• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilim doğumgünümde bir şey yapmadığı için ayrıldım. Çok mu abarttım bilmiyorum

Ya pandora hala popüler mi? Kaç sene önce burada (İsviçre) da vardı meraklısı alanı ama şimdi modası geçti gibi. Yani nerede mağazasına denk gelsem boş görüyorum. Genç kızlar pek ilgilenmiyor pandorayla. Ayrıca kiko denen markanın ürünleri 5-10€ dan başlıyor hatta ojeler 2€, en pahalısı 6€. Her zaman 3 al 2 öde veya başka promosyonları olur. Harçlığıyla kozmetik almak isteyen ergenler doluşuyor hep. Yani ucuz bir marka kiko, bizde lüks mü sayılıyor?

Pandora populer hala. Şu kalp şeklinde yüzük var taşli onu da çok aldiriyorlar ciddi ilişki yüzügüymüş. 😀 Yani sosyal medyadan gördüğüm o.

Yurtdisindayken sadece bir defa almistim o populer simli dudak ürününden agzimda topaklanmisti bir sure sonra. 😄
Bir suredir fiyati Turkiyeye göre pahali ama aslinda ucuz urunleri inanilmaz şişiriyorlar her konuda böyle cilt bakim urunleri olsun, kozmetik, kiyafet.

Ya pandora hala popüler mi? Kaç sene önce burada (İsviçre) da vardı meraklısı alanı ama şimdi modası geçti gibi. Yani nerede mağazasına denk gelsem boş görüyorum. Genç kızlar pek ilgilenmiyor pandorayla. Ayrıca kiko denen markanın ürünleri 5-10€ dan başlıyor hatta ojeler 2€, en pahalısı 6€. Her zaman 3 al 2 öde veya başka promosyonları olur. Harçlığıyla kozmetik almak isteyen ergenler doluşuyor hep. Yani ucuz bir marka kiko, bizde lüks mü sayılıyor?
Populer olmasa bujiteri urunleri mucevher fiyatina nasil satsinlar 😔

Merhabalar. 1 aylık bir ilişkim vardı ve bu 1 ay kavgasız, saygılı değerli hissettiğim bir ilişkiydi. Evet kısa bir süre biliyorum. Geçen gün doğumgünümde gece 00.30 gibi aradı kutladı falan ve bana “ohoo hediyeni çoktan hazır ettim” dedi. Beni bir yükseltti tabii ki. Doğumgünümde buluştuk bir avmde krem alacaktı. Ünlü bir kozmetik markasının önünde durdu “bir şey ister misin alayım” dedi. Bunu kabul etmedim, al diyecek halim yok. Eli boştu zaten ve arabaya bindik gözüm etrafı aradı ama boştu. Aç mısın diye sordu bir pizzacıya gittik sonra kahve içme derken anladım ki bir şey yok. Eve bırakırken arabada neyin var elimi bile ayıp olmasın diye tutuyorsun dedi. “Evet sağ ol doğumgünümde çok değerli hissettirdin bari bi çiçekle gelseydin, yılda bir kere olan bir şey bu ya da güzel bir mekana götürseydin pasta söyleseydin inanamıyorum yüz yüze öpmedin kutlamadın bile hani hediyem hazırdı nerde” dedim. Bir an öfke patlaması yaşadı “almıştım ama evde unuttum haketmiyorsun zaten sabahtan beri yüzün asık almıyorum lan 1 aylık ilişkiye tek sen mi kazık yedin, beni eve gidince sil” falan daha bir sürü laf söyledi. Eve geldim bir sürü mesaj attı saçma sapan. 2 saat sonrada tek gönderimlik hediye paketi attı almıştım ama anlamı kalmadı diye. Bu şekilde ilişkimi bitirdim ama kendisini özlüyorum ve pişmanım. Daha da bir iletişim kurmadık bilmiyorum
Ortada saygı ve değerli hissetme göremedim. Engelleyin birbirinizi bitsin bu saygısızlık 😬

Bir aylık ilişkide ben beklemezdim şahsen hediye hani hediyem demeyede utanirdim açıkçası benim erkek arkadasimda bir aylık birlikteyken doğum gününe denk gelmişti ben haftaya doğum günüm demiştim unutmamış kutladı hafta sonu biseyler içmeye gitmiştik doğum gunumden 16 gün sonrada küçük bidi almıştı istemediğim halde içinden gelmeden almıyor erkekler ama çok yeni istemeye gerek yokmuş 14 subatida bekleyip baktın aksiyon yok yol verebilirdin

" Lüks pizzaci" da hayal muhtemelen. :KK70:
Konulara da hep böyle öfkeyle, üstten bir dille yorum yapıyor.
Hayaller ve hayatlar....🫠

Konu sahibi daha önceki bir konusunda da "para benim için aldığım nefes kadar önemli" demişti
Ben şaşırmadım lüks pizzacıya da Pandoraya da... siz de çok şey yapmayın :işsiz:

15 yıllık eşime söylenmem bu kadar ama eskeza söylensem ve bu cevapları alsam kesinlikle bi daha yüzüne bakmam... lanlı lunlu konuşmalardan nefret ederim.

Merhabalar. 1 aylık bir ilişkim vardı ve bu 1 ay kavgasız, saygılı değerli hissettiğim bir ilişkiydi. Evet kısa bir süre biliyorum. Geçen gün doğumgünümde gece 00.30 gibi aradı kutladı falan ve bana “ohoo hediyeni çoktan hazır ettim” dedi. Beni bir yükseltti tabii ki. Doğumgünümde buluştuk bir avmde krem alacaktı. Ünlü bir kozmetik markasının önünde durdu “bir şey ister misin alayım” dedi. Bunu kabul etmedim, al diyecek halim yok. Eli boştu zaten ve arabaya bindik gözüm etrafı aradı ama boştu. Aç mısın diye sordu bir pizzacıya gittik sonra kahve içme derken anladım ki bir şey yok. Eve bırakırken arabada neyin var elimi bile ayıp olmasın diye tutuyorsun dedi. “Evet sağ ol doğumgünümde çok değerli hissettirdin bari bi çiçekle gelseydin, yılda bir kere olan bir şey bu ya da güzel bir mekana götürseydin pasta söyleseydin inanamıyorum yüz yüze öpmedin kutlamadın bile hani hediyem hazırdı nerde” dedim. Bir an öfke patlaması yaşadı “almıştım ama evde unuttum haketmiyorsun zaten sabahtan beri yüzün asık almıyorum lan 1 aylık ilişkiye tek sen mi kazık yedin, beni eve gidince sil” falan daha bir sürü laf söyledi. Eve geldim bir sürü mesaj attı saçma sapan. 2 saat sonrada tek gönderimlik hediye paketi attı almıştım ama anlamı kalmadı diye. Bu şekilde ilişkimi bitirdim ama kendisini özlüyorum ve pişmanım. Daha da bir iletişim kurmadık bilmiyorum
Bence iyi yapmışsın, 1 aylık ilişkide tabi ki önüne dünyayı sermesin ama bir çiçek, küçük bir takı (altın demiyorum) pekalâ alınabilirdi. Güzel bir yerde yemek olmayabilirdi ama 'aç mısın?' Diye sormadan sokabilirdi pizzacıya. Baştan ayağa falso, bence olmazmış bu adamdan.

saygısı yokmuş demekki öfke patlaması var ve ağzına geleni söylüyormuş hediye almaması daha iyi olmuş sende çekeceğin cefayı özlüyorsun be kzııım saf olma ööff 😁😁

Sodexosu olmasa bir kadına ismarlayabilecek bir çay bir kahve parası olmayan eziklerin üç kuruşluk hediye alma seremonisinde dünyaları bahsetmis tripleri beni cidden geriyor . Böyle bir adamla ne işiniz var ??

Bence çok vakit kaybetmeden kısa sürede gerçek yüzünü gormussunuz.
Üzülmek yerine buna sevinin.
Ozlenecek bir tarafı yok bu adamın.
Siz muhtemelen bosluktasiniz o boşluğu doldurmaya çalışın bence başka şeylerle.

O zaman bu yazdığin yalandı yani??

Neden bir şeyin yokluğundan acı duyup konu açan insana sende de olmayan şeyin havasını atmaya çalışıp kırıcı cümleler söyledin ki o zaman?

Eki Görüntüle 3380231

Adam hediyeyi hazirladim diyince direkt o hediyenin pandora oldugunu hayal etmiş bence. 😃
Hayatinda ilk defa başardigini sanmanin gaziyla yorum yapmiş hemen degerli oldum filan diye. 😄 Yazmak icin biraz beklemeliymiş.

Gercekler hediyesizlik ve pizzaci olmuş. 🙄

Bir de abisiyle düşman gibi. Ve geçen sene abisinin eski flörtü ile çıkmış. Abisi kızla internette tanışıp kandırmış kız sonra kandırıldığını anlayınca buna ulaşmış abin beni kandırıyor demiş. Sonra kızla kendisi flört etmeye başlayıp sevgili olmuş.
Emoji yoktu 🤢🤮
Şunu okuyunca;
Dogum günü kutlaması, hediye yalani bunun yaninda onemsiz kaldı şu an.
Bu tiyniyete sahip bir adamla sevgili olabilmek sizin icin kabul edilebilir yani?!

Pandora populer hala. Şu kalp şeklinde yüzük var taşli onu da çok aldiriyorlar ciddi ilişki yüzügüymüş. 😀 Yani sosyal medyadan gördüğüm o.

Yurtdisindayken sadece bir defa almistim o populer simli dudak ürününden agzimda topaklanmisti bir sure sonra. 😄
Bir suredir fiyati Turkiyeye göre pahali ama aslinda ucuz urunleri inanilmaz şişiriyorlar her konuda böyle cilt bakim urunleri olsun, kozmetik, kiyafet.

Ahaha ciddi misin :D görümcemin sevgilisi o yüzükten almıştı ben de kalpli çocuk yüzüğü gibi diye dalga geçmiştim :D

hayalimdeki ilişki

Neden bir şeyin yokluğundan acı duyup konu açan insana sende de olmayan şeyin havasını atmaya çalışıp kırıcı cümleler söyledin ki o zaman?

Eki Görüntüle 3380231
Nişantaşı bir gösterge mi hala ya keşke kurtulabilsek şurdan,İstanbul’da belki de en nefret ettiğim yer nişantaşıdır ama maalesef eczanem,sağlık ocağım,mağazalar,kuaförüm üç harfli marketler her şeyim burada en yakın olarak. Restoranları da leş.yemek sepetinden sipariş verirsin buranın şubeleri hep soğuk tatsız tutsuz.misafirliğe başka semte gidersin aynı zincir yemek sektörü daha adam akıllı.
Kıyafet değiştirmek istersin nişantaşına yönlendiriyor Ataşehir bana daha cazip geliyor mesela

Eki Görüntüle 3380231
Değer biriminin kıçı kırık hiçbir mücevherat barındırmayan Pandora oluşu 🥲🥲🥲 kriterler yerlerde of off

Bence iyi yapmışsın, 1 aylık ilişkide tabi ki önüne dünyayı sermesin ama bir çiçek, küçük bir takı (altın demiyorum) pekalâ alınabilirdi. Güzel bir yerde yemek olmayabilirdi ama 'aç mısın?' Diye sormadan sokabilirdi pizzacıya. Baştan ayağa falso, bence olmazmış bu adamdan.
Konu sahibi küçük bir takı istemiyor ki daha önceki konularında yazmış. Pandora,kiko istiyormuş 😂😂

Back