Sevgilim doğumgünümde bir şey yapmadığı için ayrıldım. Çok mu abarttım bilmiyorum

Pandora populer hala. Şu kalp şeklinde yüzük var taşli onu da çok aldiriyorlar ciddi ilişki yüzügüymüş. Yani sosyal medyadan gördüğüm o.

Yurtdisindayken sadece bir defa almistim o populer simli dudak ürününden agzimda topaklanmisti bir sure sonra.
Bir suredir fiyati Turkiyeye göre pahali ama aslinda ucuz urunleri inanilmaz şişiriyorlar her konuda böyle cilt bakim urunleri olsun, kozmetik, kiyafet.

Populer olmasa bujiteri urunleri mucevher fiyatina nasil satsinlar

Ortada saygı ve değerli hissetme göremedim. Engelleyin birbirinizi bitsin bu saygısızlık

Bir aylık ilişkide ben beklemezdim şahsen hediye hani hediyem demeyede utanirdim açıkçası benim erkek arkadasimda bir aylık birlikteyken doğum gününe denk gelmişti ben haftaya doğum günüm demiştim unutmamış kutladı hafta sonu biseyler içmeye gitmiştik doğum gunumden 16 gün sonrada küçük bidi almıştı istemediğim halde içinden gelmeden almıyor erkekler ama çok yeni istemeye gerek yokmuş 14 subatida bekleyip baktın aksiyon yok yol verebilirdin

" Lüks pizzaci" da hayal muhtemelen.
Konulara da hep böyle öfkeyle, üstten bir dille yorum yapıyor.
Hayaller ve hayatlar....

Konu sahibi daha önceki bir konusunda da "para benim için aldığım nefes kadar önemli" demişti
Ben şaşırmadım lüks pizzacıya da Pandoraya da... siz de çok şey yapmayın

15 yıllık eşime söylenmem bu kadar ama eskeza söylensem ve bu cevapları alsam kesinlikle bi daha yüzüne bakmam... lanlı lunlu konuşmalardan nefret ederim.

Bence iyi yapmışsın, 1 aylık ilişkide tabi ki önüne dünyayı sermesin ama bir çiçek, küçük bir takı (altın demiyorum) pekalâ alınabilirdi. Güzel bir yerde yemek olmayabilirdi ama 'aç mısın?' Diye sormadan sokabilirdi pizzacıya. Baştan ayağa falso, bence olmazmış bu adamdan.

saygısı yokmuş demekki öfke patlaması var ve ağzına geleni söylüyormuş hediye almaması daha iyi olmuş sende çekeceğin cefayı özlüyorsun be kzııım saf olma ööff

Sodexosu olmasa bir kadına ismarlayabilecek bir çay bir kahve parası olmayan eziklerin üç kuruşluk hediye alma seremonisinde dünyaları bahsetmis tripleri beni cidden geriyor . Böyle bir adamla ne işiniz var ??

Bence çok vakit kaybetmeden kısa sürede gerçek yüzünü gormussunuz.
Üzülmek yerine buna sevinin.
Ozlenecek bir tarafı yok bu adamın.
Siz muhtemelen bosluktasiniz o boşluğu doldurmaya çalışın bence başka şeylerle.

Adam hediyeyi hazirladim diyince direkt o hediyenin pandora oldugunu hayal etmiş bence.
Hayatinda ilk defa başardigini sanmanin gaziyla yorum yapmiş hemen degerli oldum filan diye. Yazmak icin biraz beklemeliymiş.

Gercekler hediyesizlik ve pizzaci olmuş.

Emoji yoktu
Şunu okuyunca;
Dogum günü kutlaması, hediye yalani bunun yaninda onemsiz kaldı şu an.
Bu tiyniyete sahip bir adamla sevgili olabilmek sizin icin kabul edilebilir yani?!

Ahaha ciddi misin görümcemin sevgilisi o yüzükten almıştı ben de kalpli çocuk yüzüğü gibi diye dalga geçmiştim

hayalimdeki ilişki

Nişantaşı bir gösterge mi hala ya keşke kurtulabilsek şurdan,İstanbul’da belki de en nefret ettiğim yer nişantaşıdır ama maalesef eczanem,sağlık ocağım,mağazalar,kuaförüm üç harfli marketler her şeyim burada en yakın olarak. Restoranları da leş.yemek sepetinden sipariş verirsin buranın şubeleri hep soğuk tatsız tutsuz.misafirliğe başka semte gidersin aynı zincir yemek sektörü daha adam akıllı.
Kıyafet değiştirmek istersin nişantaşına yönlendiriyor Ataşehir bana daha cazip geliyor mesela

Değer biriminin kıçı kırık hiçbir mücevherat barındırmayan Pandora oluşu kriterler yerlerde of off

Konu sahibi küçük bir takı istemiyor ki daha önceki konularında yazmış. Pandora,kiko istiyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…