılda bir kere olan bir şey bu ya da güzel bir mekana götürseydin pasta söyleseydin inanamıyorum yüz yüze öpmedin kutlamadın bile hani hediyem hazırdı nerde” dedim. Bir an öfke patlaması yaşadı “almıştım ama evde unuttum haketmiyorsun zaten sabahtan beri yüzün asık almıyorum lan 1 aylık ilişkiye tek sen mi kazık yedin, beni eve gidince sil” falan daha bir sürü laf söyledi. Eve geldim bir sürü mesaj attı saçma sapan. 2 saat sonrada tek gönderimlik hediye paketi attı almıştım ama anlamı kalmadı diye. Bu şekilde ilişkimi bitirdim ama kendisini özlüyorum ve pişmanım. Daha da bir iletişim kurmadık bilmiyorum
" Lüks pizzaci" da hayal muhtemelen.O zaman bu yazdığin yalandı yani??
Eki Görüntüle 3380231
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?