• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilim doğumgünümde bir şey yapmadığı için ayrıldım. Çok mu abarttım bilmiyorum

Hediyemi unutdu eve gidip alamiyorsa çicek pasta ala bilirdi.Boş gelmezdi yani.
Onun benden ayrılmaya niyeti yoktu. Susucam sandı. Konu kapanacak sandı, onun doğumgünü hazıranda iyi ki benim ki önceydi yoksa ben enayi gibi bir şey alırdım

Onun benden ayrılmaya niyeti yoktu. Susucam sandı. Konu kapanacak sandı, onun doğumgünü hazıranda iyi ki benim ki önceydi yoksa ben enayi gibi bir şey alırdım
Bence engelle kurtul yazamasın birdaha.Daha böyle yoksa çok kavgalarınız olur.Zaten adam cimrinin tekine benziyor.

İşte konu bu beni yükseltti. 25 yaşındayım hiç bir sevgilim doğümgünümde hediye almadı. Yani zaten genelde hayatımda biri yoktu geçen sene flörtüm yemeğe çıkarttı sadece. İlk defa biri bana değer verdi çoktan almış vay be dedim yoksa 10 tllik bir şey olsa bile sorun yoktu
sen istemeden önüne dünyayı serebilecek çok erkek var. 1 ay 1 yıl yada hediye muhabbeti değil, bu çocuğun hamurunda yok. saygısızlık yani o kim ki seni ölçüyor hediye aldım da cart curt...

Bana unutmus gibi gelmedi.Unuttuda siz soyleyincemi hatirladi unutan insan siz soylemeden unuttugunu soyler ozrunu diler ayrica deger veriyor olsaydi asla unutmazdi.10 yillik iliski degilki unutsun.bagirarakta uste cikmaya calismis.Barisirsaniz daha cok uzulursunuz

Bence engelle kurtul yazamasın birdaha.Daha böyle yoksa çok kavgalarınız olur.Zaten adam cimrinin tekine benziyor.
Evet ben de parçaları birleştiriyorum yavaş yavaş. Bir kere bu 100 dolarını düşürdü. Daha sonra sa buluşma planı yaptık. Ama iptal etti maddi açıdan 1 hafta sıkışığım buluşmayalım dedi. Fakat bunu diyeceğine müsait değilim başka işim çıktı dese daha iyiydi bence

Evet köşeye sıkıştı kudurdu. Yahu ben burda anlatamadım bazı yorumlar saçma sapan arkadaşlar konu hediye değil gördüğüm muamele. Her kadın özel hissetmek ister. 1 aylık diyoruz ya 1 haftalık flörtüne gül alan var. Konu düşünme işi
Valla nasıl başlarsa öyle gider. O hayvanlığı yapmamış da olsa ilk doğumgününde Bi çiçek Bi pasta alamayan adam romantik değildir. Sonraki doğumgünlerini de lütfen kutlar. Eğer romantik olsun beklentin varsa da bu kişiyle mutlu olamazsın. Çünkü adamın mayasında yok. Bundan sonra kutlasa da lütfen kutlar işte. Ki senin görüştüğün ayrı Bi öküz. Bi aylık ilişki bilmem ne sıçmış sıvamış resmen. İyi olmuş ama ayrılmazdınız yoksa belki.

Ama konu bu değil gerçekten almadı buna eminim.almasın hadi ama çoktan hazır ettim demesi deli edici bir şey
Yok sizinki kıro bir tip o belli zaten çünkü normal insan unuttum,sonraki buluşmada hediyeni vereyim der. Ben o gün hediyeyi unuttum ama sevgilim Kore mutfağını sevdiği için Asya restoranına götürmüştüm. Hadi hediyeyi evde unuttun bari bir çiçek al,pastaneden ufak pasta al. Bu arada gerçekten hediyeyi önceden almış olsa bence benim yaptığım gibi aldığı tarihi siteden gösterirdi,elden almış olsa bile fişi vardır.

sen istemeden önüne dünyayı serebilecek çok erkek var. 1 ay 1 yıl yada hediye muhabbeti değil, bu çocuğun hamurunda yok. saygısızlık yani o kim ki seni ölçüyor hediye aldım da cart curt...
Maalesef ki oldu. Fakat sevmediğim erkeklerdi. Ah insanoğlu ister hep onu üzeni

Valla nasıl başlarsa öyle gider. O hayvanlığı yapmamış da olsa ilk doğumgününde Bi çiçek Bi pasta alamayan adam romantik değildir. Sonraki doğumgünlerini de lütfen kutlar. Eğer romantik olsun beklentin varsa da bu kişiyle mutlu olamazsın. Çünkü adamın mayasında yok. Bundan sonra kutlasa da lütfen kutlar işte. Ki senin görüştüğün ayrı Bi öküz. Bi aylık ilişki bilmem ne sıçmış sıvamış resmen. İyi olmuş ama ayrılmazdınız yoksa belki.
Evet ben ayrılmayı düşünmüyordum hiç. Hatta birlikte bile olmuştuk gerçi bunun bir anlamı yok benim için . Fakat yükselmiştim kendisine

Yok sizinki kıro bir tip o belli zaten çünkü normal insan unuttum,sonraki buluşmada hediyeni vereyim der. Ben o gün hediyeyi unuttum ama sevgilim Kore mutfağını sevdiği için Asya restoranına götürmüştüm. Hadi hediyeyi evde unuttun bari bir çiçek al,pastaneden ufak pasta al. Bu arada gerçekten hediyeyi önceden almış olsa bence benim yaptığım gibi aldığı tarihi siteden gösterirdi,elden almış olsa bile fişi vardır.
Sen kazık yedin ben yemedim mi sanki bilmem ne hayır hani almıştın şimdi de bunu diyorsun şaka gibi

Evet ben de parçaları birleştiriyorum yavaş yavaş. Bir kere bu 100 dolarını düşürdü. Daha sonra sa buluşma planı yaptık. Ama iptal etti maddi açıdan 1 hafta sıkışığım buluşmayalım dedi. Fakat bunu diyeceğine müsait değilim başka işim çıktı dese daha iyiydi bence

Garip bir adam ugraşmaya değmez hep saçmalamış.

Eve geldim bana yazdığı mesajlar
Bir daha sakın arama ben herşeyi kabul etmişim sen kalıp benim ağzıma s…. tüm gün surat sabahtan beri
Konu hediye olsaydı aşkım bir sonraki buluşmamızda verirsin derdin onuda çöpe atıcam geçelim bence sen hiç birşeyi hakketmiyorsun
Seninle olan herşeyim bitti tüm güvenimi kırdın bitirdin
Hiç biri yalan değil sen yalansın o kadar hayal kırıklığısın ki
Sizin kötü hissetmeniz için aklınca manipüle ediyor. Yerinizde olsam engellerim suratına bakmam egosunu yerle bir ederim. Aklınca siz pişman olup barışmak isteyeceksiniz onunda gururu okşanacak, bu oyuna gelmeyin.
1 aylık ilişkide çirkin yüzünü göstermesi iyi olmuş, bağlanınca ayrılması zor olurdu sizin için. Ayrıca kendinizi kötü hissetmeyin ilişkinin ilk zamanları en tatlı özverili zamanlardır. Hediye almamak gibi bir durum söz konusu olamaz.

Sizin kötü hissetmeniz için aklınca manipüle ediyor. Yerinizde olsam engellerim suratına bakmam egosunu yerle bir ederim. Aklınca siz pişman olup barışmak isteyeceksiniz onunda gururu okşanacak, bu oyuna gelmeyin.
1 aylık ilişkide çirkin yüzünü göstermesi iyi olmuş, bağlanınca ayrılması zor olurdu sizin için. Ayrıca kendinizi kötü hissetmeyin ilişkinin ilk zamanları en tatlı özverili zamanlardır. Hediye almamak gibi bir durum söz konusu olamaz.
Bir de abisiyle düşman gibi. Ve geçen sene abisinin eski flörtü ile çıkmış. Abisi kızla internette tanışıp kandırmış kız sonra kandırıldığını anlayınca buna ulaşmış abin beni kandırıyor demiş. Sonra kızla kendisi flört etmeye başlayıp sevgili olmuş.

Ben seni haklı buldum bu heriften bir b.k olmaz. Madem aldı getirsin versin. Laf salatası yapmasın boş boş. Niye pişman oluyorsun.? O sürünsün peşinde. Sakın ha.
Bir önce ki yorumuma bak, aslında ordan anlamalıydım onun karakterini

Bir önce ki yorumuma bak, aslında ordan anlamalıydım onun karakterini
Ayy midem bulandı. Kız bu senin en yakın arkadaşınla bile çıkar ruhun duymaz. Doğum günü vesile olmuş kurtulmuşsun. Dönme bacım.

Ayy midem bulandı. Kız bu senin en yakın arkadaşınla bile çıkar ruhun duymaz. Doğum günü vesile olmuş kurtulmuşsun. Dönme bacım.
Ama gerçekten abisiyle düşman gibi. O yüzden ciddiye almamıştım şimdi diyorum ki ne alaka yani başka kadın mı kalmadı

Ama gerçekten abisiyle düşman gibi. O yüzden ciddiye almamıştım şimdi diyorum ki ne alaka yani başka kadın mı kalmadı
Abisinin flörtüne yanlayandan her şey beklenir. Ay bu ne Yaprak dökümü Neclanın erko versiyonu😁🧿

Back